vrijdag 9 mei 2008

Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Wanneer jij op één van de volgende vragen hardop 'JA' kan antwoorden, neem dan contact met ons op! Ben jij dat commerciele talent en een meerwaarde voor elk bedrijf? Heb jij ervaring in de verkoop? Doe je een commerciele mbo+ of hbo opleiding en zoek je een werkplek? Heb je een vlotte babbel? Zie je er representatief uit? Zoek je parttime of fulltime werk? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Graag zien we dan je cv met referenties tegemoet!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfDiverse werklocaties
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Ervaren verkopers gezocht!

Voor een keuken retailketen zijn wij op zoek naar TOPVERKOPERS! Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vaste baan. In deze functie adviseer je klanten bij de aanschaf van een complete keuken. In overleg met de klant `ontwerp¿ je een keuken op maat. Tevens doe je een prijsvoorstel aan de hand van je verkoopboek en kortingslijst. Ook het voeren van een foutloze administratieve afhandeling en alle ondersteunende taken die het verkopen van keukens kunnen bevorderen behoren tot de werkzaamheden. Je werkt vanuit een showroom. Functie-eisen · rijbewijs B · nette en verzorgde uitstraling · vloeiend Nederlands spreken · communicatief vaardig en commercieel · overtuigingskracht en pro actieve houding · kunnen werken met targets/ stressbestendig · zelfstandig en klantgericht · creatief met ruimtelijk inzicht · scoringsdrang maar klantgericht Interresse in deze vacature? Reageer dan snel! Alleen sollicitanten met cv en referenties worden in behandeling genomen.

PlaatsDen Haag
(soort) BedrijfEen Keukencentrum
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Brandmanager

In deze functie is het je taak om de bedrijfs- en merkstrategie te vertalen in concrete activiteiten voor de productgroepen. Je taken bestaan uit het opstellen van jaarplannen, het onderhouden van contacten met diverse afdelingen en het verzorgen van merk / activatie / promoties activiteiten. Tevens geef je leiding aan één marketing assistent en rapporteer je aan de marketing directeur. Je hebt minimaal HBO / WO werk- en denkniveau richting de opleiding Marketing. We zoeken een kandidaat met sterk analytisch vermogen, teamspeler, sterke communicatievaardigheden en een zeer kritische blik voor kwaliteit. Heb je interesse in deze veelzijdige functie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

PlaatsTILBURG
(soort) BedrijfDiepvriessnacks producent
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker commerciele binnendienst

Voor een dynamisch handels- en productiebedrijf in de omgeving van Hardenberg zoeken wij een gedreven Medewerker commerciele binnendienst. Het betreft een fulltime functie, met kans op een vast dienstverband. Je houdt je bezig met het begeleiden en afhandelen van aanvragen, van offertestadium tot en met aftersales, waarbij je steeds goed contact onderhoudt met de klant. Samen met de buitendienst zorg je er zo voor, dat het verkoopbudget wordt gerealiseerd. Je hebt een klantvriendelijke en commerciele instelling, bent gedreven en slagvaardig. Je werkt accuraat en bent communicatief vaardig. Je hebt een diploma op minimaal MBO-niveau 4 en relevante werk- of stage-ervaring. Beheersing van de Engelse taal is een must, bij voorkeur beheers je ook de Duitse taal. Uiteraard kan je goed werken met de computerprogramma's van MS Office. Ben jij de commerciele, stressbestendige en dienstverlenende topper die wij zoeken? Dan ontvangen we graag je reactie!

PlaatsHARDENBERG
(soort) BedrijfDynamisch handels- en productiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Mbo'ers
Publicatie: 07-05-2008
Einddatum: 23-05-2008

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
-

Functie omschrijving:
Als mbo’er kun je bij de Belastingdienst twee richtingen op: je ontwikkelt je tot generalist of tot specialist. Als generalist behandel je belastingaangiften van particulieren of bedrijven en ben je het eerste aanspreekpunt voor hun vragen over belastingzaken. Als specialist ga je je verdiepen in een bepaald deelgebied, bijvoorbeeld de omzetbelasting of de eigen-woningaftrek. Je behandelt de complexere vraagstukken, verdiept je in de wetgeving op jouw specialisme en bent een vraagbaak voor je collega’s. Voor welke richting je ook kiest, je hebt in elk geval een afwisselende baan waarin je contact onderhoudt met allerlei verschillende mensen: particulieren, ondernemers, belastingconsulenten, docenten en begeleiders en met je collega’s natuurlijk.

Contactpersoon:

arbeidsmarkt.ckc@belastingdienst.nl

Clustercoördinator (RWS-BV-UT-131)
Clustercoördinator (RWS-BV-UT-131) Publicatie: 11-03-2008
Einddatum: 20-05-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Utrecht

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Als clustercoördinator verzorg je de dagelijkse aansturing van ons team administratie (BBD-A). Dit team omvat tien SAP-medewerkers op een backoffice en frontoffice. In overleg met het hoofd Bedrijfsvoeringsdiensten verricht je HRM-taken, zoals de levering van input voor functioneringsgesprekken. Je beheert en verbetert het financiële proces en je bewaakt de kwaliteit van de centrale crediteurenadministratie. Je onderhoudt de functionele contacten met andere afdelingen binnen onze dienst, en eventueel ook daarbuiten. Met ondersteuning van de afdeling Controle en Toezicht meet je de kwaliteit van de administratieve processen en het financieel beheer. Verder neem je deel aan projecten op het gebied van financiële administratie.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Keukenverkoper

In deze functie adviseer je klanten bij de aanschaf van een complete keuken. Dit doe je door te filteren wat de eisen en wensen van de klant zijn. In overleg met de klant `ontwerp' je een keuken op maat die past in de keukenruimte van de klant. Tevens doe je een prijsvoorstel aan de hand van je verkoopboek en kortingslijst. Ook het voeren van een foutloze administratieve afhandeling van de verkoop behoort tot de taken. Alle andere werkzaamheden die het verkopen van keukens kunnen bevorderen behoren tot de taken. Je werkt vanuit een showroom. Er wordt verwacht dat je minimaal een koopavond in de week, elke zaterdag en regelmatig op zondagen (koopzondagen / feestdagen) werkt. Functie-eisen: rijbewijs B en een eigen auto of mogelijkheden om die aan te schaffen, bereidheid tot volgen opleiding en aangaan bijbehorende overeenkomst, nette en verzorgde uitstraling, vloeiend Nederlands spreken, communicatief vaardig, commercieel, overtuigingskracht, creatief / ruimtelijk inzicht.

PlaatsWAALWIJK
(soort) BedrijfLandelijk keukenbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Reliability Engineer E&I
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands Shin Etsu Fri, 09 May 2008 00:22:58 -0700

Verkoopmedewerker showroom

- vanuit de showroom verkopen van sanitair en/ of keukens - specialistische begeleiding aan particuliere en zakelijke klanten - maken van offertes - administratieve afhandeling: onder andere bestellingen plaatsen Gevraagd wordt: - kennis van sanitair en/ of keukens - commerciële ervaring Het betreft een fulltime baan waarin ook bereidheid moet zijn om op vrijdagavond en zaterdag te werken, met uitzicht op een vast dienstverband.

PlaatsROSMALEN
(soort) BedrijfGroothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: