maandag 17 maart 2008

Commercieel administratief medewerker

Commercieel administratief medewerker

Voor een nieuwe functie bij een verzekeraar in Sliedrecht ben ik op zoek naar een Commercieel administratief medewerker. Het betreft een fulltime functie in te vullen voor 32 of 40 uur per week. De werkzaamheden bestaan oa uit: - Postbehandeling - Verwerken van mutaties mbt verzekeringen - Controle van verzekeringspolissen - Archivering van verzekeringsdocumenten - Correspondentie - Assisteren van verzekeringsadviseurs Jouw profiel: Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur ben je in het bezit van een Assurantie B diploma en/of WFT-Leven met Beleggen A of je studeert hiervoor. Daarnaast ben je enthousiast, oplossingsgericht en heb je sterke adviesvaardigheden. Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband! Interesse? Neem contact op 06-51184693 of dana.boer@tempo-team.nl

PlaatsSLIEDRECHT
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een bouwmarkt te Oldenzaal zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste verkoopmedewerker. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het adviseren en verkopen van allerhande producten uit deze bouwmarkt. Heb jij bij voorkeur een technische achtergrond, ben jij commercieel en een echte teamplayer, neem dan direct contact op met Tempo-Team Oldenzaal; 0541-530103 en vraag naar Ton Klaassens.

PlaatsOLDENZAAL
(soort) BedrijfTempo-Team Oldenzaal
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een kinderkledingzaak in het centrum van Oldenzaal zijn wij voor 24uur per week op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker(m/v). De functie omvat het verkopen van kinderkleding en het onderhouden van een representatieve winkel. Ben jij flexibel, bereid om koopavonden en af en toe zaterdags te werken en heb je ervaring in de kledingverkoop? Neem dan contact op met Tempo-Team Oldenzaal; 0541-530103 en vraag naar Ton Klaassens

PlaatsOLDENZAAL
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker Planning 32-40 uur per week

Het betreft een tijdelijk medewerker Planning (6/7 maanden voor zwangerschapsverlof). Voortzetting vd functie behoort tot de mogelijkheden. Het zal dan gaan om een combinatie op het gebied van inkoop en is afhankelijk van functioneren. Taken: - beoordelen behoefteplanning/opstellen lijnplanning binnen ERP pakket (MFG-Pro) - genereren werkorders voor eigen productie/uitbesteders - planningoverleg met Team Coördinatoren Productie/Logistieke Administratie - afstemming met Customer Service over beschikbaarheid/leverdata - aansturen Magazijn verzenden componenten naar uitbesteders - opvolgen uitbesteedorders - follow up afdelingsacties - verkrijgen en verwerken forecast aantallen i.s.m. Sales afdelingen - verzorgen diverse analyses en rapportages (KPI¿s) t.b.v. maandelijkse business review - aanmaken/onderhouden van stuklijsten en diverse stamgegevens - deelname verbeterprojecten en uitvoering team-objectives HBO werk-/denkniveau.

PlaatsOSS
(soort) BedrijfDreumex BV
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Administratief medewerker

Voor een bedrijf in Castricum zijn wij op zoek naar een medewerker is alles van het MS-office pakket af weet. Je werkzaamheden bestaan uit het bijhouden en wijzigen van wetgevingen in Word, Excell. Up-to date houden van de Website, correspondentie. Ben je nauwkeurig, secuur en kan je zelfstandig werken, neem dan contact op.

PlaatsCASTRICUM
(soort) BedrijfCastricum
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel assistent. In deze functie bied je ondersteuning aan de Categorymanager. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van assortimentsgegevens t.b.v. overige betrokken afdelingen. Je assisteert bij uitvoering van assortimentstesten en projecten, daarnaast controleer je communicatie acties en reclame op juistheid en breng je de resultaten in kaart van verschillende landelijke acties. Incidenteel help je bij het oplossen van verstoringen in het commerciële en logistieke proces. Je hebt minstens een MBO (commerciële economie) diploma en twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je kan goed in een team werken en bent gewend onder druk te presteren. Ook ben je resultaatgericht, in staat overzicht te houden, erg precies en zorgvuldig. Is deze commerciële spilfunctie (40 uur per week) echt iets voor jou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu!

PlaatsLEUSDEN
(soort) BedrijfHoofdkantoor drogisterij
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Financieel manager EU-subsidies (RvdR-BV-08-044)
Financieel manager EU-subsidies (RvdR-BV-08-044) Publicatie: 05-03-2008
Einddatum: 19-03-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Programmadirectie Ruimte voor de Rivier

Standplaats:
Utrecht / Arnhem

Functie omschrijving:
Als financieel manager EU-subsidies voer je de financiële administratie en handel je de cofinancieringen en subsidiestromen af. Als contactpersoon voor financiële managers van partnerorganisaties behandel en controleer je subsidieclaims en stel je deze per project zelfstandig op. Je maakt handboeken en houdt deze bij voor de administratie van EU-subsidieprojecten. Je initieert en coördineert in- en externe audits en de deelrapportages. Tijdens bijeenkomsten van partnergroepen geef je presentaties over de toepassing van het handboek en over de indiening van de subsidieclaims. Je instrueert hen tevens over verantwoording van de herverdeling van ontvangen subsidies en uitgevoerde audits. Je draagt zorgt voor monitoring van de bedrijfsvoering binnen je cluster en bewaakt daarbij de naleving van projectspecifieke procedures. Tevens bewaak je in nauwe samenspraak met de projectmanager zowel financieel als inhoudelijk de algemene projectvoortgang. Ook fungeer je voor ons Joint Technical Secretariat als vervangend contactpersoon.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Outside Sales Engineer Process Industry
Regio Nederland, Noord-Brabant, Netherlands Search & Selection Sun, 16 Mar 2008 08:41:59 -0700

Geen opmerkingen: