donderdag 31 januari 2008

Account Manager

Account Manager

Als Account Manager Tempo-Team IT Professionals bestaan jouw werkzaamheden uit het invullen van detacheringvraagstukken van gespecialiseerd IT personeel. Tevens haal je nieuwe klanten/opdrachten binnen en verzorg je het relatiebeheer. Door jouw persoonlijke aanpak weet je nieuwe klanten aan je te binden. Je beschikt over een HBO diploma en 2 jaar commerciële ervaring, ervaring in de IT-branche en/of affiniteit met recruitment. Kennis van de IT-arbeidsmarkt is een pré. Je beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden, een sterke persoonlijkheid, een klantgerichte instelling en je deelt onze ondernemersmentaliteit. Je begint met een praktisch inwerkprogramma en kunt rekenen op een marktconform salaris en een zeer compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je tal van opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen! Zie ook www.tempo-team.nl/loopbaan of bel met Saskia Balkaran, Corporate Recruiter, 06-15 955 192, saskia.balkaran@tempo-team.nl

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfTempo-Team IT Professionals
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker outbound

Voor een contactcenter in Schoonhoven zijn we op zoek naar echte die-hard verkopers! We zijn op zoek naar een echte doorzetter die weet wat verkopen is. Je laat je niet ontmoedigen door een 'nee'! Je zal voornamelijk ingezet worden op KPN-projecten, daarnaast zul je waar nodig ook ingezet worden op de verkoop van tijdschriften. Ben jij een echte verkoper en geïnteresseerd in deze baan? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsSCHOONHOVEN
(soort) BedrijfContactcenter
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Accountmanager

Voor een bedrijf in Harderwijk zijn we op zoek naar een accountmanager. Je werkzaamheden bestaan uit het werven van opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten. Je onderhoudt een netwerk van opdrachtgevers en vertegenwoordigt de organisatie. Het up to date houden van klantinformatie, signaleren van problemen, kansen en afwijkingen behoort ook tot je taken. Je onderhandelt en stelt offertes op. Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde commerciele HBO opleiding en heb je 3 tot 5 jaar werkervaring in een commerciele functie. Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op! De vacature betreft voor de Randstad (Rotterdam, Den Haag, Utrecht)

PlaatsHARDERWIJK
(soort) BedrijfBedrijf in Harderwijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

woensdag 30 januari 2008

Administratief medewerker

Administratief medewerker

Voor een bedrijf in Breda zijn wij op zoek naar een administratieve kracht. De werkzaamheden bestaan uit: - Orderverwerking van A tot Z incl. het regelen van het transport, waaronder het uitmaken van transport documenten voor binnen- en buitenland. - Uitwerken van offertes middels MS Word. - Bediening telefooncentrale. - Behandeling uitgaande post, openen binnenkomende post. - Lichte administratieve werkzaamheden. -Talenkennis: Engels en Duits; Frans is een pré. -Werkervaring is gewenst. -Zelfstandig kunnen werken. -Onder druk kunnen werken. -Parttime functie 2, maximaal 3 dagen.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfBedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker inbound

Tempo-Team zoekt zowel parttimers en fulltimers. Meld je nu alvast aan, want dit is één droombaan, die goed staat op jouw CV ! Voor een opdrachtgever zoeken wij leuke mensen die willen werken in Capelle a/d Ijssel. Het is de bedoeling dat jij namens KPN telefoontjes opneemt van klanten. Zij bellen dus naar jou om vragen te stellen en problemen te bespreken. Zaak aan jou is om deze bellers te helpen en als klant te behouden. Dit noemen wij "retentie". Functie omschrijving Hoofdtaken * Het beantwoorden van de vragen van de klanten * Het behouden van de klanten die hun abonnement willen beeindigen * Verwerking van klantgegevens in de database * Het voeren van een salesgesprek (cross & upsell in inboundgesprek) Werktijden: Minimaal 16-20 uur per week. Full-time, 40 uur is ook mogelijk. Wertijden zijn tussen 08:00 en 22:00. Minimaal diensten van 4 uur werken. Je mag je wekelijks opnieuw indelen, dus de werktijden zijn zeer flexibel.

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfEen bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Enthousiaste medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor een klein bedrijf. Je werkzaamheden zijn; uitwerken en nabellen van offertes, aanmaken van inkooporders, verwerken van opdrachtbevestigingen, inboeken van ontvangen goederen, facaturatie van verkooporders, uit en inpakken van ontvangen goederen, aanmaken etiketten voor pakketjes en levertijdbewaking. Heb je een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en heb je ook kennis van de Duitse taal. Ben je commercieel, goede kennis van Word en Excel, affiniteit met computers, affiniteit met techniek is een pre & heb je een MBO diploma. Is dit een baan voor jou, reageer dan meteen. Druk op de knop -solliciteer-

PlaatsZOETERMEER
(soort) BedrijfToeleverancier
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales Executive

Voor een producent in computeronderdelen in Son zijn wij per direct op zoek naar een sales executive. Functie-omschrijving: Als sales executive ondersteun je je collega accountmanager met het bewerken van je regio (twee of meer landen binnen Europa). Je onderhoudt samen met de accountmanager de bestaande klanten en distributeurs en weet samen nieuwe relaties van de producten te overtuigen. Je verwerkt orders en onderzoekt de markt waar je je op richt. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en verder te ontplooien tot accountmanager. Het betreft een fulltime functie op hbo-niveau. De functie-eisen zijn: - Een jaar ervaring (incl. stage) in een commerciële functie (voorkeur internationaal); - Een sales-gerichte opleiding (bijv: HEAO-CE, NIMA-B, HEAO-EL/IBL) of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk/denk-niveau; - Goede beheersing van de Engelse taal. Pas afgestudeerde commerciële talenten worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

PlaatsSON
(soort) BedrijfProducent Computeronderdelen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


carrierecoach - vestiging Purmerend/Amsterdam
Purmerend, Noord-Holland, Netherlands Maandag Thu, 17 Jan 2008 23:00:00 -0800

Medewerker debiteuren
Medewerker debiteuren Publicatie: 23-01-2008
Einddatum: 05-02-2008

Organisatie:
Rechtbank Haarlem

Standplaats:
Haarlem

Functie omschrijving:
Je ondersteunt de debiteurenadministratie door onder andere het versturen van de facturen, het afboeken van de ontvangsten van betalingen per bank en het aanmanen en bellen van achterstallige debiteuren. De administratie vindt plaats via het financiële systeem (JURIST=SAP). Je verricht voorkomende archief- en kopieerwerkzaamheden.

Contactpersoon:

sollicitaties.rb.haarlem@rechtspraak.nl

Risk Advisor Treasury
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Senior adviseur Bureau Bedrijfsvoeringsdiensten (DID-BV-07-003)
Senior adviseur Bureau Bedrijfsvoeringsdiensten (DID-BV-07-003) Publicatie: 21-12-2007
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Data-ICT-Dienst

Standplaats:
Delft

Functie omschrijving:
Als senior adviseur voor de directie ICT bied je het directiemanagement op basis van gedegen financieel-economische analyses advies en ondersteuning en ontwikkel je aan de hand van die analyses verbetervoorstellen. Vanuit de bedrijfsvoering ben je voor de directie ICT de vaste vertegenwoordiger in het managementteam. Ook stuur je het klantenteam van je directie aan, waarin medewerkers van de clusters Managementcyclus en Administratie zitting hebben.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

dinsdag 29 januari 2008

Callcentermedewerker

Callcentermedewerker

Voor het contact centrum van KPN te Rotterdam. Je bent het 1e aanspreekpunt voor alle vragen en klachten van de (potentiële) zakelijke klanten, die beantwoord je op een geduldige manier. Je vindt voor ieder probleem een oplossing. Iedere klant geef je de gepaste aandacht en mocht de gelegenheid zich voordoen, dan ben je commercieel genoeg om de klant ook te attenderen op andere producten die het bedrijf voor hem of haar te bieden heeft. Je bent communicatief vaardig en hebt een mbo-diploma. Je kunt 25u, 32u of 40u werken per week werken. Voorafgaand aan de functie krijg je een goede training. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00-17.00 uur. Je bent 1x per week tot 20.00u beschikbaar en 1x per anderhalve maand op zaterdag. Callcenter ervaring is een pre. Heb jij enige affiniteit met telecommunicatie en wil jij voor een bekend bedrijf werken met een mooie toekomst? Voldoe je aan bovenstaand profiel reageer dan!

PlaatsRotterdam
(soort) BedrijfKPN Contact
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker inbound

Voor onze klant KPN zijn wij op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers. Alle vragen en klachten van de (potentiële) consumenten beantwoord je op een geduldige manier. Je vindt voor ieder probleem een oplossing. Iedere klant geef je de gepaste aandacht en mocht de gelegenheid zich voordoen, dan ben je commercieel genoeg om de klant ook te attenderen op andere producten die het bedrijf voor hem of haar te bieden heeft. Je bent communicatief vaardig en hebt een mbo-diploma. Je bent full-time beschikbaar. Voorafgaand aan de functie krijg je een training. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. De openingstijden worden volgend jaar echter wel verlengd tot 22.00u in de avond. Dan moet je dan 2 avonden beschikbaar zijn. Callcenter ervaring is een pre maar geen must. Heb jij affiniteit met telecommunicatie en wil jij voor een bekend bedrijf werken met een mooie toekomst? Voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan nu!

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfKPN Contact
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Kasramer
Kasramer Publicatie: 29-01-2008
Einddatum: 15-02-2008

Organisatie:
Generale Thesaurie

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De hoofdtaak van een kasramer bestaat uit het opstellen van liquiditeitsprognoses ten behoeve van geldmarktactiviteiten. Dit betekent dat je direct contact hebt met het Agentschap van Financiën en de commerciële banken. Je maakt daarbij gebruik van een modern cashmanagement pakket en meerdere (elektronische) banksystemen. Belangrijk onderdeel van je activiteiten is dan ook het applicatiebeheer van deze systemen. Ook maak je analyses en stel je management rapportages op. Daarnaast wordt je ook ingewerkt en ingezet als beheerder van bankrekeningen en relaties. Je beheert in dat geval rekeninglimieten, communiceert en adviseert over de aanpak en afwikkeling van (elektronische) storingen en regelt de foutafhandeling van het betalingsverkeer.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Medewerker administratieve unit
Medewerker administratieve unit Publicatie: 25-01-2008
Einddatum: 08-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Domeinen Roerende Zaken (RZ)

Standplaats:
Soesterberg

Functie omschrijving:
Op iedere vestiging is een administratieve unit aanwezig. Deze unit is verantwoordelijk voor alle financiële en administratieve activiteiten op de vestiging en bestaat uit een 1e medewerker administratie, financieel medewerkers, en medewerkers administratieve unit. Bij de verkoopunit in Soesterberg is er vacatureruimte ontstaan voor 1 medewerker administratieve unit voor 36 uur per week. De belangrijkste taken zijn: • Het verwerken van biedingen (dataentry); • Verwerken van opdrachten van klanten (aanmeldingen); • Administratieve verwerking van partijen; • Beantwoorden van vragen van klanten; • Verwerken van dossiers in een (geautomatiseerd) systeem SAP; • Klaarmaken van post voor verzending; • Archiveren; • Verzorgen van standaardcorrespondentie; • Ontvangen en doorgeleiden van bezoekers.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

maandag 28 januari 2008

Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control

Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control
Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 11-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, hoofdkantoor Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Jij houdt je bezig met het ontwikkelen van het planning- & controlinstrumentarium gericht op kwaliteitsmanagement en outputsturing en met het adviseren over de planning- & controlcyclus en -processen. Je werkt hierbij nauw samen met onder meer medewerkers van Concern Control, Planning & Financiën, Huisvesting en Informatiemanagement, en met staf- en lijnfunctionarissen van de DJI-sectoren. We kunnen je ook inzetten als trekker van project- of werkgroepen binnen onze dienst, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een benchmark of voor een strategische risicoanalyse.

Contactpersoon:
B. Dharamsingh


JAVA Infrastructuur Beheerder
Netherlands SNS REAAL Tue, 27 Nov 2007 23:00:00 -0800

zondag 27 januari 2008

Consultant

Consultant

Als junior/ senior adviseur: -adviseer je klanten en zorg je ervoor dat hun specifieke wensen worden omgezet in een passende offerte. -zie je de keukenbranche als een uitdaging en heb geen probleem met het halen van doelstellingen. -ben je servicegericht, communicatief sterk, overtuigend en een team-player. Lijkt dit je iets? Reageer dan snel!

PlaatsSOMEREN
(soort) Bedrijfkeukenbranche
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur Particulieren
Weert, Netherlands SNS REAAL Mon, 26 Nov 2007 23:00:00 -0800

zaterdag 26 januari 2008

Media adviseur

Media adviseur

Voor een uitgever zijn wij opzoek naar een media adviseur in de regio Tiel. Als media adviseur bouw je een lokaal netwerk op met het verenigingsleven en lokale ondernemers. Bij de ideale kandidaat zit netwerken zit in zijn/haar bloed en beschik je over een gedegen portie multimedia inzicht. Je draagt zorg voor het behalen van de advertentie omzet met behulp van een bestaande klantenkring. Heb jij rijbewijs B en ben jij commercieel genoeg om nieuwe klanten te benaderen en bestaande contacten uit te bouwen? Reageer dan voor deze zelfstandige, commerciële baan!

PlaatsTIEL
(soort) BedrijfUitgever
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

vrijdag 25 januari 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een internet service provider in Nijmegen zijn wij op zoek naar een sales supportmedewerker. Als Sales Support Medewerker ondersteun je een of meerdere Key Account Managers. Dit betekent dat je de interne contact persoon bent voor een groot aantal toegewezen accounts. Tot de taken behoren onder andere: - Zorg dragen voor de realisatie van de doelstellingen binnen de toegewezen accounts - Je verleent operationele en commerciële ondersteuning aan de Sales afdeling - Reporting van sales en overige kengetallen en het controleren en aansturen van de commisioning en facturering Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met minimaal afgeronde (commerciele) MBO opleiding en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Verder beschik je over uitstekende commerciele en communicatieve vaardigheden. Heb je een probleemoplossende instelling en een zelfstandige werkhouding. Ervaring bij een ISP of Telco is een pré.

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfInternet Service Provider
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan
Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je biedt ondersteuning en adviezen aan onze sectordirectie Gevangeniswezen. Je geeft - in nauw overleg met de afdeling Uitvoeringsbeleid of een van de afdelingsstaven – aan wat de uitvoeringsconsequenties zijn van beleidsvoornemens en voorgenomen kaderstellingen. Je werkt daarbij nauw samen en voert overleg met relevante (keten)partners, zoals het kerndepartement, het OM en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Je ondersteunt de sectordirectie op bedrijfsvoeringsgebied bij de ontwikkeling, de begeleiding bij de implementatie, de borging en evaluatie van nieuw beleid. Je adviseert over complexe PIOFAH-vraagstukken. De nadruk ligt hierbij op het financiële aspect. Verder neem je deel aan diverse projectgroepen (zoals de rekengroep Detentie en Behandeling op Maat en Herijking Financiële Kaders). Je zit in diverse overlegorganen (zoals het controllersoverleg en de werkgroep Capaciteit en Bestemmingen). Je geeft adviezen over de planning- en controlcyclus.

Contactpersoon:
M Boukhizzou


Corporate Finance Manager/Treasurer
Partners at Work Executive Search / Locatie : Meppel

donderdag 24 januari 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een bemiddelbureau in Nijmegen zijn wij op zoek naar een ervaren commercieel medewerker. In deze zelfstandige, uitdagende functie houd je je met name bezig met: - Aanboren van een nieuw klantenbestand - Groot deel van de werkzaamheden bestaan uit acquisitie - Afspraken maken met potentiële opdrachtgevers Voor deze functie dien je te beschikken over een commerciële instelling, aantoonbare relevante werkervaring, goede beheersing van de Nederlandse taal, minimaal Havo diploma en afgeronde MBO-opleiding. Verder heb je overtuigingskracht, een pro-actieve houding, ben je klantgericht en accuraat. Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband. In eerste instantie gaat het om 24 uur per weer, later wordt dit mogelijk meer.

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfKantoor in Nijmegen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan
Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je biedt ondersteuning en adviezen aan onze sectordirectie Gevangeniswezen. Je geeft - in nauw overleg met de afdeling Uitvoeringsbeleid of een van de afdelingsstaven – aan wat de uitvoeringsconsequenties zijn van beleidsvoornemens en voorgenomen kaderstellingen. Je werkt daarbij nauw samen en voert overleg met relevante (keten)partners, zoals het kerndepartement, het OM en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Je ondersteunt de sectordirectie op bedrijfsvoeringsgebied bij de ontwikkeling, de begeleiding bij de implementatie, de borging en evaluatie van nieuw beleid. Je adviseert over complexe PIOFAH-vraagstukken. De nadruk ligt hierbij op het financiële aspect. Verder neem je deel aan diverse projectgroepen (zoals de rekengroep Detentie en Behandeling op Maat en Herijking Financiële Kaders). Je zit in diverse overlegorganen (zoals het controllersoverleg en de werkgroep Capaciteit en Bestemmingen). Je geeft adviezen over de planning- en controlcyclus.

Contactpersoon:
M Boukhizzou


Projectleider Nederland vestigingsklimaat voor financiële instellingen
Projectleider Nederland vestigingsklimaat voor financiële instellingen Publicatie: 21-01-2008
Einddatum: 05-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, De directie Financiële Markten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De projectleider leidt het project Nederland vestigingsklimaat voor financiële instellingen. Dit project heeft als doel het behouden en versterken van het vestigingsklimaat voor financiële instellingen en het verbeteren van de internationale concurrentiepositie. Het project Nederland vestigingsklimaat voor financiële instellingen valt onder de afdeling Financiële Stabiliteit van de directie Financiële Markten (FM). De plaatsvervangend directeur is gedelegeerd opdrachtgever van het project. Verschillende afdelingen en medewerkers van directie FM en andere directies (b.v. ook fiscale) werken aan deelprojecten van het project. Naast de projectleider werken er twee medewerkers fulltime aan het project. De projectleider begeleidt deze medewerkers, initieert nieuwe activiteiten, bewaakt de voortgang van het project en de deelprojecten en rapporteert hierover. In aanvulling op de activiteiten van het ministerie van Financiën is er een gezamenlijk overheidsactieprogramma. Dit betekent dat ook andere ministeries zoals het ministerie van Economische Zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Justitie werken aan het verbeteren van het vestigingsklimaat voor financiële instellingen. De projectleider onderhoudt contacten met zijn collega’s van andere departementen om zo gezamenlijk de voortgang van de uitvoering van het overheidsactieprogramma te bewaken en nieuwe activiteiten te initiëren. Uiteraard is ook een kerntaak van de projectleider het onderhouden van contacten en samenwerken met de financiële sector en toezichthouders. Een belangrijke speler is het Holland Financial Centre. De stichting Holland Financial Centre is een initiatief van verschillende partijen uit de financiële sector, alsmede de overheid. Het Holland Financial Centre heeft als centrale doelstelling het in stand houden en stimuleren van een sterke, open en internationaal concurrerende financiële sector in Nederland.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Ervaren senior operational auditor
Ervaren senior operational auditor Publicatie: 18-01-2008
Einddatum: 12-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW)

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als senior operational auditor zit je aan tafel bij het topmanagement van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Je bent een volwaardige gesprekspartner en neemt daarbij een proactieve, signalerende en adviserende houding aan. Je voert vooral complexe, niet-gestandaardiseerde onderzoeken uit, waarbij hoge eisen worden gesteld aan je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en de praktische toepasbaarheid van je aanbevelingen. Je richt je op de bedrijfsvoering, het beleidsproces en de uitvoering(sorganisaties). Je werkt meestal in een auditteam, waarvan je de teamleider bent. Daarnaast vervul je een coachende rol en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied binnen de auditdienst.

Contactpersoon:
R Beerthuijzen
r.pijl@minocw.nl

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een relatie in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor de afdeling verkoop. Het betreft een functie voor 3 dagen. De werkzaamheden: - Je ondersteunt de Key accountmanagers bij de werkzaamheden in Frankrijk, Duitsland en de Benelux. - Je handelt orders adequaat af - Je geeft informatie aan klanten - Je draagt zorg voor afrekeningen en zet acties in gang - Je hebt intensief contact met de interne organisatie - Je controleert betalingen, evenals openstaande posten De eisen - Je hebt een mbo+ of hbo-opleiding genoten in een commerciele of administratieve richting - Je beheerst de Franse, Engelse en Duitse taal - Je hebt een goede kennis van MS Office en Duitse computerprogramma's - Je hebt organisatorisch talent - Je bent zorgvuldig, flexibel en kunt goed netwerken Spreekt deze functie jou aan? Neem dan snel contact op met Iris Scheys!

Plaatsde omgeving van Zwolle
(soort) Bedrijfeen relatie in de omgeving van Zwolle
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Wij zijn per direct opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst (rekenmeester) voor 40 uur per week. - Je bent verantwoordelijke voor de uitvoer van administratieve organisatorische werkprocessen van de unit(s). - Je ontvangt werkinstrucites van de account manager en de commercieel manager. - Je bent het aanspreekpunt in de unit voor (telefonische) vragen van klanten en (interim) professionals aangaande commerciële zaken. - Je ondersteunt de AM in het matchingsproces. - Je verzorgt de coördinatie van salesacties - Je verzorgt de afhandeling van de klantencorrespondentie. Eisen: - Mbo+/hbo werk- en denkniveau, - Affiniteit met commercieel-administratieve processen.

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfConsultancy
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Incassomedewerker met overtuigingskracht gezocht!!

Voor een sterk groeiend bedrijf in Heerenveen zijn we op zoek naar een incassomedewerker. Je bent voornamelijk bezig met het telefonisch incasseren van openstaande geldvorderingen in zowel der minne als na een verkregen vonnis. Je onderhoudt contacten met debiteuren, cliënten en met andere externe partijen. Je verzorgt het gehele executietraject na verkregen vonnis (het begeleiden van beslagleggingen zowel naar cliënten als deurwaarder). Verder behoort het informeren en adviseren van cliënten ook tot jouw takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van je agenda en je doet de postverwerking- en behandeling daarvan. Wij zijn op zoek naar kandidaten die: - in het bezit zijn van een MBO-diploma en die beschikken over relevante werkervaring, - beschikken over communicatieve, rekenkundige en commerciële vaardigheden - overtuigingskracht en relativerings- en doorzettingsvermogen hebben, accuraat en flexibel zijn. Interesse? Stuur je CV naar betty.kingma@tempo-team.nl

PlaatsHEERENVEEN
(soort) BedrijfDebiteurenbeheer
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur managementcontrol (DID-BV-07-010)
Adviseur managementcontrol (DID-BV-07-010) Publicatie: 21-12-2007
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Data-ICT-Dienst

Standplaats:
Delft

Functie omschrijving:
Als adviseur binnen ons cluster Managementcontrol toets je de doelmatigheid, onderbouwing en consistentie van producten voor de managementcyclus, zoals de begroting, voortgangsrapportages en de verantwoording. Je toetst ook individuele voorstellen aangaande organisatie- en productontwikkeling, alsmede initiatieven met personele of substantiële financiële gevolgen. Je volgt de geleverde prestaties op basis van ‘key performance’-indicatoren, je vergelijkt ze met de normen en je past deze normen desgewenst aan. Daarnaast voorzie je in advisering en control bij grootschalige projecten of overeenkomsten.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Commercieel medewerker

Voor een relatie in de textielbranche zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker verkoopbinnendienst. Funtieprofiel: -administratief goed onderlegt -communicatief zeer vaardig -nauwkeurig -beheersen van de programma's Excel & Exact Heb je interesse om als commercieel medewerker binnendienst aan de slag te gaan, en ben je 40 uur per week beschikbaar? Reageer dan snel!

PlaatsSoest
(soort) BedrijfTextielbranche
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Wij zoeken financiële talenten
Wij zoeken financiële talenten Publicatie: 14-01-2008
Einddatum: 04-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Shared Service Center Noordwest (DJI)

Standplaats:
Alkmaar

Functie omschrijving:
Je maakt deel uit van het team Budgettering & Begroting. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het leveren van financiële rapportages en het opstellen van prognoses voor het lijnmanagement en de budgethouders. Ook stel je (financieel-economische) kengetallen, analyses en rapportages op. Je verricht beleidsondersteunend onderzoek. Je signaleert afwijkende patronen in de administratie of bijzondere ontwikkelingen en rapporteert hierover. Je adviseert over verbeteringen van financiële procedures en richtlijnen. Je stelt concepten op voor interne begrotingen van de afnemers. Je fungeert als het vakinhoudelijke aanspreekpunt. Je bewaakt of er op termijn tekorten en budgetoverschrijdingen te verwachten zijn.


woensdag 23 januari 2008

SAP FICO Consultant Nederland

SAP FICO Consultant Nederland

Als medior SAP ERP Financials consultant opereer je op het raakvlak van bedrijfsprocessen en informatietechnologie. Je richt je op prestatieverbetering van de bedrijfsvoering met behulp van SAP-producten. Hiervoor maak je gebruik van je kennis op het gebied van financiën, logistiek, IT en SAP en je deskundigheid om oplossingen ook daadwerkelijk te implementeren. Bij elke opdracht werk je samen en word je ondersteund door ervaren collega’s, zodat je in staat bent om ook zelf te groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat.

Als medior SAP ERP Financials Consultant: 

  • treed je binnen opdrachten op als teamleider en ervaren pakketconsultant; 
  • ben je betrokken bij projecten in complexe omgevingen, vanaf ontwerp tot en met de implementatie en nazorg; 
  • werk je in multidisciplinaire teams waarbij de mens centraal staat;
  • onderhoud je de relatie met opdrachtgevers; 
  • acquireer je adviesopdrachten bij bestaande en nieuwe klanten; 
  • draag je bij aan vakontwikkeling en productinnovatie binnen het focusgebied SAP ERP Financials; 
  • begeleid en coach je junior collega's in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
  • heb je de mogelijkheid om afhankelijk van je capaciteiten en voorkeuren je eigen toekomst vorm te geven.


Servicedesk uitvaartverzekeringen

Voor een jonge, snelgroeiende organisatie op het gebied van uitvaartverzekeringen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de servicedesk verzekeringen. Op deze lijn heb je contact met klanten inzake alle eerstelijns vragen die bij het contactcentrum per telefoon, post, mail en internet (en in de toekomst wellicht via andere kanalen) binnenkomen. Alle inkomende calls met betrekking tot uitvaart verzekeringen worden op deze afdeling beantwoord. Je draagt op deze wijze bij aan de realisatie van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van bereikbaarheid, verkoop en klanttevredenheid. Ervaring in verzekeringen is een pluspunt. Een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau een must. Wil jij een vaste baan en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan! Werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 21.00 uur. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je in de eerste 2 maanden geen vakantie hebt geboekt. Het salaris ligt rond de 10 euro.

PlaatsALMERE
(soort) BedrijfEen werklocatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


1e Medewerker proces- en bedrijfsondersteuning
1e Medewerker proces- en bedrijfsondersteuning Publicatie: 17-01-2008
Einddatum: 24-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Defensie, Militaire Geestelijke Gezondheidszorg

Standplaats:
utrecht

Functie omschrijving:
Als eerste medewerker proces- en bedrijfsondersteuning houd je je bezig met de uitvoering van onze planning- en controlcyclus. Je toetst de inrichting en besturing van onze bedrijfsprocessen uit het oogpunt van doelmatigheid en effectiviteit. Je draagt bij aan de informatievoorziening binnen onze dienst en werkt mee aan het afsluiten en handhaven van dienstverleningsconvenanten met leveranciers.

Contactpersoon:
M.R. van der Steen
p.c.d.visser@mindef.nl

Callcentermedewerker outbound

We zoeken enthousiaste Telemarketeers voor een klein call center, gespecialiseerd in outbound telemarketing. * Bellen alleen business to business, geen particulieren. * Bellen zonder belscript De activiteiten behelzen onder andere telefonische acquisitie, onderzoeken en voor een groot gedeelte mystery calling. - Je vindt het leuk vinden om in de huid van jouw klant te stappen - Je hebt snel door wat voor soort persoon je aan de andere kant van de lijn spreekt - Je weet daardoor gemakkelijk de juiste toon te vinden voor een gesprek - Je wilt graag het beste resultaat leveren voor jouw klant en doet daar dan ook net dat stapje extra voor - Je bent flexibel, klantgericht en houdt ervan in een hecht team te werken - Je bent gewend om met computers te werken - Je hebt minimaal MBO werk niveau

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCallcenter
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in High-Tech connectoren en wereldwijd gevestigd zit, zijn wij op zoek naar een aantal Import Sales Coordinators op de Customer Service. Jij komt dan te werken op de vestiging in Eindhoven, waar het Sales & Distribution Centre gevestigd is. Je bent hier verantwoordelijk voor een groot deel van de klantcontacten. Je takenpakket zal bestaan uit: - Per mail en telefonisch klanten te woord staan - Administratieve werkzaamheden - Managen van externe aanvragen en dit intern oplossen en terugkoppelen - Verwerken van orders Functie-eisen: - MBO+ of HBO-niveau - Enige jaren ervaring - Vloeiend Engels - Een andere taal vloeiend spreken is een pré (Spaans, Turks, Frans, Portugees etc.) - Communicatief vaardig - Commerciele instelling - Klantvriendelijk - Kennis van SAP en/of Excel Het is een spin in 't web-functie en je wordt beloond met een goed salaris! Daarnaast heb je uitzicht op een vast dienstverband! Reageer snel!

PlaatsEINDHOVEN
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verzekeringsdeskundige

Voor een bank in Rotterdam zijn we op zoek naar een Assistent verzekeringsadviseur. De werkzaamheden bestaan oa uit: Het assisteren van verzekeringsadviseurs bij het realiseren van de gestelde doelen. Het adviseren van bedrijfsklanten ten aanzien van verzekeringsproducten en verzorgen van de daarmee samenhangende uitvoeringsproblematiek zoals schaderegeling en commerciële verzekeringsadministratie. Het adviseren van particuliere klanten met niet Interpolis schadeverzekeringen. Competenties: initiatief, luisteren, oordeelsvormingen plannen en organiseren. Diploma niveau: MBO Denk/werkniveau: MBO/HBO Gewenste functiegerichte opleiding: Assurantie A Voldoe je aan het functieprofiel? Neem dan contact op met Danielle Klas of Janneke Nijmeijer.

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfRabobank Rotterdam
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur Managementcyclus (DVS-BV-07-035)
Adviseur Managementcyclus (DVS-BV-07-035) Publicatie: 22-12-2007
Einddatum: 02-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat

Standplaats:
Delft

Functie omschrijving:
Als adviseur binnen de directie Bedrijfsvoeringsdiensten behartig je in algemene zin de bedrijfsvoeringaspecten voor afdelings- en districtshoofden. Vanuit je brede bedrijfsvoerings- en grondige primaire proceskennis adviseer en ondersteun je het lijnmanagement om daarmee binnen de Rijkswaterstaatkaders de producten van onze dienst te kunnen realiseren. Ook ben je betrokken bij de producten van onze managementcyclus en heb je met de uitvoering van analyses een belangrijke bedrijfseconomische rol in het PPB-proces. Je bent namens de directie Bedrijfsvoering lid van het managementteam en de staf van ons district, afdeling en projectteamdirectie. In die rol ben je als partner in business medeverantwoordelijk voor een tijdige en kwalitatief hoogwaardige realisatie van onze producten en diensten. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de afdelingshoofden en projectleiders proactief over bedrijfsvoeringaspecten, signaleert risico’s en betrekt daarbij indien nodig andere onderdelen van onze directie. Op basis van aangeleverde managementinformatie verricht je proactief bedrijfskundige en bedrijfseconomische analyses. Tevens verricht je analyses op het totale terrein van de managementcyclus en het PPB-proces. Je levert maatwerkinformatie aan het Bureau Control en Toezicht, afdelingshoofden, accountmanagers, programmamanagers, projectleiders en bedrijfsvoeringsmedewerkers. Je verzorgt het doorvoeren, aanjagen en begeleiden van verbetertrajecten in de brede bedrijfsvoering. Je organiseert mede rapportagelijnen en managementinformatie over de voortgang en verantwoording van de uitvoering. Ook analyseer je de oorzaken van optredende verschillen en adviseer je hoe hiermee om te gaan.

Contactpersoon:

carriere@rws.nl

Callcentermedewerker inbound

Wil jij werken op de leukste telefonische verkoopafdeling van omgeving Rotterdam??? Voor UPC Nederland zijn wij op zoek naar medewerkers voor de afdeling Telesales. Dit is een inbound verkoop afdeling. Als medewerker van deze afdeling wordt je gebeld door klanten die interesse hebben in producten van UPC. Jij gaat deze klanten adviseren over de beste mogelijkheden en verkoopt deze producten vervolgens aan de klant. UPC is op zoek naar mensen die een commerciele en servicegerichte instelling hebben en 32 tot 40 uur aan de slag willen. Interesse? Neem dan snel contact op!

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfUPC Nederland
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


INDUSTRIELE DEALMAKER
BREDA, Noord-Brabant, Netherlands No Nonsense Consultancy BV Wed, 23 Jan 2008 01:01:17 -0800

dinsdag 22 januari 2008

Commercieel administratief medewerker

Commercieel administratief medewerker

Voor de wereldleider op gebied van rotatiepersen en de tweede grootste persenfabrikant, zijn wij opzoek naar een Commercieel Administratief Medewerker. In deze functie draag jij de verantwoordelijkheid voor de administratieve verwerking en opvolging van orders en leveringen: je noteert en verwerkt de bestellingen van de klant, verzorgt offertes en mailingen en volgt de leveringen op. In deze commerciële spilfunctie heb je veelvuldig telefonisch contact met klanten en (buitenlandse) leveranciers en werk je nauw samen met het magazijn en de expeditie. Je hebt een opleiding op MBO niveau en je hebt bij voorkeur relevante ervaring als commercieel-administratief medewerker. Je bent commercieel ingesteld en werkt graag in teamverband. Je kan vlot overweg met de PC, werkt zelfstandig en nauwgezet. Naast beheersing van het Nederlands in woord en geschrift kun je ook uit de voeten in het Engels. Kennis van SAP en het Microsoft Office pakket zijn een must.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfGrote Producent van Persen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker Bedrijfsvoering Financiele Administratie
Medewerker Bedrijfsvoering Financiele Administratie Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Stichting ICTU

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je levert een actieve bijdrage aan de bedrijfsvoering bij de voorbereiding, beheersing en uitvoering van de diverse programma's die binnen onze organisatie werkzaam zijn. Je bent echt een spin-in-het-web. Je werkt bij het cluster Projectadministratie & Advies. Ervaring in het werken met een geautomatiseerde boekhouding is een must. Het boeken van facturen en het aanbrengen van mutaties in een veelvoud van projectadministraties behoort tot je dagelijkse werk. Je geeft (proactief) advies aan de projectsecretarissen die verantwoordelijk zijn voor de administratie van onze programma's. Je moet je goed kunnen verplaatsen in het betreffende programma en je visie vanuit je vakgebied vertalen naar de praktische uitvoering hiervan. In je functie heb je veelvuldig contact met overige afdelingen binnen de Financiële Administratie en de Programma Support Groep, zoals de crediteurenadministratie, het inkoopbureau, P&O, systeembeheer, facilitaire zaken en control. Je zorgt voor het aanleveren van informatie voor financiële rapportages en bent het aanspreekpunt voor medewerkers voor diverse administratief-organisatorische aangelegenheden. Je functie valt hiërarchisch en functioneel onder het hoofd van de afdeling Financiële Zaken. Je krijgt een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische projectorganisatie.

Contactpersoon:

solliciteren@ictu.nl

Commercieel medewerker binnendienst

Werkzaamheden zijn oa; - het aannemen en administratief verwerken van verkooporders, aanvullingen of wijzigingen daarop en overige relevante informatie - contact onderhouden met afnemer en bedrijfsbureau, verkoop buitendienst en directie over orders - stellen van prioriteiten met betrekking tot levering verkooporders - het correct laten factureren van verkooporders - afhandelen van binnenkomende telefoongesprekken Ervaring/functie-eisen; - commerciele instelling - opleiding op HAVO/MBO niveau, bij voorkeur aangevuld met een marketing en/of PR-opleiding (NIMA A niveau) - liefst ervaring met veelvuldig en telefonisch (klant)contact, prettige telefoonstem - uitstekende kennis van de Nederlandse en goede kennis van Engelse taal (in woord en geschrift) - nauwkeurig kunnen werken, klantvriendelijk en stressbestendig - persoonlijke eigenschappen zoals enthousiasme, doorzettingsvermogen, organisatorische kwaliteiten en creativiteit - kennis van tekstverwerkingsprogramma's (Word en Excel)

PlaatsVELSEN-NOORD
(soort) BedrijfBedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Assistent Project Manager Treasury
Independent Recruiters / Locatie : Region Amsterdam

1e Medewerker proces- en bedrijfsondersteuning
1e Medewerker proces- en bedrijfsondersteuning Publicatie: 17-01-2008
Einddatum: 24-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Defensie, Militaire Geestelijke Gezondheidszorg

Standplaats:
utrecht

Functie omschrijving:
Als eerste medewerker proces- en bedrijfsondersteuning houd je je bezig met de uitvoering van onze planning- en controlcyclus. Je toetst de inrichting en besturing van onze bedrijfsprocessen uit het oogpunt van doelmatigheid en effectiviteit. Je draagt bij aan de informatievoorziening binnen onze dienst en werkt mee aan het afsluiten en handhaven van dienstverleningsconvenanten met leveranciers.

Contactpersoon:
M.R. van der Steen
p.c.d.visser@mindef.nl

maandag 21 januari 2008

Commercieel-technisch medewerker binnendienst

Commercieel-technisch medewerker binnendienst

het telefonisch beantwoorden van vragen over het leveringsprogramma, opstellen van schriftelijke offertes, voeren van verkoopgesprekken, communiceren met de relaties en buitendienstcollega's. Je krijgt een interne-en externe opleiding. Wij zoeken een kandidaat met MTS of HTS, commercieel en klantgericht ingesteld, leergierig en gevoel voor humor.

PlaatsWAALWIJK
(soort) Bedrijftechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inkoper / Besteller

Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een Inkoper / Besteller. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Als Inkoper / Besteller ben je verantwoordelijk voor het verwerken van bestelaanvragen binnen de afdeling Bestaande Installaties iz. gereedschappen, materialen en diensten en bewaken en registreren van leveringen. Voor een uitgebreider profiel kunt u het beste contact opnemen op het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Heb jij ervaring als inkoper in de technische branche en sta stevig in je schoenen?! Reageer dan direct!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfInstallatie- en onderhoudsbedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Senior Adviseur/specialist met als aandachtsgebied informatie-analyse
Senior Adviseur/specialist met als aandachtsgebied informatie-analyse Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 09-02-2008

Organisatie:
Inspectie Verkeer en Waterstaat

Standplaats:
Hoofddorp

Functie omschrijving:
Als senior adviseur informatieanalyse verricht je analyses van voorvallen en ongevallen in de luchtverkeersdienstverlening en luchtruimaangelegenheden. Je doet tevens onderzoek naar trends die zich daarin aftekenen en naar de onderliggende risicofactoren. Daarnaast beoordeel je veiligheidsonderzoeken van organisaties voor de verlening van luchtverkeersleiding en verricht je zelfstandig veiligheidsonderzoeken en risicoanalyses op dit gebied. Je stelt aangaande de luchtverkeersdienstverlening en luchtruimaangelegenheden ook verklaringen en verwachtingen op in relatie tot de politieke doelen en de maatschappelijke perceptie van veiligheidsrisico’s. Tevens ontwikkel je zelfstandig methoden en technieken voor data-analyse en voor de formulering van gegevensbehoeften voor risicoanalyses en inspectieprogramma’s. Hierbij betrek je actief je naaste werkomgeving alsook de buitenwereld en realiseer je hiervoor draagvlak. Naast de evaluatie van data- en trendanalyses, ontwikkel je verbeterplannen en communiceer je effectief over de resultaten, zowel intern als extern via onder meer publicaties in vakbladen en tijdschriften. Je ziet er op basis van Nederlandse en internationale regelgeving op toe dat de gecertificeerde organisaties voor luchtverkeersdienstverlening blijvend aan de certificatievoorwaarden voldoen. Verder houd je toezicht op hun veiligheids- en risicomanagementsystemen. Binnen je werkterrein leid je of neem je deel aan zowel landelijke als internationale projecten en audits of inspecties met binnen- en buitenlandse luchtvaartautoriteiten. Verder ontwikkel je mede en adviseer je over bestuurlijke en technische aangelegenheden, beleid en operationele kaders, normen randvoorwaarden op het dit gebied. Je evalueert onze betreffende wet- en regelgeving en het beleid, en je adviseert over de totstandkoming of eventuele bijstelling van onze eigen en internationale regelgeving.

Contactpersoon:

recruitment@minvenw.nl

Telesales representative (ft/pt)

Voor een organisatie in Hardinxveld Giessendam zijn wij op zoek naar telesales medewerkers business to business. Als telesales representative adviseer je klanten telefonisch op professionele wijze over de producten en diensten. Na een volledige interne opleiding en een inwerkperiode word je verantwoordelijk voor verkoopcampagnes en het maken van afspraken voor je collega accountmanager. Deze functie is zowel parttime (minimaal 8 uur per week) als fulltime in te delen. Voor deze functie heb je een goede telefoonstem en ben je commercieel gedreven. Heb je interesse en/of wil je meer informatie neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

PlaatsHARDINXVELD GIESSENDAM
(soort) BedrijfTelecommunicatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-administratief medewerker ve

- Telefonische verkoop en orderverwerking - Administratieve ondersteuning voor de inkoopafdeling. Er wordt minimaal een opleiding op MBO niveau gevraagd. Daarnaast dien je over goede vaardigheden te beschikken betreffende Word en Excel.

PlaatsHAAFTEN
(soort) Bedrijfgroothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

De medewerker belt met klanten van ABN AMRO om aan hen producten van de bank onder de aandacht te brengen en waar nodig te verkopen. Producten zijn zeer divers en kunnen van week tot week verschillen. De ene week werk je 8 uur en de andere week 12 uur om op een gemiddelde uit te komen van 10 uur per week. Je kunt zelf je beschikbaarheid doorgeven en je hebt dus geen verplichte diensten. De werktijden zijn van ma t/m vrij van 17.00 - 21.00 uur en za van 10.00 - 14.00 uur. Functie-eisen - vanaf 19 jaar; - verkoopervaring is een pré maar niet noodzakelijk; - MBO+ / HBO niveau; - Goede telefoonstem, accentloos Nederlands en uitstekende gespreksvaardigheden; - verkoopgericht; - stressbestendig (i.v.m. werken met targets) - gemotiveerd, enthousiast en overtuigingskracht.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfABN AMRO Customer Contact Center
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Assistent Project Manager Treasury
Independent Recruiters / Locatie : Region Amsterdam

Accountmanager New Business
Nijmegen, Gelderland, Netherlands Planon B.V. Tue, 15 Jan 2008 15:46:59 -0800

zondag 20 januari 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een technische groothandel in scheepvaartartikelen zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Verkoop Binnendienst. Je bent bezig met het verwerken van informatieaanvragen. Je maakt offertes en orders op. Hierin word je zeer goed begeleid. Je hebt affiniteit met de scheepvaart en staat open voor techniek. Je vindt het leuk om het assortiment goed in de vingers te krijgen. Daarnaast ben je representatief, enthousiast en klantgericht. Ook heb je gevoel voor commercie. Je bent communicatief sterk; Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Enige werkervaring in deze branche is een pré. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan snel je cv en motivatie of reageer online.

PlaatsSCHIEDAM
(soort) BedrijfBedrijf in scheepselectronica
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Procescoördinator Inkoop
Procescoördinator Inkoop Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 25-02-2008

Organisatie:
De directie Bedrijfsvoering en Communicatie

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als coördinator inkoop initieer en coördineer je complexe (Europese) aanbesteding- en verwervingsprojecten. Daaraan lever je ook je inhoudelijke bijdrage. Je moet hierbij denken aan brede trajecten, dus interdepartementaal of met betrekking tot meerdere beleidsterreinen van het ministerie van Financiën. Verder assisteer je het management van FD als het gaat om zware complexe inkoopprocessen. Het leiding geven aan geïntegreerde projecten en het coördineren van de werkzaamheden van de Unit Inkoop behoort ook tot je taak.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Kopersbegeleider

De kopersbegeleider is mede verantwoordelijk voor de coordinatie en uitvoering van de verkoopvoorbereiding als ook de communicatie met de kopers van de ( verkoop ) woningen en/ of - appartementen vanaf het tijdstip van verkoop tot en met oplevering. De kopersbegeleider ressorteert onder het hoofd Ontwikkeling en kan binnen een project worden aangestuurd door een projectmanager of ontwikkelaar. Eisen: - MBO- niveau - werkervaring in de bouwbranche - kennis van bouw en installatietechniek - kennis van regelgeving garantie-instituten - commercieel inzicht - kostenbesef in zijn dagelijkse werk en inzicht - representatief voorkomen

PlaatsSITTARD
(soort) BedrijfTempo Team Sittard
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

zaterdag 19 januari 2008

Personeelscoordinator

Personeelscoordinator

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een personeelscoordinator voor 24 u.p.w. Je bent verantwoordelijk voor: - Ondersteunen van de servicelijn managers van verschillende afdelingen, vooral op administratief / organisatorisch gebied alsmede ondersteunen voor wat betreft werving en selectie; aanwezig bij gesprekken - Zelf verzorgen van de werving van stagiaires, uitzendkrachten voor toegewezen functies - Vraagbaak op het gebied van personeelszaken; zoals loonstroken en urenregistratielijsten - Verlenen van secretariele ondersteuning aan de servicelijnmanagers. Daartoe ontvangen en selecteren van post, verzorgen van uitgaande correspondentie, beheren van de agenda, opvangen en beantwoorden van telefoontjes, voorbereiden van interne vergaderingen. Functie eisen: Je bent een enthousiaste collega Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau Je hebt ervaring in dienstverlening Pas jij in het bovenstaande profiel en wil jij graag in een commerciele omgeving werken? Reageer dan direct!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfMultiservice dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

vrijdag 18 januari 2008

directeur Internationale Zaken, schaal 17

directeur Internationale Zaken, schaal 17
directeur Internationale Zaken, schaal 17 Publicatie: 08-01-2008
Einddatum: 21-01-2008

Organisatie:
LNV

Standplaats:
DEN HAAG

Functie omschrijving:
Deze vacature wordt gepubliceerd door Bureau ABD.

Contactpersoon:

elsien.rauws@minbzk.nl

donderdag 17 januari 2008

Personeelscoordinator

Personeelscoordinator

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een personeelscoordinator voor 24 u.p.w. Je bent verantwoordelijk voor: - Ondersteunen van de servicelijn managers van verschillende afdelingen, vooral op administratief / organisatorisch gebied alsmede ondersteunen voor wat betreft werving en selectie; aanwezig bij gesprekken - Zelf verzorgen van de werving van stagiaires, uitzendkrachten voor toegewezen functies - Vraagbaak op het gebied van personeelszaken; zoals loonstroken en urenregistratielijsten - Verlenen van secretariele ondersteuning aan de servicelijnmanagers. Daartoe ontvangen en selecteren van post, verzorgen van uitgaande correspondentie, beheren van de agenda, opvangen en beantwoorden van telefoontjes, voorbereiden van interne vergaderingen. Functie eisen: Je bent een enthousiaste collega Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau Je hebt ervaring in dienstverlening Pas jij in het bovenstaande profiel en wil jij graag in een commerciele omgeving werken? Reageer dan direct!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfMultiservice dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Marketing & Communicatiemedewerker

Voor een gespecialiseerd bedrijf in Putten zijn we op zoek naar medewerker voor de marketing & communicatie afdeling. Je werkzaamheden bestaan uit contacten onderhouden met pers en publiciteit, websites onderhouden, ondersteuning bij mailingen en productintroducties. Het organiseren van beurzen behoort ook tot je takenpakket en je ondersteunt de marketingactiviteiten. Je rapporteert aan de marketingmanager. Voor deze functie heb je een afgeronde opleiding in deze richting en 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het betreft een parttime functie voor 3 dagen per week. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel, goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en hebt een enorme drive!!! Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsPUTTEN
(soort) BedrijfBedrijf in Putten
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


(senior) beleidsmedewerker
(senior) beleidsmedewerker Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directie Algemene Financiële en Economische Politiek (AFEP)

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In veel gevallen functioneren AFEP'ers geheel zelfstandig, maar ze werken ook dikwijls samen in een team of in projectverband met medewerkers van andere directies of ministeries. Externe contacten zijn er veelvuldig. Concreet betekent dit dat de medewerker die zich bezighoudt met de gezondheidszorg deelneemt aan diverse werkgroepen waarin voorstellen worden ontwikkeld voor de toekomstige inrichting van de gezondheidszorg. Andere medewerkers dragen bij aan het begrotingsproces met ramingen en analyses, en adviseren de minister en de staatssecretaris van Financiën vanuit een economische invalshoek over inkomens- en fiscaal beleid. In het cluster Economie, marktordening en strategie analyseert een medewerker bijvoorbeeld de economische ontwikkeling en informeert en adviseert de minister hierover ten behoeve van besprekingen met de tweede kamer, met zijn collega's van andere EU-landen of met de president van De Nederlandsche Bank. In dit cluster worden ook (soms op verzoek van het kabinet) analyses en rapporten geschreven over bijvoorbeeld arbeidsmarktbeleid en onderwijs. Daarnaast worden de bewindslieden van Financiën vanuit dit cluster bijvoorbeeld geadviseerd over politiek zeer relevante onderwerpen als de economische aspecten van de regulering van de woningmarkt, en verschillende varianten voor de invoering van de kilometerheffing. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op meerdere beleidsterreinen inzetbaar zijn. Om AFEP medewerkers maximale ontplooiingskansen te geven, is er een platte structuur. AFEP kent traditioneel een vrij grote doorstroming. Daardoor, en ondanks het feit dat medewerkers vaak al elders ervaring hebben opgebouwd, is het een jong team. Ex-AFEP'ers zijn te vinden op vele economische topfuncties in het bedrijfsleven en binnen de overheid. De directie beschikt over een uitgebreid opleidingspakket, dat zowel bestaat uit vaardigheidstrainingen (onderhandelen, presenteren etc.) als uit inhoudelijke cursussen.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Servicelijn hypotheken

Op deze afdeling sta je klanten te woord. Je behandelt vragen en klachten en handelt ze af. Verder maak je indien gewenst een afspraak voor de klant met een hypotheekadviseur. Je bekijkt samen een aantal gegevens vooraf die nodig zijn voor de afspraak. Tevens bekijk je de mogelijkheden voor cross-sellinge ndeep-selling. Je geeft advies inzake het totale producten pakket van de postbank met de focus op producten op basis van specifieke individuele verkooptargets. Er heerst een leuke informele, collegiale en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal 20 uur beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m vrij tussen 08.00 - 21.00 uur ; (minimaal 1 a 2 keer in de week in de avond beschikbaar zijn) Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijjk
(soort) BedrijfPostbank/ING
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een relatie in de textielbranche zijn wij opzoek naar een medewerker verkoopbinnendienst. Ben jij administratief goed onderlegt, communicatief vaardig en ook nog zeer nauwkeurig. En ben jij daarnaast fulltime beschikbaar en kun je goed overweg met excel en bij voorkeur ook met exact Neem dan contact met ons op.

PlaatsBAARN
(soort) BedrijfFalcon International
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control

Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control
Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 11-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, hoofdkantoor Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Jij houdt je bezig met het ontwikkelen van het planning- & controlinstrumentarium gericht op kwaliteitsmanagement en outputsturing en met het adviseren over de planning- & controlcyclus en -processen. Je werkt hierbij nauw samen met onder meer medewerkers van Concern Control, Planning & Financiën, Huisvesting en Informatiemanagement, en met staf- en lijnfunctionarissen van de DJI-sectoren. We kunnen je ook inzetten als trekker van project- of werkgroepen binnen onze dienst, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een benchmark of voor een strategische risicoanalyse.

Contactpersoon:
B. Dharamsingh


Internal Sales Assistent

Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de Account Managers, de tweedelijns telefonische ondersteuning voor de klant, het aannemen van de besteltelefoon en het verwerken en waarnodig wijzigen van verkooporders voor de klant. Verder houd je je bezig met factureren van de verkooporders naar de klant, het maken van creditnota's, het bijhouden van prijsafspraken en het maken van prijslijsten. Je hebt een opleiding op MBO-4 of gelijkwaardig werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting Commercieel Administratief. Je beschikt over goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden en je hebt ervaring met MS Office. Bovendien kun je zelfstandig en goed in teamverband werken en ben je stressbestendig en accuraat. Het betreft een tijdelijke functie voor 3 tot 6 maanden voor 40 uur per week. Heb je interesse? Reageer dan snel!

PlaatsLEUSDEN
(soort) BedrijfBedrijf in software voor de retail
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel Administratief medewerker Binnendienst

Voor een relatie in de omgeving van Echt zijn wij op zoek naar een Commercieel Administratief medewerker binnendienst. In deze functie sta je klanten te woord wat betreft voorraad, prijzen, leveringen, klachten, onderhoudsvragen, technische vragen e.d. Tevens verzorg je diverse administratieve processen waaronder het up to date houden van het klantenbestand.

PlaatsECHT
(soort) BedrijfGroothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum