zaterdag 15 maart 2008

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf in Emmeloord zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst. In deze functie sta je in eerste instantie de bezoekers van de shop te woord om hen te adviseren bij hun aankoop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van binnenkomende orders voor levering van artikelen. Tevens draag je de verantwoordelijkheid voor het netjes houden van de shop en het stijlvol etaleren van de producten. Wij bieden je een zelfstandige functie in een professionele dynamische werkomgeving, volop kansen voor verdere ontplooiing en groei, en een uitstekende en inspirerende werksfeer. Voor deze functie dien je te beschikken over MBO werk- en denkniveau, commercieel talent te hebben, te beschikken over goede contactuele communicatieve en sociale vaardigheden, teamgeest, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis werklust. Zie jij jezelf volledig in deze functie? Kom dan snel binnen of bel ons gauw!

PlaatsEMMELOORD
(soort) Bedrijfbedrijf in emmeloord
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Elektronica ontwikkelaar
Regio Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands Yacht Interim Professionals Thu, 13 Mar 2008 23:00:00 -0700

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een internationaal bedrijf dat aanhangwagens produceert zijn wij op zoek naar een: Commercieel/administratief medewerker binnendienst Taken: - Je bent als contactpersoon van onze klanten de spil in het bedrijf. - Je neemt order aan en zorgt voor de administratieve afhandeling. - Transportplanning behoort, in overleg met je duitse collega's, tot je taken. Eisen: - HBO denk- en werkniveau - Commercieel ingericht - Goede beheersing van Nederlands, Duits en Engels. (Frans is een pre) - Gemotiveerd en accuraat

PlaatsRIJEN
(soort) BedrijfTempo Team
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Projectoffice medewerker

voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een fulltime projectoffice medewerker. Op de afdeling MOVE ICT waar de functie vrij is, is een gespecialiseerde groep ICT-ers verantwoordelijk voor de complexe verhuizingen en projecten van diverse klanten van de opdrachtgever. In deze groep zijn 60 medewerkers werkzaam in een informele sfeer. In de functie van projectoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor: -wekelijks updaten en aanleveren van rapportages -urenafhandeling -ondersteuning salesmanager -ondersteuning projectmanager - spin in het web tussen de diverse manangers en afdelingen - algemene admimistratieve zaken en secretariële werkzaamheden. We zijn op zoek naar een flexibel, sociaal, communicatief sterk persoon die een echte teamspeler is. Kennis van Word, Outlook en Excel zijn noodzakelijk, kennis van Basics en Nessie een pré. Ben jij die spin in het web die we zoeken?

PlaatsEindhoven
(soort) BedrijfInternationaal consultancybureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: