dinsdag 25 maart 2008

Callcentermedewerker

Callcentermedewerker

Voor een startende organisatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar part-time en full-time callcenter medewerkers. De part-time functie is voor 20 uur per week en de full-time voor 40 uur per week. De werktijden zijn van 9.00 tot 17.00. De werkzaamheden bestaan uit het deskundig adviseren van klanten over de aankoop van advertentieruimte in diverse dagbladen en magazines. Hiernaast onderhoud je contacten met je huidige klanten en probeer je je klantenportefeuille uit te breiden. Heb jij een goede telefoonstem en wil jij graag in een jong team werken, stuur dan direct je CV met korte motivatie naar dominicus.fennema@tempo-team.nl of bel 058-216 18 14.

PlaatsLEEUWARDEN
(soort) BedrijfDienstverleningsorganisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


WIL JIJ IN UTRECHT BLIJVEN WERKEN?
Utrecht, Netherlands SNS REAAL Wed, 23 Jan 2008 23:00:00 -0800

Buitendienstmedewerker assurantien

Voor een goede relatie zoeken wij per direct een buitendienstmedewerker assurantien. Wij zoeken een flexibel persoon die minimaal assurantie B of WFT schade + leven bezit. Je bent bereid verdere studies te volgen en bezit uitstekende commerciele en communicatieve vaardigheden. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, professionele werkomgeving, auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.

PlaatsHENGELO OV
(soort) BedrijfEen goede relatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Beleidsmedewerker Managementinformatie / BIV
Beleidsmedewerker Managementinformatie / BIV Publicatie: 13-03-2008
Einddatum: 27-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Openbaar Ministerie

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:
Bij onze unit Bedrijfsvoering houd jij je bezig met het verzamelen en analyseren van in- en externe bedrijfsgegevens. Je doet dat op een zodanige wijze dat het management snel de knelpunten in beeld krijgt. Je helpt met het aanreiken van mogelijke scenario’s voor een adequate aanpak. Je ontwikkelt en verzorgt de dag-, week- en maandrapportages. Je verricht evaluaties die de resultaten en de effecten van het beleid zichtbaar maken. Je komt met voorstellen voor verbetering van de managementinformatie om op die wijze betere sturing mogelijk te maken. We kunnen je op basis van jouw eigen deskundigheid en competenties ook inzetten voor projecten.

Contactpersoon:
M.A. Hoogland
dvom_p.sollicitaties.amsterdam@om.nl

Geen opmerkingen: