maandag 21 januari 2008

Commercieel-technisch medewerker binnendienst

Commercieel-technisch medewerker binnendienst

het telefonisch beantwoorden van vragen over het leveringsprogramma, opstellen van schriftelijke offertes, voeren van verkoopgesprekken, communiceren met de relaties en buitendienstcollega's. Je krijgt een interne-en externe opleiding. Wij zoeken een kandidaat met MTS of HTS, commercieel en klantgericht ingesteld, leergierig en gevoel voor humor.

PlaatsWAALWIJK
(soort) Bedrijftechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Inkoper / Besteller

Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een Inkoper / Besteller. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Als Inkoper / Besteller ben je verantwoordelijk voor het verwerken van bestelaanvragen binnen de afdeling Bestaande Installaties iz. gereedschappen, materialen en diensten en bewaken en registreren van leveringen. Voor een uitgebreider profiel kunt u het beste contact opnemen op het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Heb jij ervaring als inkoper in de technische branche en sta stevig in je schoenen?! Reageer dan direct!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfInstallatie- en onderhoudsbedrijf
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Senior Adviseur/specialist met als aandachtsgebied informatie-analyse
Senior Adviseur/specialist met als aandachtsgebied informatie-analyse Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 09-02-2008

Organisatie:
Inspectie Verkeer en Waterstaat

Standplaats:
Hoofddorp

Functie omschrijving:
Als senior adviseur informatieanalyse verricht je analyses van voorvallen en ongevallen in de luchtverkeersdienstverlening en luchtruimaangelegenheden. Je doet tevens onderzoek naar trends die zich daarin aftekenen en naar de onderliggende risicofactoren. Daarnaast beoordeel je veiligheidsonderzoeken van organisaties voor de verlening van luchtverkeersleiding en verricht je zelfstandig veiligheidsonderzoeken en risicoanalyses op dit gebied. Je stelt aangaande de luchtverkeersdienstverlening en luchtruimaangelegenheden ook verklaringen en verwachtingen op in relatie tot de politieke doelen en de maatschappelijke perceptie van veiligheidsrisico’s. Tevens ontwikkel je zelfstandig methoden en technieken voor data-analyse en voor de formulering van gegevensbehoeften voor risicoanalyses en inspectieprogramma’s. Hierbij betrek je actief je naaste werkomgeving alsook de buitenwereld en realiseer je hiervoor draagvlak. Naast de evaluatie van data- en trendanalyses, ontwikkel je verbeterplannen en communiceer je effectief over de resultaten, zowel intern als extern via onder meer publicaties in vakbladen en tijdschriften. Je ziet er op basis van Nederlandse en internationale regelgeving op toe dat de gecertificeerde organisaties voor luchtverkeersdienstverlening blijvend aan de certificatievoorwaarden voldoen. Verder houd je toezicht op hun veiligheids- en risicomanagementsystemen. Binnen je werkterrein leid je of neem je deel aan zowel landelijke als internationale projecten en audits of inspecties met binnen- en buitenlandse luchtvaartautoriteiten. Verder ontwikkel je mede en adviseer je over bestuurlijke en technische aangelegenheden, beleid en operationele kaders, normen randvoorwaarden op het dit gebied. Je evalueert onze betreffende wet- en regelgeving en het beleid, en je adviseert over de totstandkoming of eventuele bijstelling van onze eigen en internationale regelgeving.

Contactpersoon:

recruitment@minvenw.nl

Telesales representative (ft/pt)

Voor een organisatie in Hardinxveld Giessendam zijn wij op zoek naar telesales medewerkers business to business. Als telesales representative adviseer je klanten telefonisch op professionele wijze over de producten en diensten. Na een volledige interne opleiding en een inwerkperiode word je verantwoordelijk voor verkoopcampagnes en het maken van afspraken voor je collega accountmanager. Deze functie is zowel parttime (minimaal 8 uur per week) als fulltime in te delen. Voor deze functie heb je een goede telefoonstem en ben je commercieel gedreven. Heb je interesse en/of wil je meer informatie neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

PlaatsHARDINXVELD GIESSENDAM
(soort) BedrijfTelecommunicatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel-administratief medewerker ve

- Telefonische verkoop en orderverwerking - Administratieve ondersteuning voor de inkoopafdeling. Er wordt minimaal een opleiding op MBO niveau gevraagd. Daarnaast dien je over goede vaardigheden te beschikken betreffende Word en Excel.

PlaatsHAAFTEN
(soort) Bedrijfgroothandel
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker

De medewerker belt met klanten van ABN AMRO om aan hen producten van de bank onder de aandacht te brengen en waar nodig te verkopen. Producten zijn zeer divers en kunnen van week tot week verschillen. De ene week werk je 8 uur en de andere week 12 uur om op een gemiddelde uit te komen van 10 uur per week. Je kunt zelf je beschikbaarheid doorgeven en je hebt dus geen verplichte diensten. De werktijden zijn van ma t/m vrij van 17.00 - 21.00 uur en za van 10.00 - 14.00 uur. Functie-eisen - vanaf 19 jaar; - verkoopervaring is een pré maar niet noodzakelijk; - MBO+ / HBO niveau; - Goede telefoonstem, accentloos Nederlands en uitstekende gespreksvaardigheden; - verkoopgericht; - stressbestendig (i.v.m. werken met targets) - gemotiveerd, enthousiast en overtuigingskracht.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfABN AMRO Customer Contact Center
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Assistent Project Manager Treasury
Independent Recruiters / Locatie : Region Amsterdam

Accountmanager New Business
Nijmegen, Gelderland, Netherlands Planon B.V. Tue, 15 Jan 2008 15:46:59 -0800

Geen opmerkingen: