zondag 2 maart 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een dynamisch ICT-bedrijf in Maastricht zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. De functie: - Na een inwerkperiode van een aantal weken bent u verantwoordelijk voor de verdere positionering van de onderneming en haar producten. - De nadruk in de functie ligt op het telefonisch aannemen van orders, het maken van offertes en de bijbehorende commerciële opvolging, alsmede telefonisch relatiebeheer en after-sales. Dit alles gaat in goed overleg met de accountmanager waarmee u een team vormt voor uw klantengroep. Het profiel: - U bent een afgestudeerde HBO-er (baan zeer geschikt voor schoolverlaters) - Gevoel voor automatisering is gewenst - U heeft commerciële talenten en bent een teamplayer Heb jij interesse in een levendige baan bij een organisatie met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur, met voldoende mogelijkheden tot zelfontplooiing? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsMAASTRICHT
(soort) BedrijfBedrijf in Maastricht
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Je bent verantwoordelijk voor het het aannemen van zowel telefonisch als per fax binnengekomen opdrachten, bestellingen en aanvragen van klanten. Je dient tevens telefonische (verkoop) adviezen te geven. Het uitvoeren van alle hieruit voortvloeiende administratieve afdelingswerkzaamheden behoren ook tot jouw taak. Acquisitie van klanten is niet van toepassing. Functie-eisen: - Je beschikt over goede gesprekstechniek - MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur commerciële richting) - Je kunt omgaan met Word en Excel

Plaats'S-HERTOGENBOSCH
(soort) BedrijfHandelsonderneming voor woning- en projectinrichting
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Account Coordinator

Voor de afdeling Marketing, Communications en Sales zijn wij op zoek naar een enthousiaste Account Coordinator. Als ondersteuner van een of meerdere accoutteams ben jij verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden en het organiseren van sales- en marketingactiviteiten. Als Account Coordinator ben je spin in het web en steunen toeverlaat van het accountteam. Heb jij een afgeronde MBO opleiding en heb je minimaal 2-4 jaar ervaring in een secretariële en/of account/sales functie? Aantoonbare affiniteit met zakelijke dienstverlening Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift Een echte regelaar, zaken goed weten te organiseren, proactief en communicatief sterk? Zeer goed bekend met Word, Excel en Powerpoint Geintereseerd? Reageer direct met uitgebreide motivatie waarin bovengenoemde eisen naar voren komen.

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfLandelijk accountantskantoor
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Assistent controller
Assistent controller Publicatie: 19-02-2008
Einddatum: 14-03-2008

Organisatie:
Stichting ICTU

Standplaats:
DEN HAAG

Functie omschrijving:
Als assistent-controller bij Rijksweb, nu nog onderdeel van ICTU, werk je in een dynamische omgeving. Rijksweb zorgt als dienstverlener voor rijksbreed gebruikte webapplicaties. Rijksweb krijgt ook een kernpositie in de aansturing van een groot aantal projecten dat toewerkt naar één uniforme digitale werkplek voor de rijksambtenaren. De controlfunctie van dit veelomvattende en ambitieuze programma vindt ook plaats binnen Rijksweb. Jij stelt interne en externe rapportages op, je beschrijft de AO en verzorgt de budgettering. Ook ondersteun je projectleiders op financieel gbied. En tevens zorg je voor het opzetten van de planning & control in het kader van de ontvlechting van ICTU naar het ministerie van BZK.

Contactpersoon:

solliciteren@ictu.nl

Medewerker Sales

Voor een jonge dynamische organisatie in Voorburg zijn wij op zoek naar enthousiaste Hbo studenten (WO mag ook) die hen gaan assisteren met het in de markt zetten van een nieuw label. In overleg met de Manager benader je zelfstandig, via telefonisch contact, bedrijven/organisaties om het nieuwe label in de markt te zetten. Functievereisten: - Studerend Hbo of WO; - goede communicatieve vaardigheden; - commerciele drive om prospects binnen te halen. Salarisindicatie: 9 euro bruto per uur. Ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar (in overleg in te delen) en zoek je een leuke baan in een jonge en dynamische omgeving stuur je CV dan naar et onderstaande emailadres!

PlaatsVOORBURG
(soort) BedrijfOrganisatie gespecialiseerd in documentmanagement
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Project Finance analyst
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Senior Financieel Beleidsmedewerker directie Primair Onderwijs
Senior Financieel Beleidsmedewerker directie Primair Onderwijs Publicatie: 28-02-2008
Einddatum: 23-03-2008

Organisatie:
Directie Primair Onderwijs, Ministerie van OCW

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je speelt als senior beleidsmedewerker een belangrijke rol in de strategische begrotingsvoorbereiding van de directie. Daarvoor ben je nauw betrokken bij het opstellen en onderhouden van de investerings- en ombuigingsportefeuille van de directie. De voorstellen in deze portefeuille vormen belangrijke input voor de bijdrage van de directie aan de beleidsbrief en aan het interne begrotingsrapport. Voor de beleidsbrief is het belangrijk dat de claims van een goede inhoudelijke en financiële onderbouwing worden voorzien en dat een goede prioriteitenafweging plaatsvindt binnen de budgettaire kaders. Aan de FES-claims worden ook nog heel specifieke eisen gesteld. De senior heeft een belangrijke functie bij het waarborgen van die kwaliteit en de tijdige inbreng van de claims en moet daarvoor dus geregeld met de beleidsmedewerkers 'in de slag'. Daarnaast heeft de senior een belangrijke taak bij het opstellen van de begroting en het jaarverslag voor de onderdelen Primair Onderwijs en Kinderopvang. De senior moet zorgen voor de tijdige bijdragen van de beleidsmedewerkers en het toepassen van de voorgeschreven formats. Een belangrijk element in deze taak is om zodanig de redactie te voeren op de afzonderlijke bijdragen dat de integrale teksten een goede weerspiegeling zijn van het voorgenomen respectievelijk uitgevoerde beleid van de verantwoordelijke bewindspersoon. Ook is de senior betrokken bij de beleidstoetsing en advisering op (één van de) belangrijke beleidsdossiers van de directie. Bedoeling is dat hierop al vanaf het begin van het ontwikkelingstraject vanuit de financieel-economische invalshoek een zodanige inbreng wordt geleverd dat de voorstellen voldoen aan de eisen van de OCW Beleidwijzer. Bij de verdere uitwerking van die voorstellen moet tevens bewaakt worden dat de regels voor het financieel beheer goed in acht worden genomen. Kortom, er is een belangrijke rol weggelegd voor de senior beleidsmedewerker bij het goed op de kaart krijgen van het beleid van de directie.

Contactpersoon:
F. Arendse
f.arendse@minocw.nl

Commercieel-administratief medewerker ve

- het acquireren van nieuwe klanten (kleinschalige klanten) - het terugwinnen van nulklanten - het afhandelen en minimaliseren van klachten - het in de markt plaatsen van nieuwe produkten - het plegen van relatiebeheer van bestaande klanten - het uitbreiden van het aantal koopklanten binnen - het dagelijks onderhouden van het klantenkaartsysteem - volgt opdrachten op welke verstrekt worden door het Contact Center.

Plaats'S-HERTOGENBOSCH
(soort) Bedrijftechnisch groothandle
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur Financiële Logistiek
Hoogeveen, Drenthe, Netherlands Rabobank, lokale banken Wed, 06 Feb 2008 23:00:00 -0800

Corporate Finance Medior + Senior
Independent Recruiters / Locatie : Rotterdam

Geen opmerkingen: