vrijdag 14 maart 2008

Salesmanager

Salesmanager

- Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale distributie en omzet van de producten. - Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van goede relaties met supermarkten. - Als Winkel Account Manager ben je de ogen en oren van de organisatie en lever je input aan de commerciële afdeling. - Je hebt een afgeronde HBO of Academische opleiding, je bent communicatief, analystisch en je hebt een commerciële instelling. Heb je interesse? Bel ons dan of loop even binnen! Tel: 040 286 98 88

PlaatsGELDROP
(soort) BedrijfTempo-Team uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-administratief medewerker ve

De Commercieel binnendienst medewerker bepaalt de behoefte van de industriële klanten, lokaliseert leveranciers en voorziet de klant van een offerte voor de benodigde producten, waarbij de klantdoelstellingen (zoals levertijd, marge, kwaliteit, kostenbesparing) continue worden bewaakt. Functie verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de industriële klanten, neemt orders aan en adviseert; - Communiceert levertijden en quotaties binnen afgesproken tijd; - Neemt zelfstandig inkoopbeslissingen op basis van de klantbehoefte; - Je levert professionele klantenservice, je bent pro-actief naar de klant en lost dagelijkse issues op; - Ondersteunt en informeert dagelijks de verantwoordelijke accountmanager. Functie eisen: - MBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met NEVI 1; - Kennis van de Nederlandse en Engelse taal, bij voorkeur ook Duits of Frans; - Sterke communicatieve en adminsitratieve vaardigheden. Is dit JOUW baan? Reageer dan direct online!

PlaatsCAPELLE A/D IJSSEL
(soort) BedrijfTechnische groothandel
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


(Commercieel) medewerker binnendienst

Voor een bedrijf in de omgeving van Coevorden zijn we op zoek naar een (commercieel) medewerker binnendienst. Als medewerker binnendienst zullen je taken onder andere bestaan uit het onderhouden van klantcontacten, het up to date houden van het verkooprelatie-bestand, het verwerken van offertes en het registreren van de gegevens die nodig zijn om een juiste offerte uit te brengen. Ook zul je offertes en uitstaande orders moeten nabellen en administratief af moeten handelen. We zijn op zoek naar een kandidaat die: - Secuur en administratief goed onderlegd is. - Een verkoopgesprek kan voeren. - Beschikt over goede communicatieve en telefoonvaardigheden. - Goede kennis heeft van het MS Office pakket. - De Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst. - Een opleiding administratief en/of commercieel heeft gevolgd op minimaal MBO niveau. Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan op deze vacature en vergeet niet je CV en 2 referenten toe te voegen!

PlaatsEmmen
(soort) BedrijfBedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Allround Administratief medewerker

We zoeken een fulltime allround administratief medewerker voor onbepaalde tijd met MBO niveau. Basistaken: - Administratief: orderverwerking en afhandeling - Sales: het plegen van outbound gesprekken om nieuwe afspraken en het geven van opvolging aan prospects die reeds benaderd zijn plus het servicen van bestaande klanten - Marketing: het maken van advertenties, het schrijven van PR-teksten en meedenken over marketingprojecten - Overige dagelijkse taken in een klein kantoor Je bent communicatief, ¿serviceminded¿ en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Problemen zijn er om op te lossen, niet om tegenaan te hikken! Je creatieve inslag en drive helpen de groei van deze jonge onderneming te bestendigen. Hiervoor beschik je over een echte hands-on mentaliteit en bent bereid om als het nodig is dat stapje extra te doen. Tenslotte is het noodzakelijk dat je Nederlands uitstekend is en dat je jezelf ook goed in het Engels kan redden.

PlaatsLEIDEN
(soort) BedrijfMondhygiene producten
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Manager Tempo-Team Werknet Oss en Leerdam

Profiel: Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van een aantal Accountspecialisten die eindverantwoordelijk zijn voor de grootschalige inleen van flexwerkers bij nationale large accounts. Je zet de commerciële ambities van jouw team om in resultaten. Je bent een echte resultaatgerichte ondernemer die weet hoe je omzet-, groei- en rendementsdoelstellingen moet halen. Hiervoor stel je zelf het commercieel jaarplan op voor je vestigingen. Daarnaast zorg je voor goed relatiebeheer waardoor het marktaandeel bij je accounts wordt verbreed en vergroot. Je bent een sterke persoonlijkheid die medewerkers op de juiste manier aanstuurt, coacht en ontwikkelt en eventuele problemen snel en doeltreffend oplost. Voor een complete bedrijfsschets, het functieprofiel, de functie eisen en de arbeidsvoorwaarden neem direct contact op met de vestiging!!!!

PlaatsOSS
(soort) BedrijfTempo-Team Werknet
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een relatie in Eibergen zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker voor de afdeling ruwe bouwmaterialen. Taken: Je onderhoudt klantencontact waarbij je advies geeft, offertes uitbrengt en deze opvolgt. Bij een opdracht draag je zorg voor een concrete afhandeling waarvan bestellen/inkopen van materialen een onderdeel uitmaakt. Uiteindelijk zorg je er voor dat de betreffende order tegen de gemaakte afspraken wordt uitgeleverd. Voor deze functie zoeken wij een ervaren mbo'er of een startende hbo-er met een afgeronde opleiding bouwkunde. Kennis van bouwmaterialen is gewenst en ervaring met geautomatiseerde systemen. Kennis van agrarische bouwproducten is een pré. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op!

PlaatsEIBERGEN
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Controller (36 u) m/v - Utrecht
Controller (36 u) m/v - Utrecht Publicatie: 10-03-2008
Einddatum: 28-03-2008

Organisatie:
ICTRO, Openbaar Ministerie en de Rechtspraak

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Je bent de centrale schakel bij het verzorgen en ontwikkelen van een adequate bestuurlijke informatievoorziening. Je bent op financieel-economisch gebied sparringpartner van afdelingshoofden, projectmanagers en directie en in die rol geef je gevraagd en ongevraagd advies. Je stelt financiële en niet-financiële rapportages en analyses op, je ondersteunt bij het opstellen van begroting en jaarrekening en je beheert AO/IC. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van onze instrumenten. Het is een gevarieerde functie met contacten op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie.

Contactpersoon:

vacatures@ictro.drp.minjus.nl

Callcentermedewerker

Callcenteragent voor een ICT Organisatie. Als outbound agent ben je de commerciële spil van het bedrijf. Je benadert (potentiële) klanten telefonisch en brengt ICT-gerelateerde producten bij hen onder de aandacht. Jij weet degene die je aan de telefoon hebt op een vriendelijke manier te overtuigen. Je commercieel inzicht en sociale vaardigheden komen je hierbij goed van pas. Bij dit bedrijf kun je voor langere tijd zowel parttime als fulltime aan het werk. Voordat je aan de slag gaat volg je (op kosten van Tempo-Team) de praktische TeleBasics e-learning waarmee je basiskennis over de branche en je werk opdoet.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCallcenter
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: