dinsdag 6 mei 2008

Accountmanager

Accountmanager

Voor een relatie te Enschede zijn wij op zoek naar een accountmanager met bij voorkeur ervaring in de callcenterbranche. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een grote accountklant. Je taken bestaan o.a. uit: - het op- en uitbouwen van de relatie - het doorvoeren van veranderingen - het opstellen van actielijsten - het oplossen van knelpunten en voorkomen van escalaties - het bewaken van de deadlines en de targets - het begeleiden en aansturen van personeel - bijwonen overleggen etc. Functie-eisen: - stressbestendig; - communicatief vaardig; - commercieel ingesteld; - flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit); - organisatorisch sterk; - klantvriendelijk; - en slagvaardig. Wil je graag werken in een dynamische werkomgeving en ben jij die gedreven kandidaat die we zoeken reageer dan zo spoedig mogelijk.

PlaatsENSCHEDE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Startende Desk Account Manager

Als Desk Accountmanager Front Office Leven ben je samen met het accountmanagement verantwoordelijk voor het verlenen van service aan accounts in de zakelijke markt. Dit houdt in dat je het eerste aanspreekpunt bent voor het pensioen/levenportfolio. Je bent op basis van pensioen- en levenkennis een volwaardige gesprekspartner van het intermediair, met wie je actief meedenkt en veelvuldig contact hebt. Je fungeert intern als spin in het web tussen de verschillende disciplines zoals fiscaaljuridisch advies, productmanagement en marketing. Naast het uitbrengen van vooral maatwerkoffertes ben je verantwoordelijk voor de regie en opmaak van contracten. Beschik je over een HBO/WO diploma en affiniteit met de verzekeringsbranche en ben je bereid je nog verder te ontwikkelen? Daarnaast is ambitie om je commercieel te ontwikkelen, klant- en resultaatgericht en uitstekende communicatieve vaardigheden minimaal net zo belangrijk!

PlaatsLEUSDEN
(soort) BedrijfProfessionals
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adjunct - inspecteur
Adjunct - inspecteur Publicatie: 20-04-2007
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Directoraat-Generaal van de Rijksbegroting, Inspectie der Rijksfinanciën

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je hebt affiniteit met maatschappelijke vraagstukken en financieel-economische processen en bent in staat na korte tijd specialist te zijn op een beleidsterrein van de collectieve sector. Je voert regelmatig zelfstandig overleg met vakdepartementen over beleidsmatige onderwerpen en je adviseert de minister daarover. Tevens verricht je interne beleidsonderzoeken en schrijf je de rapportages.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Senior adviseur control en informatie (RWS-BV-CD-117)
Senior adviseur control en informatie (RWS-BV-CD-117) Publicatie: 25-04-2008
Einddatum: 09-05-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Corporate Dienst

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Als senior adviseur Control en Informatie (C&I) werk je vooral binnen het cluster managementcyclus. Hierbij heb je veel te maken met de staf Directoraat-Generaal (adviesorgaan van het bestuur in Den Haag) en de landelijke – en regionale diensten (LD en RD). Hierdoor ben je ook regelmatig in Den Haag werkzaam. De sr. adviseur C&I houdt zich bezig met complexe ondersteunende taken die betrekking hebben op de procesgang rond het opstellen van de managementcontracten en de T-rapportages. Hiernaast verricht de sr. adviseur C&I ook aanvullende werkzaamheden rondom de jaarverantwoording en de begrotingscyclus waarbij ook nauw wordt samengewerkt met SDG, de Departementale Auditdienst als mede het ministerie van V&W. Van de sr. adviseur C&I wordt een hoge mate van zelfstandig opereren verwacht binnen het bovengenoemde werkterrein. Waar mogelijk worden ook adviezen gegeven over financieel georiënteerde vraagstukken vanuit SDG en de diensten. Je bent eventueel ook inzetbaar op andere werkterreinen binnen de afdeling.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Geen opmerkingen: