dinsdag 4 maart 2008

Procesmanager m/v

Procesmanager m/v
Procesmanager m/v Publicatie: 26-02-2008
Einddatum: 11-03-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Openbaar Ministerie

Standplaats:
Zwolle

Functie omschrijving:
U draagt vanuit de afdeling Verwerving & ondersteuning bij aan het afstemmen van werkprocessen tussen de ketenpartners en andere OM-onderdelen enerzijds en de afdelingen Verwerving & Ondersteuning, Maatwerkzaken, Standaardzaken en Administratie anderzijds (procesgeorienteerde organisatie). U heeft een verbindende rol tussen deze afdelingen. Daar waar de afdelingshoofden op beleidsniveau afspraken maken, overziet u, als procesmanager, het gehele primaire werkproces van de vestiging Zwolle. U, als procesmanager, vervult daarmee een sleutelrol die de procesgeoriënteerdheid tussen de onderling afhankelijke afdelingen van het parket versterkt.

Contactpersoon:
H. Merema
dvom_p.sollicitaties.zwolle@om.nl

Marketingmedewerker

Voor een bedrijf in Hengelo zijn wij per direct op zoek naar een medewerker voor het opzetten vande webshop en catalogus. Het bedrijf is bezig met het opzetten van een webshop en calatogus met installatiemateriaal, sanitair en verwarmingsartikelen. Wij zoeken een zelfstandige MBO-er die goede kennis heeft van Windows en bestandsbeheer. De informatie voor de webshop dien je zelf te vergaren. Kennis van de Duitse taal is essentieel. Kennis van sanitair en verwarmingen is een pré. Het aantal uren ligt tussen de 25 en 36 uur en zijn vrij in te delen. Wij zoeken een kanidaat die een afgerond MBO diploma heeft, zelfstandig kan werken en uitstekend de Duits spreekt!

PlaatsHENGELO OV
(soort) BedrijfVertrouwelijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inkoper

- (Zelfstandig) inkopen van partijen producten bij veilingen/afzetorganisaties, veel computer werk!! - Begeleiden van het gehele inkooptraject van bron tot opslag in eigen bedrijf - Oriënteren op aanbieders in de markt en selecteren van potentiële leveranciers - Benaderen van leveranciers en onderhandelen over prijzen en leveringscondities - (Onder begeleiding) maken van afspraken over kwaliteits-, verpakkings- en vervoersaangelegenheden. - Invoeren van orders in het (ERP) automatiseringssyteem - Telefonisch contact met klanten, niet naar klanten toe! Profiel: - HBO richting commerciële economie - Tot 1 jaar (junior) of ruime ervaring (senior) in een soortgelijke functie, bij voorkeur in groenten en/of fruit. - Onderhandelingsvaardig - Ruime taalvaardigheid Engels, spaans is een pré - Kennis van kwaliteitssystemen/voedselveiligheidsnormen (BRC, HACCP, Eurep-GAP, ISO)

PlaatsHEDEL
(soort) BedrijfGroenten en fruithandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Intercedent

Als Sales Intercedent bij Tempo-Team Uitzendbureau concentreer je je vooral op acquisitie en relatiebeheer. Dat doe je vanuit een sterk commerciële en klantgerichte instelling. Daarnaast onderhoud je ook contact met flexwerkers die je werft, selecteert en bemiddelt bij relaties. Zo zorg je ervoor dat de juiste flexwerkers bij de juiste bedrijven aan het werk kunnen. Binnen het team werk je grotendeels zelfstandig aan het bewerken van de lokale markt. Je krijgt veel ruimte om je taak naar eigen inzicht in te vullen. Dat betekent een behoorlijke verantwoordelijkheid, die je graag op je neemt. Tempo-Team Uitzendbureau bemiddelt flexwerkers en ontwikkelt diensten en producten in diverse branches: financiële dienstverlening, horeca, gezondheidszorg, logistiek, teleservice, overheid en food.

PlaatsBreda
(soort) BedrijfTempo Team Uitzendbureau
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Account Manager

Heb je HBO-werk en denkniveau in een commercieel-economsische dan wel een bedrijfskundige richting en je kunt je vinden in onderstaande werkzaamheden en functie-eisen reageer dan meteen! Werkzaamheden: - verkopen van opleidingen, trainingen en complete certificeringstrajecten; - voeren van face-to-face verkoopgesprekken; - verder ontwikkelen van bestaande relaties en het creeren van new business; - signaleren van pijnpunten in organisaties en hiervoor standaard en maatwerk oplossingen creeren; - op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en innovaties binnen het werkveld. functie-eisen: - commercieel, representatief,resultaatgericht, teamplayer en communicatief sterk in woord en geschrift (nederlands en engels) - 2 jaar verkoopervaring in een B-to-B omgeving - ervaring/ affiniteit met ICT dienstverlening en bekend met consultative-selling op verschillende niveaus. Goede arbeidsvoorwaarden! Druk op de knop -solliciteer-

PlaatsZOETERMEER
(soort) BedrijfIT distributeur
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een commerciële topper die het leuk vindt de klantenkring van onze klant uit te breiden. Het bedrijf opereert internationaal en er zullen regelmatig beurzen bezocht worden. Je kerntaken bestaan uit: - het benaderen van nieuwe klanten (koude acquisitie) - het signaleren van behoeften voor nieuwe producten uit de markt - deelname aan orderverwerking - onderhouden van klantcontacten over levertijden, prijzen, transport e.d. - het mede ontwikkelen van promotiemateriaal Je bent een pro actieve persoonlijkheid die het als een uitdaging ziet zichzelf verder te ontwikkelen en om doelen te behalen. Je bent betrouwbaar, werkt zelfstandig en vindt het leuk om in een klein team te werken. Je bent beleefd en kan goed luisteren naar de wensen van de klant. Door het internationale karakter van het bedrijf is het belangrijk dat je vreemde talen beheerst. Voornamelijk de Engelse en Duitse taal zijn hierbij belangrijk.

PlaatsGOUDA e.o.
(soort) Bedrijftechnisch gerelateerd bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Accountmanager

Voor een technische groothandel in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Junior commercieel medewerker buitendienst. Dit in verband met de ontwikkeling en groei van de verkoopactiviteiten. Wij zijn op zoek naar kandidaten met een MBO/HAVO afgeronde opleiding. Verder beschik je over goede commerciële en contactuele vaardigheden en feeling voor techniek is een absolute must. Er wordt een goede werksfeer geboden, evenals een interne opleiding, een bedrijfsauto en een passend salaris. Schoolverlaters mogen ook zeker reageren op deze vacature!

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfTechnische Groothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Operational Auditor
Operational Auditor Publicatie: 16-01-2008
Einddatum: 31-03-2008

Organisatie:
Parket Generaal

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Per jaar worden op basis van het auditjaarplan meerdere operational audits uitgevoerd. De operational audits zijn complexe, niet-gestandaardiseerde onderzoeken, waarbij hoge eisen worden gesteld aan het gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en de praktische toepasbaarheid van de aanbevelingen van de auditor. Per audit treedt iedere operational auditor afwisselend als teamleider of als teamlid op. Als leider van een auditteam is de operational auditor verantwoordelijk voor de goede en tijdige uitvoering van de operational audit en fungeert hij/zij in elke fase van de audit als aanspreekpunt. Als teamlid is de operational auditor betrokken bij alle fases van de audit: het uitvoeren van het verkennend onderzoek, opstellen van het normenkader, uitvoeren van het veldwerk, schrijven van de rapportage, communiceren van de resultaten, de evaluatie van de audit en het monitoren van de follow-up op de aanbevelingen. De operational auditor levert een bijdrage aan de jaarlijkse risicoanalyse en het auditjaarplan van het OM. Daarnaast draagt de operational auditor bij aan het verder ontwikkelen en verbeteren van het auditinstrumentarium van het OM en het auditbeleid van het OM in brede zin.

Contactpersoon:
t.a.v. Parket-Generaal
DVOM_P.sollicitaties.Dordrecht@om.nl

(Sr) Application Engineer Embedded Software
Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands DeLinck Mon, 03 Mar 2008 13:30:35 -0800

Sales consultant

Voor een klant gespecialiseerd in het implementeren van automatiserings systemen kijken wij uit naar een ervaren Consultant Systemen. Taken en verantwoordelijkheden: In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer, implementaties van alle geautomatiseerde werkplekken, servers, standaard applicaties en netwerk van onze cliënten. Technieken: * Je vervult deze taak met collega systeembeheerders. * Technieken als VMWare, Windows2003, Terminal Server, SAN, SAS etc zijn je niet vreemd. * Tevens is kennis van ISA server, MS-Exchange, Sharepoint en SQL database een pré. Profiel kandidaat * Afgeronde HBO opleiding of door werkervaring verkregen HBO niveau. * Aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie * Ervaring met genoemde systemen * Flexibele instelling * Communicatief vaardig * Stressbestendig * Servicegericht en initiatiefrijk

PlaatsGOES
(soort) BedrijfAutomatiserings bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: