vrijdag 25 januari 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een internet service provider in Nijmegen zijn wij op zoek naar een sales supportmedewerker. Als Sales Support Medewerker ondersteun je een of meerdere Key Account Managers. Dit betekent dat je de interne contact persoon bent voor een groot aantal toegewezen accounts. Tot de taken behoren onder andere: - Zorg dragen voor de realisatie van de doelstellingen binnen de toegewezen accounts - Je verleent operationele en commerciële ondersteuning aan de Sales afdeling - Reporting van sales en overige kengetallen en het controleren en aansturen van de commisioning en facturering Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met minimaal afgeronde (commerciele) MBO opleiding en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Verder beschik je over uitstekende commerciele en communicatieve vaardigheden. Heb je een probleemoplossende instelling en een zelfstandige werkhouding. Ervaring bij een ISP of Telco is een pré.

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfInternet Service Provider
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan
Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je biedt ondersteuning en adviezen aan onze sectordirectie Gevangeniswezen. Je geeft - in nauw overleg met de afdeling Uitvoeringsbeleid of een van de afdelingsstaven – aan wat de uitvoeringsconsequenties zijn van beleidsvoornemens en voorgenomen kaderstellingen. Je werkt daarbij nauw samen en voert overleg met relevante (keten)partners, zoals het kerndepartement, het OM en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Je ondersteunt de sectordirectie op bedrijfsvoeringsgebied bij de ontwikkeling, de begeleiding bij de implementatie, de borging en evaluatie van nieuw beleid. Je adviseert over complexe PIOFAH-vraagstukken. De nadruk ligt hierbij op het financiële aspect. Verder neem je deel aan diverse projectgroepen (zoals de rekengroep Detentie en Behandeling op Maat en Herijking Financiële Kaders). Je zit in diverse overlegorganen (zoals het controllersoverleg en de werkgroep Capaciteit en Bestemmingen). Je geeft adviezen over de planning- en controlcyclus.

Contactpersoon:
M Boukhizzou


Corporate Finance Manager/Treasurer
Partners at Work Executive Search / Locatie : Meppel

Geen opmerkingen: