dinsdag 18 maart 2008

Callcentermedewerker

Callcentermedewerker

Op de afdeling Mobile van KPN ontvang je allerlei vragen van zakelijke of particulieren klanten over mobiele telefonie. Het is een verkoopafdeling, mensen bellen met de vraag dat ze bijvoorbeeld een gsm willen aanschaffen. Ze vragen je meer om advies, je zou het kunnen vergelijken met een verkoopfunctie in een winkel: de klant is immers al binnen en is bereid om te kopen. Functieprofiel: Diploma MBO commerciële richting of MBO-opleiding en aantoonbare verkoopervaring, goed kunnen luisteren, ABN spreken en ervaring met de PC. Leeftijd: minimaal 18 jaar. Beschikbaarheid: 24/36 uur per week. 2 avonden per week beschikbaar, waarvan 1 wordt ingepland. Diensten niet langer dan 6 uur. Openingstijden: ma. t/m vr. 8.00/21.00 NB: Wanneer je bij KPN begint krijg je de mogelijkheid om kosteloos een MBO opleiding te volgen tot Commercieel Medewerker Binnendienst! Tempo-Team Eindhoven aan de Keizersgracht is vanaf 1 november elke donderdag geopend tot 20.00 uur!

PlaatsEINDHOVEN
(soort) BedrijfKPN Contact Eindhoven
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Packaging Programs Manager (MC0907)
Midden-Limburg, Limburg, Netherlands Personato Werving & Selectie Mon, 17 Mar 2008 19:21:17 -0700

Verkoopmedewerker

Voor een tuincentrum uit Denekamp zoeken wij verkoopmedewerkers voor diverse afdelingen. In deze functie moet jij de bezoekers te woord staan en aanspreken om hen meer informatie te kunnen geven over producten waarvoor zij interesse tonen. Jouw doel is elke bezoeker tot klant maken. Het van belang dat jij naast de Nederlandse ook de Duitse taal spreekt. Naast de verkoop van artikelen ben jij ook verantwoordelijk voor een optimale presentatie van de artikelen en het aanvullen van de afdeling. Daarom is communicatie op jouw afdeling en met het magazijn onmisbaar. Heb jij een MBO werk- en denkniveau en werkervaring in de detailhandel, bij voorkeur bij een tuincentrum of bouwmarkt. En ben jij enthousiast en ga je graag met mensen om, ben je proactief, kom je met ideeën en vind je service en klantvriendelijkheid erg belangrijk en ben je flexibel inzetbaar? Neem dan contact op met Tempo-Team Oldenzaal; 0541-530103 en vraag naar Ton Klaassens.

PlaatsDENEKAMP
(soort) BedrijfTempo-Team Oldenzaal
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


PR-medewerker

Per direct zijn we op zoek naar een fulltime PR Marketing Medewerker voor een technische dienstverlener in Capelle aan den IJssel. De functie is in ieder geval voor de duur van drie maanden. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de marketingactiviteiten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het uitwerken, vernieuwen, beheren en archiveren van presentaties en fotomateriaal; - Het analyseren van marktgegevens; - Verschillende overige activiteiten t.a.v. een grote diversiteit aan Imtech activiteiten. Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een veelzijdige kandidaat met minimaal MBO+ opleiding (niveau 4) werk- en denkniveau en met de capaciteit om bovengenoemde werkzaamheden zich snel eigen te maken. Daarnaast beschikt de kandidaat over ruim drie jaar relevante werkervaring en een hoge mate van zelfstandigheid. Goede communicatieve en commerciële vaardigheden als ook een klantgerichte instelling zijn vereist om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfTechnische dienstverlener
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Personeelsmedewerker

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega's. Het is een zelfstandige functie die je grotendeels zelf verder kan vormgeven. ZO is het mogelijk om naast het werven en selecteren andere afdelingen te ondersteunen. Het betreft hier een functie die zowel in parttime als fulltime ingevuld kan worden. Wij bieden: Een enthousiast, jong en creatief team in een dynamische markt! In jouw ositie ga je meewerken aan het uitbereiden van de organisatie. Tijdens het verloop van je carrière blijft er continu aandacht voor je ontwikkeling op zakelijk en persoonlijk gebied. De werksfeer is prima, informeel, met enthousiaste collega's. Veder zorgt het bedrijf voor een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling. Heb je intresse en herken je jezelf in bovenstaande functies? reageer dan snel!

PlaatsVELDHOVEN
(soort) BedrijfICT Bedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: