donderdag 6 maart 2008

Customer Service Representative Spain

Customer Service Representative Spain

We are looking for a Spanish speaking CUSTOMER SERVICE SPECIALIST to work in the South-team in the European Customer Service Center located in Bergen op Zoom in the Netherlands. You are fluent in English and Spanish. Main Tasks: -Manage the Order to Delivery process by helping customers with inquiries related to orders, deliveries, invoicing, claims, e-business services etc. -Ensure timely resolution on customer issues. -'Own' the customer, and pro-actively provide support in service and logistics. -Participate in projects optimizing CS processes and drive teams metrics that are directly linked to customer satisfaction. -Apart from our customers, the position requires daily contact with our Sales organization and close co-operation with various departments in our headquarters in Bergen op Zoom as well as our logistics organizations and partners around Europe

PlaatsBERGEN OP ZOOM
(soort) BedrijfSabic Innovative Plastics BV
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Verkoopmedewerker

Voor een tuincentrum uit de regio zoeken wij verkoopmedewerkers voor diverse afdelingen, waaronder voor de Shop. In deze functie moet jij de bezoekers te woord staan en aanspreken om hen meer informatie te kunnen geven over producten waarvoor zij interesse tonen. Jouw doel is elke bezoeker tot klant maken. Het van belang dat jij naast de Nederlandse ook de Duitse taal spreekt. Naast de verkoop van artikelen ben jij ook verantwoordelijk voor een optimale presentatie van de artikelen en het aanvullen van de afdeling. Heb jij een MBO werk- en denkniveau en werkervaring in de detailhandel en ben jij enthousiast en ga je graag met mensen om, ben je proactief, kom je met ideeën en vind je service en klantvriendelijkheid erg belangrijk en ben je flexibel inzetbaar? Neem dan contact op met Tempo-Team Oldenzaal; 0541-530103 en vraag naar Ton Klaassens.

PlaatsDENEKAMP
(soort) BedrijfTempo-Team Oldenzaal
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Assistent Travel Manager

Met spoed zijn we op zoek naar een Assistent Travel Manager voor 32 uur in de week. Afhandeling van reisaanvragen ·Behandelt mede en draagt mede zorg voor alle benodigde activiteiten op het gebied van travelmanagement, vervoersmobiliteit en klachtenafhandeling; ·Levert tijdig reisdocumenten aan (tickets, visa etc.) Functie-eisen Opleiding: ·MBO werk- en denkniveau volgend uit bijv. opleiding Travelmanagement; ·Gerichte aanvullende cursussen zoals AMADEUS of eventueel Galileo. Ervaring: ·Minimaal twee jaar relevante werkervaring; ·Affiniteit met betrekking tot het werkveld; ·Ervaring in het werken met geautomatiseerde informatiesysteem Amadeus (of eventueel Galileo). Competenties: ·Klantgericht; ·Resultaatgericht; ·Onderhandelingsvaardig; ·Drukbestendig; ·Zelfstandig en initiatiefrijk; ·Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen opereren. Periode: zsm - half augustus (kans op verlenging)

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfSemi-Overheidsinstelling Rotterdam
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Medewerker Schade Service

voor Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn. Achmea Schade Service Unit (ASSU) is een toonaangevende, commerciële, dienstverlenende afdeling die alle telefonische schademeldingen van verzekerden van de verschillende labels verwerkt. Je neemt telefonisch schadegevallen in behandeling en handelt deze indien mogelijk direct af. Je bent mede verantwoordelijk voor het in gang zetten en de daadwerkelijke uitvoering van de dienstverlening bij en rond schade. Je beschikt over een aantoonbaar mbo+/hbo werk- en denkniveau en hebt goede kennis van en ervaring met het werken met computers en verschillende systemen.Je bent een teamplayer, hebt goede telefoonvaardigheden en een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent sensitief, toont inlevingsvermogen en hebt overtuigingskracht. De functie is voor minimaal 18 en maximaal 30 uur per week voor langere tijd. Voor je daadwerkelijk aan de slag gaat krijg je van Achmea eerst een opleiding van vier weken.

PlaatsAPELDOORN
(soort) BedrijfAchmea BU Particulieren
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Stagiair (m/v)

Voor een onderdeel van Tempo Team zijn wij op zoek naar een Stagiair. Het betreft een functie voor 40 uur in de week. Je werkzaamheden zijn het onderhouden van contacten met de klant over met name de planning, inschrijven van nieuwe flexwerkers, ontvangen en verwerken van de planningsgegevens van de klant, uitwisselen van gegevens met klant en flexwerkers en afhandelen van de administratie van uitzendingen, verwerken van gegevens flexwerker, opdrachtgever en orders in geautomatiseerd systeem, verwerken van declaraties en overige salaristechnische handelingen, registreren ziekmeldingen etc. Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Reageer dan snel.

PlaatsHATTEM/ZWOLLE
(soort) BedrijfTempo-Team Werknet iz Saturn 3581977
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Je bent verantwoordelijk voor het het aannemen van zowel telefonisch als per fax binnengekomen opdrachten, bestellingen en aanvragen van klanten. Je dient tevens telefonische (verkoop) adviezen te geven. Het uitvoeren van alle hieruit voortvloeiende administratieve afdelingswerkzaamheden behoren ook tot jouw taak. Acquisitie van klanten is niet van toepassing. Functie-eisen: - Je beschikt over goede gesprekstechniek - MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur commerciële richting) - Je kunt omgaan met Word en Excel

Plaats'S-HERTOGENBOSCH
(soort) BedrijfHandelsonderneming voor woning- en projectinrichting
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Senior medewerker Interne Audit / IT-auditor
Senior medewerker Interne Audit / IT-auditor Publicatie: 27-02-2008
Einddatum: 14-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Centraal Justitieel Incasso Bureau

Standplaats:
Leeuwarden

Functie omschrijving:
Als ervaren en gedreven IT-auditor bepaal je mede de auditstrategie, verricht je risicoanalyses en stel je een auditplan op. Je ontwikkelt plannen van aanpak, normkaders en werkprogramma’s voor uit te voeren audits en onderzoeken. Je voert ook zelfstandig complexe audits en onderzoeken uit, en je verzorgt de coördinatie en inhoudelijke review van de werkzaamheden binnen het auditteam. Je doet aanbevelingen voor de sturing en beheersing van de CJIB-financiën, -bedrijfsprocessen en -systemen. Je voert zelfstandig, eventueel met het hoofd Interne Audit, eindbesprekingen met het afdelingsmanagement en de directie. Daarnaast volg je nauwgezet de IT-ontwikkelingen en ben je betrokken bij de verdere ontwikkeling van het auditinstrumentarium. Tevens draag je bij aan de op het CJIB afgestemde doorontwikkeling en professionalisering van de afdeling. Ook neem je deel aan of leid je werk- en projectgroepen.

Contactpersoon:

p&ovacature@cjib.minjus.nl

Project Finance analyst
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Geen opmerkingen: