donderdag 20 maart 2008

Bezorgmanager

Bezorgmanager

Voor een snel groeiend privaat postbedrijf zijn wij op zoek naar een BEZORGMANAGER! Als bezorgmanager werk je onder verantwoordelijkheid van de Vestigingsmanager en ben je (mede) verantwoordelijk voor werving, selectie en instructie van nieuwe postbezorgers. Daarnaast draag je zorg voor het Boeien & Binden van de postbezorgers. Je maakt een planning voor postbezorgers in diverse wijken. Ook ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van incidenten en de totale bezorgkwaliteit binnen het vestigingsgebied De opdrachtgever vraagt: - MBO plus / HBO niveau - minimaal een jaar relevante werkervaring - Goed kunnen plannen en organiseren - Communicatief vaardig, initiatiefrijk en creatief - Besluitvaardig en overtuigend zijn - Het kunnen binden van mensen - Ervaring met Word en Excel Dus ben jij van het aanpakken? en ken je de situatie: grotendeels op kantoor actief, maar af en toe de handen uit de mouwen in de sorteerhal! Interresse in de vacature? Neem dan contact met op!!!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfPrivaat Postbedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Klantenservice Medewerker

Heb jij minimaal een half jaar callcenterervaring en ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Voor UPC zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor de afdeling Retentie (Klantbehoud). In deze functie staat service hoog in het vaandel! Je staat de klant zo goed mogelijk te woord en probeert samen met de klant tot een zo goed mogelijke oplossing te komen. Ook kan je de klant andere producten aanbieden. Voor je aan de slag gaat, volg je eerst 3 weken training, op lokatie bij UPC. Heb je interesse in deze functie en ben je minimaal 32 uur beschikbaar, reageer dan snel!

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfUPC Nederland
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Technisch Commercieel Adviseur Binnendienst

Voor een bedrijf in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Adviseur Binnendienst (m/v). Taken: * Telefonische contacten onderhouden met klanten; * Klanten technische adviezen geven; * Offertes uitwerken en opvolgen; * De Technisch Adviseur Buitendienst ondersteunen. In deze functie ben je met je team verantwoordelijk voor het realiseren van de begrootte omzet/winstmarge. Wij vragen: * MBO werk- en denkniveau * Commerciële instelling * Technisch inzicht is een pre * Goede contactuele eigenschappen * Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift * Energieke persoonlijkheid * Bekend met MS Office Wij bieden een afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden! Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact met ons op.

PlaatsALPHEN AAN DEN RIJN
(soort) BedrijfBedrijf in Alphen aan den Rijn
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


directeur Financieel Economische Zaken (FEZ), schaal 17
directeur Financieel Economische Zaken (FEZ), schaal 17 Publicatie: 05-03-2008
Einddatum: 23-03-2008

Organisatie:
OCW

Standplaats:
DEN HAAG

Functie omschrijving:
Deze vacature wordt gepubliceerd door Bureau ABD.

Contactpersoon:

wendy.es@minbzk.nl

Senior International Financial Medewerker
DQ&A / Locatie : Voorburg

National Accountmanager fmcg in Food
Breda, Netherlands Excellion Thu, 13 Mar 2008 08:36:58 -0700

Geen opmerkingen: