donderdag 27 maart 2008

SAP Applicatie Support Consultant Senior

SAP Applicatie Support Consultant Senior
Maastricht, Groningen, Netherlands Getronics PinkRoccade Mon, 24 Mar 2008 22:54:43 -0700

Callcentermedewerker

Op deze afdeling benader je klanten van de Postbank die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een hypotheek. Het doel is het maken van een afspraak met een hypotheekadviseur. Tevens adviseer je de klanten de overige producten die binnen de Postbank aangeboden worden. Er heerst een leuke informele en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal drie avonden beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m do van 17.30 t/m 21.30. Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijk
(soort) BedrijfING/Postbank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker bank

Voor een grote bank zijn wij op zoek naar assistent accountmanagers. Het gaat om diverse vestigingen, waaronder Zwolle, Aalten, Rotterdam en Amsterdam. Als assistent accountmanager verricht je voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden voor relatiebezoeken. Je raadpleegt hiervoor systemen en externe contacten. Daarnaast voer je in samenwerking met het verkoop- en specialistenteam het beheer over de toegewezen relaties. Je onderhoudt cliëntcontact met deze relaties en treedt op als aanspreekpunt voor algemeen beheer, informatieverzameling en informatieuitwisseling. Daarnaast voer je controles uit op juridische zekerheidsstukken en vervul je een sluisfunctie tussen verschillende partijen.

PlaatsNederland
(soort) BedrijfBank
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


directeur Dienst Stadsbeheer (Gebruik en Handhaving)
directeur Dienst Stadsbeheer (Gebruik en Handhaving) Publicatie: 12-03-2008
Einddatum: 30-03-2008

Organisatie:
Gemeente Den Haag

Standplaats:
DEN HAAG

Functie omschrijving:
Deze vacature wordt gepubliceerd door Bureau ABD.

Contactpersoon:

monique.nieuwenhuis@minbzk.nl

Telemarketeer

Voor een bouwbedrijf in Lelystad zijn wij op zoek naar een (ervaren) telemarketeer die voor het bedrijf toekomstige klanten benaderd om een afspraak in te plannen. Functie-eis; - sterk in communiceren - sterk in schoenen Ben jij geinteresseerd in deze functie reageerd dan snel!

PlaatsLELYSTAD
(soort) BedrijfBouwbedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Risk & Funding Manager
Independent Recruiters / Locatie : Heerlen

Crocs Zoekt - Financial Business Analist
Crocs Europe B.V. / Locatie : Den Haag

Commercieel medewrker binnendienst

Voor het grootste contactcenter in Nederland zijn wij op zoek naar mensen die op het project van de Lotto willen werken. Je beantwoordt vragen van klanten die ze hebben naar aanleiding van een mailing die ze hebben ontvangen. Je bent van 7 tm 14 januari full time beschikbaar en daarna minimaal 20 uur per week. Je bent klantgericht en communicatief vaardig. Je hebt een commerciele instelling. Ben jij dit? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfHCN Rotterdam B.V.
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Sales Adviseur FX
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Commercieel administratief medewerker

Voor de wereldleider op gebied van rotatiepersen en de tweede grootste persenfabrikant, zijn wij opzoek naar een Commercieel Administratief Medewerker. In deze functie draag jij de verantwoordelijkheid voor de administratieve verwerking en opvolging van orders en leveringen: je noteert en verwerkt de bestellingen van de klant, verzorgt offertes en mailingen en volgt de leveringen op. In deze commerciële spilfunctie heb je veelvuldig telefonisch contact met klanten en (buitenlandse) leveranciers en werk je nauw samen met het magazijn en de expeditie. Je hebt een opleiding op MBO niveau en je hebt bij voorkeur relevante ervaring als commercieel-administratief medewerker. Je bent commercieel ingesteld en werkt graag in teamverband. Je kan vlot overweg met de PC, werkt zelfstandig en nauwgezet. Naast beheersing van het Nederlands in woord en geschrift kun je ook uit de voeten in het Engels. Kennis van SAP en het Microsoft Office pakket zijn een must.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfGrote Producent van Persen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: