dinsdag 13 mei 2008

Callcentermedewerker

Callcentermedewerker

Voor onze opdrachtgever in Breda zijn wij op zoek naar kandidaten die willen bellen voor de Gouden Gids. Je benadert bedrijven die reeds adverteren en vraagt of ze deze advertentie willen verlengen. Je start met een training van 4 dagen. Vervolgens ga je aan de slag. Het betreft een parttime/fulltime vacature voor langere tijd. Spreek je ABN, kun je goed overweg met computers en een portie overtuigingskracht? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of reageer via de site.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfGouden Gids
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker exportafdeling

Vacature staat even in hold, tenzij we echt een toppertje hebben! Dan altijd aanbieden! Voor een bedrijf in Rijssen zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker binnendienst voor de exportafdeling. Je belangrijkste taak is het onderhouden van contacten met bestaande klanten, je hebt voornamelijk te maken met buitenlandse klanten. Het is dan ook belangrijk dat je de Duitse en Engelse taal beheerst. Je bent het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten van dealers. Voor deze functie beschik je minimaal over MBO werk- en denkniveau en kun je goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je minimaal een jaar commerciële werkervaring Wil jij voor langere tijd aan de slag bij een jong en dynamisch bedrijf? Reageer dan snel!

PlaatsRIJSSEN
(soort) BedrijfInterieur
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur Reïntegratie

Je taken bestaan oa uit het verzamelen, verwerken en interpreteren van verzuimcijfers, verspreiden van informatie over nieuwe ontwikkelingen, trends, best practices etc., dossiers van langdurig zieken (directen fase B/C en indirecten) 2x per jaar op locatie met casemanager bespreken, uitvoeren van evaluatie en onderzoek op deelgebieden van verzuim (Pré-wia, performance Arbo-dienst, providers, verzuimmodel ed.), beoordelen van dossiers van medewerkers in WGA, adviseren over kostenbesparingen en reintegratie-inspanningen. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Ervaring in een soortgelijke functie is vereist. Het betreft een vacature voor een half jaar.

PlaatsDiemen
(soort) BedrijfReïntegratiebevorderende afdeling
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Verkoopmedewerker Designshop

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerk(st)er voor onze Designshop. In onze Designshop vind je diverse artikelen op het gebied van deurbeslag, meubelbeslag, led-verlichting en garderobesystemen. Onze voorkeur gaat uit naar een zelfstandig werkende kracht die het een uitdaging vindt om de klanten in onze showroom op zelfstandige basis te adviseren. Werkzaamheden: - Draagt zorg voor het op correcte wijze te woord staan en adviseren van klanten - Neemt orders aan en is verantwoordelijk voor een correcte verwerking daarvan. Wij zoeken een kandidaat met: - MBO werk en denkniveau (bijvoorbeeld MTS) - Vakgerichte opleiding succesvol afgerond - Commercieel en communicatief sterk - Gevoel voor trends - Flexibel en geen 9 tot 5 metaliteit

PlaatsEINDHOVEN
(soort) BedrijfGroothandel bouwmaterialen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-administratief medewerker ve

Voor een bedrijf in de petrochemie welke ook hard- en software levert, zijn wij op zoek naar een Commercieel Administratief Medewerker. Het betreft een full-time dienstverband in een informele, internationale omgeving. Gevraagd: -Opleiding MBO/MBO+ -Accurate manier van werken en affiniteit met comm. admin. werkzaamheden -Kennis MS Office -Beheersing Nederlandse/Engelse taal -Twee tot drie jaar ervaring in een comm. admin. omgeving Functie: -Bijhouden database -Corrigeren/updaten van prijslijsten -Vragen/verzoeken afhandelen van klanten -Uitvoeren van dagelijks voorkomende operationele taken (o.a. sales en support, orderverwerking, offerteverwerking)

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfGigant in de petrochemische industrie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: