woensdag 5 maart 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een technische groothandel in scheepvaartartikelen zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Verkoop Binnendienst. Je bent bezig met het verwerken van informatieaanvragen. Je maakt offertes en orders op. Hierin word je zeer goed begeleid. Je hebt affiniteit met de scheepvaart en staat open voor techniek. Je vindt het leuk om het assortiment goed in de vingers te krijgen. Daarnaast ben je representatief, enthousiast en klantgericht. Ook heb je gevoel voor commercie. Je bent communicatief sterk; Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Enige werkervaring in deze branche is een pré. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan snel je cv en motivatie of reageer online.

PlaatsSCHIEDAM
(soort) BedrijfBedrijf in scheepselectronica
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Preferred Banker

Voor de ABN AMRO bank zijn wij regelmatig op zoek naar Preferred Bankers (Accountmanager Particulieren) die met veel passie en energie zichzelf en de adviesteams vooruit kunnen brengen. Preferred Banking is het unieke ABN AMRO concept voor klanten met een belegd of gespaard vermogen vanaf €50.000,- Persoonlijke dienstverlening, advies op maat en optimale toegankelijkheid zijn kernwoorden in dit concept. Het zwaartepunt ligt op persoonlijke aandacht voor individuele klanten. Je adviseert op een open, persoonlijke en professionele manier. Wij zoeken een enthousiaste teamplayer die resultaat- en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft. Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt als Prefered Banker ervaring op het gebied van advisering over en verkoop van particuliere bank- en verzekeringsproducten. Ook is het mogelijk dat je als Prefered Banker minimaal 2 jaar relevante werkervaring en commerciele ervaring hebt opgedaan. Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsGouda e.o.
(soort) BedrijfABN-AMRO bank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

- Telefonische verkoop en wat acquisitie - Het verwerken van offertes - Nauw contact met de buitendienst Functie-eisen: - MInimaal MBO niveau

Plaats'S-HERTOGENBOSCH
(soort) BedrijfDecoratief plaatmateriaal
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Reisadviseur

voor een reisbureau in Neede zoeken wij een reisadviseur. Je hebt een afgeronde opleiding in het toerisme. Je werkt 4 dagen per week, verdeeld over 2 locaties. Bij gebleken geschiktheid mogelijkheden tot een vaste aanstelling. Je werkzaamheden betreffen de volgende gebieden: je inventariseert de reisbehoeften van de klant, je ondersteunt ze bij het samenstellen van de reizen-verzekeringen. Je informeert, adviseert en geeft een gedegen offerte uit. Je ontvangt orders voor het boeken van reizen en registreert deze en sluit overeenkomsten af met de klant. Verder verzorg je de administratieve afhandeling. Je verzorgt visa aanvragen, stelt de boekingsbevestigingen op en controleert deze op juistheid en volledigheid. Je zorgt voor de nazorg: klachten, probleemmeldingen, verzenden van "welkom thuis" kaarten, ontvangen van binnengekomen reacties. Heb je minimaal SEPR 1 en is je interesse gewekt? neem voor een uitgebreider functieprofiel contact met mij op.

PlaatsNEEDE
(soort) BedrijfTempo-Team
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

In deze functie komt het vooral aan op het uitwerken van orders, opmaken van productie-instructies, het inkopen van grondstoffen, onderhandelen en bewaken van leveringstermijnen, het begeleiden van de orders in productie, tot en met de uiteindelijke levering van displays aan de klant. U werkt samen met diverse collega¿s en hebt met hen en met de verkoop binnendienst dagelijks overleg over de voortgang van de orders. Voor deze functie vragen wij: · Jong, enthousiast persoon met goede communicatie vaardigheden · Organisatietalent en (beperkte) commerciële / inkoop ervaring. · Kennis van basiskennis Engels/Duits is vereist · MBO werk ¿en denkniveau (bijv MEAO/HAVO) · Ervaring in de grafische of verpakkingssector strekt tot aanbeveling Wij bieden een interessante, afwisselende functie in een gezond bedrijf met leuke collega¿s en een uitstekende reputatie

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfBedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Cash Manager - MTV Networks
Robert Half Finance & Accounting Amsterdam (BNR vacature) / Locatie : Amsterdam

Accountmanager
Ede, Gelderland, Netherlands Total Creation B.V. Mon, 03 Mar 2008 23:00:00 -0800

Product Marketeer Particulieren Schadeverzekeringen
Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands Nationale Nederlanden Mon, 03 Mar 2008 23:00:00 -0800

Commercieel medewerker binnendienst

Je bent het aanspreekpunt voor klanten en prospects op het gebied van de volgende producten en diensten van het bedrijf. Dit geldt voor business-to-business en business-to-consumer, zowel nationaal als internationaal. Je voert pro-actief telefonische acquisitie uit op prospects. Je voert een gedegen administratie van alle klant-en ordergerelateerde correspondentie en je draagt omzetverantwoordelijkheid ten aanzien van jouw klanten. Ook het adviseren van klanten en prospects over de produkten en diensten met een projectmatig karakter behoort tot je taken. Wij zoeken voor dit bedrijf iemand met een hbo-opleiding, aangevuld met enkele jaren werkervaring en kennis op het gebied van marketing, voorkeur in de direct marketing branche. Aanvullende valopleidingen zoals Nima-A en Nima-Sales, kennis van MS-Office en goede beheersing van de engelse en duitse taal naast het nederlands is een must. Flexibele en klantgerichte instelling, aantoonbare affiniteit met computers en database marketing.

PlaatsROOSENDAAL
(soort) BedrijfBedrijf in Roosendaal
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Manager

Voor een Amerikaans bedrijf in Lelystad zijn wij op zoek naar een: Territory Operations Manager (TOM) ! Het bedrijf heeft verschillende vestigingen die verdeeld zijn in regio's. Als TOM ben je verantwoordelijk voor de aansturing van alle aspecten op de vestigingen binnen de regio. Je houdt je bezig met het operationele management, het voeren van een strategische planning en strategie, de accountmanagement en een stuk begeleiding en coaching. Voor deze functie beheers je zowel de Engelse als de Russische taal in woord en geschrift. Daarnaast heb je ruime ervaring in een managementfunctie en ben je zeer sterk in het leidinggeven en managen van een tam. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op!

PlaatsLELYSTAD
(soort) BedrijfPrometric III BV
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: