vrijdag 2 mei 2008

Helpdeskmedewerker ICT

Helpdeskmedewerker ICT

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns ondersteuning (telefonisch, schriftelijk en/ of elektronisch) aan gebruikers. Het beantwoorden van gebruikersvragen, het oplossen van storingen en problemen, het geven van adviezen ten aanzien van het gebruik van de mogelijkheden, het registeren/ melding maken van de calls, het doorgeven van de meldingen inzake verder te analyseren storingen en/ of problemen aan de specialisten, het terugkoppelen van de opvolging en de voortgang van desbetreffende melding aan de klant behoren tot het takenpakket. - Je hebt minimaal MBO plus werk/ denk niveau - Inhoudelijke kennis van administratieve en/ of fiscale software is een pre - Je hebt goede kennis van en ervaring met Windows Daarnaast ben je communicatief vaardig en klantvriendelijk! Werken in een bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan nu op deze vacature!

PlaatsVEENENDAAL
(soort) Bedrijfleverancier voor geintegreerde bedrijfssoftware
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een telefoonwinkel in Maastricht zijn wij op zoek naar enthousiaste verkopers. Je draagt zorg voor de verkoop en je hebt hierbij persoonlijke targets. Je laat anderen delen in je succes en verteld waardoor je succes hebt. Je denkt actief mee over het winkelproces en geeft in een werkoverleg eventuele verbeterpunten aan. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor je eigen taken. Je volgt salesavonden en opleidingen tbv het werk. Je bent flexibel en bent bereid ook in een andere winkel in de omgeving ( 1 uur enkele reistijd) je werk te doen. Kortom je bent eigenwijs, energiek, je bent toegankelijk en je bent fair. Interesse? Reageer dan snel. Er zijn meerdere mogelijkheden qua uren.

PlaatsMAASTRICHT
(soort) BedrijfKPN Hi
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Re-integratiebegeleider

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevend re-integratiebedrijf, zoeken wij een re-integratiebegeleider voor ca. 32 uur per week. De werkzaamheden zijn: - Uitvoeren eerste screening bij alle Wwb/Ioaw-aanvragen, voeren intakegesprek met klanten naar aanleiding van hun Wwb/Ioaw-aanvraag en afhandelen Wwb/Ioaw-aanvraag - Beoordelen rechtmatigheid van de uitkering - Eventueel onderzoek laten uitvoeren indien sprake is van medische problematiek en/of detentieverleden/in combinatie met dreiging agressie - Aanmelden klanten bij reintegratiebedrijf voor traject - Intermediair tussen de verschillende instanties - Aanspreekpunt voor de klant tijdens de fase van afhandeling aanvraag en aanmelding - Bijwonen van verschillende overleggen - Bijhouden van administratieve gegevens - Signaleringsfunctie Aanbod: - een uitdagende en zelfstandige baan - 25 vakantiedagen op basis van een jaar, fulltime - een premievrij pensioenregeling - spaarloon-/levensloopregeling - ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Plaatsregio Oost-Brabant
(soort) BedrijfRe-integratiebedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales Adviseur FX
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf in Best zijn wij op zoek naar Medewerker Verkoop Binnendienst. Belangrijk in deze functie is dat je initiatief neemt, zelfstandig kan werken, klant en servicegericht bent. Ook moet contact met leveranciers je niet afschrikken. Men vraagt om minimaal een MBO opleiding. Ook is het spreken in Engels en Duits een must en schrijven een pré. Ben je geinteresseerd in deze functie of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom eens langs op de vestiging.

PlaatsBEST
(soort) BedrijfHandelsonderneming
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker inkoop

Voor een bedrijf in Haaksbergen dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie en inrichting van sportaccommodaties zijn wij op zoek naar een medewerker inkoop (38 uur). Binnen het bedrijf vervul je een spilfunctie. Het betreft hier een afwisselende en uitdagende functie met een breed takenpakket, waaronder het inkopen en bestellen van grondstoffen, halffabrikaten en handelsartikelen. Daarnaast zoek je na de beste condities voor inkoopkanalen en gaat een grote rol spelen binnen ons nieuwe automatiseringssysteem. Uiteindelijk zal u een zelfstandige rol gaan spelen binnen de afdeling verkoop, waardoor er ook administratieve taken bij komen kijken. Functie eisen: MBO/HBO denkniveau met een commercieel/technische achtergrond, drie tot vijf jarige werkervaring in soortgelijke functie, Nederlands, Engels en Duits zijn goed in woord en geschrift en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, initiatiefrijk, en doortastend. Ben je geinteresseerd? Bel dan snel!

PlaatsHAAKSBERGEN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een bedrijf in natuursteen zoeken wij een nette representatieve showroommedewerker. Als showroommedewerker adviseer je klanten en draag je zorg voor de showroomverkoop. Deze klanten zijn particulieren en handelaren. Je beantwoordt de vragen van klanten over artikelen uit het showroomassortiment en je verricht commerciele en administratieve werkzaamheden. Receptie-werkzaamheden vallen ook onder de taken van showroommedewerker. Ben jij communicatief vaardig en kun je goed omgaan met klanten? Ben jij nauwkeurig in administratieve verwerking en controle van ordergegevens? Heb je MBO-werk en denkniveau en wil je graag je steentje bijdragen bij dit bedrijf? Reageer dan gauw door je cv te mailen naar onderstaand emailadres of bel voor meer informatie naar onderstaand nummer.

PlaatsUTRECHT
(soort) BedrijfSpecialist in natuursteen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een keuken- en badkamerspecialist in Tiel zijn wij op zoek naar een ervaren Keuken- en/of Sanitairadviseur. Als verkoopadviseur begeleidt je de klant bij zijn/haar keuze uit het assortiment. Je geeft vooraf uitvoerig advies, hebt een luisterend oor, oog voor detail en zet dit om in een uitgebreide kostenbegroting en een gedegen planning. Wij zijn op zoek naar een zelfstandig, daadkrachtig en veelzijdig persoon die goed in teamverband kan werken. Je bent commercieel ingesteld en communicatief vaardig met gevoel voor techniek. Je bent flexibel en stressbestendig in een hectische omgeving.

PlaatsTIEL
(soort) BedrijfEen organisatie te Tiel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Doel van de functie: Onderhouden van service gerichte en commerciele telefonische contacten met berijders en contactpersonen (Corperate Clients) Uitvoering van de daaruit voortvloeiende werkzaamheden en het realiseren van de vastgestelde commerciele en bereikbaarheidsdoelstellingen. Hierbij worden de operationele vragen m.b.t leasing en/of autoregelingen bij de klant, direct afgewikkeld. Hoofdtaken: - Adviseren en informeren van berijders aangaande het totale dienstverleningspakket van ING Carlease Nederland B.V. Stelt in voorkomende gevallen offertes op conform het leasereglement van de desbetreffende klant. - Sluit orders (lease of huur) af conform het autoregelement van de desbetreffende klant - Is verantwoordelijke voor het vastleggen en afwikkelen van klachten. Competenties: - In staat een zakelijker relatie op-en uit te bouwen met klanten, zelfstandig, besluitvaardig, ziet een uitdaging in het opvolgen van offertes en het binnenhalen van orders. Pro-actief & commercieel.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfING Car Lease Nederland
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: