vrijdag 21 maart 2008

Hbo’ers voor duaal leertraject fiscale accountancy

Hbo’ers voor duaal leertraject fiscale accountancy
Publicatie: 19-03-2008
Einddatum: 18-04-2008

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
-

Functie omschrijving:
Voor instroom in de zwaardere, accountancy-gerelateerde controlefuncties bij de Belastingdienst is er een duaal leertraject opgezet voor afgestudeerde hbo’ers in de richtingen accountancy en bedrijfseconomie. Hierin wordt theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en een stage. Na afronding van deze pre-master met een duur van ten hoogste twee jaar kun je instromen in de vierjarige Praktijkopleiding Registeraccountant Belastingdienst, eveneens een duaal opleidingstraject. Daarnaast ga je aan de slag als controlespecialist bij een van de dertien belastingregio’s. Als controlespecialist doe je boekenonderzoeken bij ondernemingen. Dat houdt in dat je op zoek gaat naar de werkelijkheid achter de cijfers. Daar komt heel wat speurwerk bij kijken, waarbij je veel vrijheid hebt om verschillende methoden toe te passen en zelf verbanden te leggen.

Contactpersoon:

arbeidsmarkt.ckc@belastingdienst.nl

Credit controller
Amsterdam, Netherlands Ernst & Young Thu, 20 Mar 2008 22:42:38 -0700

Verkoopmedewerker

Ben jij een gedreven verkoper met 2 jaar werkervaring? Voor ABN AMRO zoeken wij toppers die nieuwe en bestaande klanten adviseren over de diverse financiële producten en mogelijkheden van De Bank. ABN AMRO biedt je de omgeving om professioneel klantencontact op te doen in een commerciële werkomgeving in de functie van: Verkoopadviseur. Als je voldoet aan de volgende eisen kun je direct in gesprek gaan met Tempo-team: - Afgeronde HBO opleiding. - Zeer sales gericht en je ziet een uitdaging in werken met targets. - 36 uur per week beschikbaar - Ervaring met klantcontact en affiniteit met financiële dienstverlening - Naast Algemeen Beschaafd Nederlands beheers je in ieder geval de Engelse taal. - Je houdt van leren. Geinteresseerd? Reageer dan direct!

PlaatsGOUDA
(soort) BedrijfABN-AMRO bank
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Service coordinator

Als servicecoordinator ben je de spin in het web. Je bent pro-actief en doelgericht, hebt veel contact met leveranciers en klanten en draagt mede zorg voor werkplaatsplanning en een juiste facturatie. Verkoopkennis is een pre. Uiteraard ben je stressbestendig, flexibel, klantvriendelijk en representatief. Je hebt veel verstand van techniek omdat je moet beoordelen hoelang een servicebeurt van een vrachtwagen duurt en de evt andere reparaties. Heb jij een technische achtergrond en ben je commercieel met ervaring reageer dan voor deze boeiende afwisselende baan binnen een sociaal bedrijf.

PlaatsRIJSSEN
(soort) Bedrijftransport bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: