donderdag 13 maart 2008

Manager

Manager

Voor een bedrijf in Weert zijn wij op zoek naar een Brandmanager. In deze functie zul je een merk van cosmetica of apparatuur vertegenwoordigen. Je bent het aanspraakpunt voor alle marketing activiteiten die betrekking hebben op het merk waarvoor je verantwoordelijk bent. Tevens ben je betrokken bij nieuwe ontwikkelingen, merkbeheer, marktanalyse, verkoopacties, begeleiding van distributeurs, productassortiment en voorraadbeheer. Je hebt een sturende taak t.a.v. activiteiten om en rond het merk. Je bent verantwoordelijk voor de marketingplanning en de uitvoering. Wij zoeken: HBO denkniveau; Communicatie, marketing of een verkoop gerichte opleiding; productkennis; Enige jaren branche ervaring; Kennis van de engelse taal en eventueel aangevuld met duits, frans of spaans. Kennis van de markt; Kennis van de doelgroep; Bereidheid tot reizen; Flexibiliteit. Is deze functie op je lijf geschreven reageer dan meteen.

PlaatsWEERT
(soort) BedrijfBedrijf in Weert
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Administratief medewerker Financiele Administratie
Administratief medewerker Financiele Administratie Publicatie: 07-03-2008
Einddatum: 21-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Openbaar Ministerie

Standplaats:
Den Bosch

Functie omschrijving:
De administratief medewerker financiële administratie draagt zorg voor de routinematige administratieve werkzaamheden ten aanzien van de crediteurenadministratie. Je registreert daartoe de binnengekomen facturen, declaraties en verplichtingen in het systeem. Je geeft informatie inzake de betaling aan crediteuren en aan de klantorganisatie. Verder zul je alle voorkomende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de inkoopadministratie verrichten. Met betrekking tot de activa-administratie registreer je de vaste activa gegevens in het systeem conform de geldende regelgeving en richtlijnen. Daarnaast verricht je overige administratieve en ondersteunende werkzaamheden zoals het selecteren en behandelen van binnengekomen post en archiefwerkzaamheden.

Contactpersoon:
M.A. Hoogland
dvom_p.sollicitaties.amsterdam@om.nl

Credit Management Consultant

voor een groot incassobureau te Den Haag. De afdeling Consultancy en Detachering richten zich op de marktbehoefte door het geven van maatwerkadviezen en het invullen van tijdelijke capaciteitsvraagstukken op het gebied van Credit Management. Profiel: HBO werk- en denkniveau; bijvoorkeur HEAO, MER of HHS. Een HBO-er met wat werkervaring (bijv. ervaring met debiteurenbheer of incassowerkzaamheden). Communicatief vaardig en contactueel sterk (zowel in de Nedelandse als de Engelse taal). Sterke overtuigingskracht. Iemand die graag in verschillende organisatieculturen werkzaam is. Iemand met een positieve instelling en zeer analytisch. Daarnaast ben je fulltime beschikbaare en reizen is geen probleem. Het is een uitdagende baan waarbij je een intern traineetraject doorloopt met volop doorgroeimogelijkheden. Heb je interesse neem dan contact met ons op.

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfIncassobureau
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Assistent Travel Manager

Met spoed zijn we op zoek naar een Assistent Travel Manager voor 32 uur in de week. Afhandeling van reisaanvragen ·Behandelt mede en draagt mede zorg voor alle benodigde activiteiten op het gebied van travelmanagement, vervoersmobiliteit en klachtenafhandeling; ·Levert tijdig reisdocumenten aan (tickets, visa etc.) Functie-eisen Opleiding: ·MBO werk- en denkniveau volgend uit bijv. opleiding Travelmanagement; ·Gerichte aanvullende cursussen zoals AMADEUS of eventueel Galileo. Ervaring: ·Minimaal twee jaar relevante werkervaring; ·Affiniteit met betrekking tot het werkveld; ·Ervaring in het werken met geautomatiseerde informatiesysteem Amadeus (of eventueel Galileo). Competenties: ·Klantgericht; ·Resultaatgericht; ·Onderhandelingsvaardig; ·Drukbestendig; ·Zelfstandig en initiatiefrijk; ·Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen opereren. Periode: zsm - half augustus (kans op verlenging)

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfSemi-Overheidsinstelling Rotterdam
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: