donderdag 17 januari 2008

Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control

Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control
Gezocht: Adviseur Kwaliteit, Planning & Control Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 11-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, hoofdkantoor Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Jij houdt je bezig met het ontwikkelen van het planning- & controlinstrumentarium gericht op kwaliteitsmanagement en outputsturing en met het adviseren over de planning- & controlcyclus en -processen. Je werkt hierbij nauw samen met onder meer medewerkers van Concern Control, Planning & Financiën, Huisvesting en Informatiemanagement, en met staf- en lijnfunctionarissen van de DJI-sectoren. We kunnen je ook inzetten als trekker van project- of werkgroepen binnen onze dienst, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een benchmark of voor een strategische risicoanalyse.

Contactpersoon:
B. Dharamsingh


Internal Sales Assistent

Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de Account Managers, de tweedelijns telefonische ondersteuning voor de klant, het aannemen van de besteltelefoon en het verwerken en waarnodig wijzigen van verkooporders voor de klant. Verder houd je je bezig met factureren van de verkooporders naar de klant, het maken van creditnota's, het bijhouden van prijsafspraken en het maken van prijslijsten. Je hebt een opleiding op MBO-4 of gelijkwaardig werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting Commercieel Administratief. Je beschikt over goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden en je hebt ervaring met MS Office. Bovendien kun je zelfstandig en goed in teamverband werken en ben je stressbestendig en accuraat. Het betreft een tijdelijke functie voor 3 tot 6 maanden voor 40 uur per week. Heb je interesse? Reageer dan snel!

PlaatsLEUSDEN
(soort) BedrijfBedrijf in software voor de retail
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel Administratief medewerker Binnendienst

Voor een relatie in de omgeving van Echt zijn wij op zoek naar een Commercieel Administratief medewerker binnendienst. In deze functie sta je klanten te woord wat betreft voorraad, prijzen, leveringen, klachten, onderhoudsvragen, technische vragen e.d. Tevens verzorg je diverse administratieve processen waaronder het up to date houden van het klantenbestand.

PlaatsECHT
(soort) BedrijfGroothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: