dinsdag 29 januari 2008

Callcentermedewerker

Callcentermedewerker

Voor het contact centrum van KPN te Rotterdam. Je bent het 1e aanspreekpunt voor alle vragen en klachten van de (potentiële) zakelijke klanten, die beantwoord je op een geduldige manier. Je vindt voor ieder probleem een oplossing. Iedere klant geef je de gepaste aandacht en mocht de gelegenheid zich voordoen, dan ben je commercieel genoeg om de klant ook te attenderen op andere producten die het bedrijf voor hem of haar te bieden heeft. Je bent communicatief vaardig en hebt een mbo-diploma. Je kunt 25u, 32u of 40u werken per week werken. Voorafgaand aan de functie krijg je een goede training. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00-17.00 uur. Je bent 1x per week tot 20.00u beschikbaar en 1x per anderhalve maand op zaterdag. Callcenter ervaring is een pre. Heb jij enige affiniteit met telecommunicatie en wil jij voor een bekend bedrijf werken met een mooie toekomst? Voldoe je aan bovenstaand profiel reageer dan!

PlaatsRotterdam
(soort) BedrijfKPN Contact
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker inbound

Voor onze klant KPN zijn wij op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers. Alle vragen en klachten van de (potentiële) consumenten beantwoord je op een geduldige manier. Je vindt voor ieder probleem een oplossing. Iedere klant geef je de gepaste aandacht en mocht de gelegenheid zich voordoen, dan ben je commercieel genoeg om de klant ook te attenderen op andere producten die het bedrijf voor hem of haar te bieden heeft. Je bent communicatief vaardig en hebt een mbo-diploma. Je bent full-time beschikbaar. Voorafgaand aan de functie krijg je een training. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. De openingstijden worden volgend jaar echter wel verlengd tot 22.00u in de avond. Dan moet je dan 2 avonden beschikbaar zijn. Callcenter ervaring is een pre maar geen must. Heb jij affiniteit met telecommunicatie en wil jij voor een bekend bedrijf werken met een mooie toekomst? Voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan nu!

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfKPN Contact
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Kasramer
Kasramer Publicatie: 29-01-2008
Einddatum: 15-02-2008

Organisatie:
Generale Thesaurie

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De hoofdtaak van een kasramer bestaat uit het opstellen van liquiditeitsprognoses ten behoeve van geldmarktactiviteiten. Dit betekent dat je direct contact hebt met het Agentschap van Financiën en de commerciële banken. Je maakt daarbij gebruik van een modern cashmanagement pakket en meerdere (elektronische) banksystemen. Belangrijk onderdeel van je activiteiten is dan ook het applicatiebeheer van deze systemen. Ook maak je analyses en stel je management rapportages op. Daarnaast wordt je ook ingewerkt en ingezet als beheerder van bankrekeningen en relaties. Je beheert in dat geval rekeninglimieten, communiceert en adviseert over de aanpak en afwikkeling van (elektronische) storingen en regelt de foutafhandeling van het betalingsverkeer.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Medewerker administratieve unit
Medewerker administratieve unit Publicatie: 25-01-2008
Einddatum: 08-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, Domeinen Roerende Zaken (RZ)

Standplaats:
Soesterberg

Functie omschrijving:
Op iedere vestiging is een administratieve unit aanwezig. Deze unit is verantwoordelijk voor alle financiële en administratieve activiteiten op de vestiging en bestaat uit een 1e medewerker administratie, financieel medewerkers, en medewerkers administratieve unit. Bij de verkoopunit in Soesterberg is er vacatureruimte ontstaan voor 1 medewerker administratieve unit voor 36 uur per week. De belangrijkste taken zijn: • Het verwerken van biedingen (dataentry); • Verwerken van opdrachten van klanten (aanmeldingen); • Administratieve verwerking van partijen; • Beantwoorden van vragen van klanten; • Verwerken van dossiers in een (geautomatiseerd) systeem SAP; • Klaarmaken van post voor verzending; • Archiveren; • Verzorgen van standaardcorrespondentie; • Ontvangen en doorgeleiden van bezoekers.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Geen opmerkingen: