zondag 11 mei 2008

Sales(wo)men

Sales(wo)men

Voor een modewinkel in Den Haag die uitsluitend Heren pakken en accesoires verkoopt zijn wij op zoek naar SALESMEN of SALESWOMEN! In deze functie leg je een relatie met de klant, gevoed met enthousiasme en expertise. Je inventariseert de wensen van de klant en speelt daar op in. Je bent verantwoordelijk voor de lay-out van de winkel en de algehele presentatie. Wanneer jij jezelf hebt bewezen zijn er goede doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf. Nieuwsgierig geworden? Denk jij geknipt te zijn voor de functie? REAGEER dan snel! (alleen sollicitanten met cv's en referenties worden in behandeling genomen)

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfPakkenwinkel
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Administratief medewerker Formule Design

Voor een bedrijf in Renswoude zijn wij per direct op zoek naar een medewerker Formule Design. Het doel van de functie is het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de afdeling Formule Design. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de commerciële invulling van de filialen. In deze functie adviseer je de directie onder meer over de meest optimale benutting van de winkelmeters met assortiment om een zo hoog mogelijk rendement per meter binnen de filialen te realiseren. Voor deze functie vragen wij MBO+ niveau (bijvoorbeeld MDS opleiding) aangevuld met werkervaring. Bij voorkeur zoeken wij kandidaten met ervaring binnen de retail, analytische, creatieve en commerciële instelling. Je vindt het leuk om zaken grondig uit te zoeken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, je hebt een goede beheersing van Word en Excel, je hebt goede communicatieve vaardigheden. Verder ben je zelfstandig, accuraat, assertief, stressbestendig en klantvriendelijk.

PlaatsRENSWOUDE
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker inbound

Op de afdeling factuurservice bij KPN ben jij het aanspreekpunt voor alle telefonisch vragen van klanten met betrekking tot betalingen en facturen. Naast het beantwoorden van vragen, is er ook een stukje verkoop van producten van KPN. Goed kunnen luisteren, een goed inlevingsvermogen en ervaring met de computer zijn een pré. De werktijden liggen tussen maandag t/m zondag van 08:00 uur tot 22:00 uur. Standplaats is Eindhoven. Heb je een mbo diploma of werk- denkvermogen op dit niveau en je 24 tot 32 uur beschikbaar, kun je 1 avond per week werken en ben je 1 keer in de 4 weken beschikbaar in het weekend? Dan ben jij degene die we zoeken! Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. NB: Wanneer je bij KPN begint krijg je de mogelijkheid om kostenloos een MBO opleiding te volgen tot Commercieel Medewerker Binnendienst! Tempo-Team Eindhoven aan de Keizersgracht is vanaf 1 november elke donderdag geopend tot 20.00 uur!

PlaatsEINDHOVEN
(soort) BedrijfKPN Contact Eindhoven
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: