woensdag 19 maart 2008

Commercieel administratief medewerker

Commercieel administratief medewerker

Ben je van Engelse origine of beheers je het Engels in woord en geschrift uitstekend? Beheers je daarnaast ook je nederlands goed? En wil je commercieel administratief aan de slag op de afdeling Customer Service Representative? Dan hebben wij een uitdagende baan bij een internationaal wereldconcern in de chemie. We zoeken kandidaten op mbo+ niveau met ervaring of hbo niveau. Bel of mail ons voor een uitgebreid functieprofiel.

PlaatsDORDRECHT
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseurs Managementcontrol (RWS-BV-NH-158)
Adviseurs Managementcontrol (RWS-BV-NH-158) Publicatie: 08-03-2008
Einddatum: 21-03-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Noord-Holland

Standplaats:
Haarlem

Functie omschrijving:
Als adviseur Managementcontrol ben je medeverantwoordelijk voor onze managementcyclus en ons managementcontrolsysteem. Je toetst de productdoelmatigheid, -onderbouwing en -consistentie van de managementcyclus, zoals de begroting, voortgangsrapportages en de verantwoording. Je toetst ook individuele voorstellen voor organisatie- en productontwikkeling. Op basis daarvan geef je zowel technisch-specialistische als beleids- en visievormende adviezen en implementeer je deze. Op basis van managementinformatie over onze organisatie verricht je bedrijfskundige en bedrijfseconomische analyses. Je analyseert benchmarkgegevens van verschillende Rijkswaterstaatorganisaties en je verstrekt economische en strategische adviezen over de prestaties van Rijkswaterstaat Noord-Holland. Ook ben je binnen onze projecten actief betrokken bij het beheer en bij innovatieve ontwikkelingen.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Medewerker hulpverlening Buitenland

Wij zijn per direct op zoek naar 3 medewerkers hulpverlening Buitenland. Je verleent telefonisch hulp aan Nederlandse automobilisten die schade/pech hebben in het buitenland. De werkdagen zijn van maandag t/m zondag van 00:00 - 23:59 uur. Kennis van de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal is een vereiste. Italiaans is een pré. Er zijn fulltime en parttime mogelijkheden! Ben jij flexibel en heb je een echte talenknobbel? reageer dan snel!

PlaatsDEVENTER
(soort) BedrijfEen relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker communicatie

Voor een relatie op Maastricht Airport zijn wij op zoek naar een medewerker communicatie. Het betreft een tijdelijke parttime functie voor minimaal een half jaar. Verantwoordelijkheden: - Het coördineren en organiseren van officiële bezoeken en het verzorgen van rondleidingen/presentaties van bezoekers; - Het ontwikkelen van communicatie materiaal; - Het organiseren van meetings; - Het schrijven van magazines. Functie-eisen: - Minimaal MBO diploma op het gebied van communicatie; - Perfecte beheersing van de Engelse taal (mede i.v.m. rondleidingen in het Engels), in woord en in geschrift; - Een structurele manier van werk en een hoge mate van accuratesse; - Kennis van communicatie en de daaraan verbonden methodoligie; - Kennis van de office pakketten. Voldoe je aan de gestelde eisen en heb je interesse?? Reageer dan snel.

PlaatsMAASTRICHT-AIRPORT
(soort) Bedrijf-
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Verkoopleider

Voor een automaterialen bedrijf zijn we op zoek naar een verkoopleider. Doel van de functie is het operationeel leidinggeven aan de afdeling verkoop binnendienst en verkoop buitendienst, het opstellen en implementeren van verkoopplannen en het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe productlijnen. De resultaatgebieden zijn: Leidinggeven aan activiteiten binnen de afdeling, het instandhouden en uitbreiden van de praktijk, het verlenen van verkoopondersteuning en het verrichten van beleidsvoorbereidende en beleidsuitvoerende werkzaamheden. Je hebt een Hbo werk-en denkniveau. je bent accuraat en commercieel vaardig.

PlaatsOPHEUSDEN
(soort) Bedrijf Automaterialen handel
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een internationaal bedrijf dat aanhangwagens produceert zijn wij op zoek naar een: Commercieel/administratief medewerker binnendienst Taken: - Je bent als contactpersoon van onze klanten de spil in het bedrijf. - Je neemt order aan en zorgt voor de administratieve afhandeling. - Transportplanning behoort, in overleg met je duitse collega's, tot je taken. Eisen: - HBO denk- en werkniveau - Commercieel ingericht - Goede beheersing van Nederlands, Duits en Engels. (Frans is een pre) - Gemotiveerd en accuraat

PlaatsRIJEN
(soort) BedrijfTempo Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel manager EU-subsidies (RvdR-BV-08-044)
Financieel manager EU-subsidies (RvdR-BV-08-044) Publicatie: 05-03-2008
Einddatum: 02-04-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Programmadirectie Ruimte voor de Rivier

Standplaats:
Utrecht / Arnhem

Functie omschrijving:
Als financieel manager EU-subsidies voer je de financiële administratie en handel je de cofinancieringen en subsidiestromen af. Als contactpersoon voor financiële managers van partnerorganisaties behandel en controleer je subsidieclaims en stel je deze per project zelfstandig op. Je maakt handboeken en houdt deze bij voor de administratie van EU-subsidieprojecten. Je initieert en coördineert in- en externe audits en de deelrapportages. Tijdens bijeenkomsten van partnergroepen geef je presentaties over de toepassing van het handboek en over de indiening van de subsidieclaims. Je instrueert hen tevens over verantwoording van de herverdeling van ontvangen subsidies en uitgevoerde audits. Je draagt zorgt voor monitoring van de bedrijfsvoering binnen je cluster en bewaakt daarbij de naleving van projectspecifieke procedures. Tevens bewaak je in nauwe samenspraak met de projectmanager zowel financieel als inhoudelijk de algemene projectvoortgang. Ook fungeer je voor ons Joint Technical Secretariat als vervangend contactpersoon.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Geen opmerkingen: