donderdag 24 januari 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een bemiddelbureau in Nijmegen zijn wij op zoek naar een ervaren commercieel medewerker. In deze zelfstandige, uitdagende functie houd je je met name bezig met: - Aanboren van een nieuw klantenbestand - Groot deel van de werkzaamheden bestaan uit acquisitie - Afspraken maken met potentiële opdrachtgevers Voor deze functie dien je te beschikken over een commerciële instelling, aantoonbare relevante werkervaring, goede beheersing van de Nederlandse taal, minimaal Havo diploma en afgeronde MBO-opleiding. Verder heb je overtuigingskracht, een pro-actieve houding, ben je klantgericht en accuraat. Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband. In eerste instantie gaat het om 24 uur per weer, later wordt dit mogelijk meer.

PlaatsNIJMEGEN
(soort) BedrijfKantoor in Nijmegen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan
Communicatief sterke, enthousiaste, financieel/economische duizendpoot die verder denkt en kijkt dan Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je biedt ondersteuning en adviezen aan onze sectordirectie Gevangeniswezen. Je geeft - in nauw overleg met de afdeling Uitvoeringsbeleid of een van de afdelingsstaven – aan wat de uitvoeringsconsequenties zijn van beleidsvoornemens en voorgenomen kaderstellingen. Je werkt daarbij nauw samen en voert overleg met relevante (keten)partners, zoals het kerndepartement, het OM en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Je ondersteunt de sectordirectie op bedrijfsvoeringsgebied bij de ontwikkeling, de begeleiding bij de implementatie, de borging en evaluatie van nieuw beleid. Je adviseert over complexe PIOFAH-vraagstukken. De nadruk ligt hierbij op het financiële aspect. Verder neem je deel aan diverse projectgroepen (zoals de rekengroep Detentie en Behandeling op Maat en Herijking Financiële Kaders). Je zit in diverse overlegorganen (zoals het controllersoverleg en de werkgroep Capaciteit en Bestemmingen). Je geeft adviezen over de planning- en controlcyclus.

Contactpersoon:
M Boukhizzou


Projectleider Nederland vestigingsklimaat voor financiële instellingen
Projectleider Nederland vestigingsklimaat voor financiële instellingen Publicatie: 21-01-2008
Einddatum: 05-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Financiën, De directie Financiële Markten

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
De projectleider leidt het project Nederland vestigingsklimaat voor financiële instellingen. Dit project heeft als doel het behouden en versterken van het vestigingsklimaat voor financiële instellingen en het verbeteren van de internationale concurrentiepositie. Het project Nederland vestigingsklimaat voor financiële instellingen valt onder de afdeling Financiële Stabiliteit van de directie Financiële Markten (FM). De plaatsvervangend directeur is gedelegeerd opdrachtgever van het project. Verschillende afdelingen en medewerkers van directie FM en andere directies (b.v. ook fiscale) werken aan deelprojecten van het project. Naast de projectleider werken er twee medewerkers fulltime aan het project. De projectleider begeleidt deze medewerkers, initieert nieuwe activiteiten, bewaakt de voortgang van het project en de deelprojecten en rapporteert hierover. In aanvulling op de activiteiten van het ministerie van Financiën is er een gezamenlijk overheidsactieprogramma. Dit betekent dat ook andere ministeries zoals het ministerie van Economische Zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Justitie werken aan het verbeteren van het vestigingsklimaat voor financiële instellingen. De projectleider onderhoudt contacten met zijn collega’s van andere departementen om zo gezamenlijk de voortgang van de uitvoering van het overheidsactieprogramma te bewaken en nieuwe activiteiten te initiëren. Uiteraard is ook een kerntaak van de projectleider het onderhouden van contacten en samenwerken met de financiële sector en toezichthouders. Een belangrijke speler is het Holland Financial Centre. De stichting Holland Financial Centre is een initiatief van verschillende partijen uit de financiële sector, alsmede de overheid. Het Holland Financial Centre heeft als centrale doelstelling het in stand houden en stimuleren van een sterke, open en internationaal concurrerende financiële sector in Nederland.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Ervaren senior operational auditor
Ervaren senior operational auditor Publicatie: 18-01-2008
Einddatum: 12-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW)

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als senior operational auditor zit je aan tafel bij het topmanagement van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Je bent een volwaardige gesprekspartner en neemt daarbij een proactieve, signalerende en adviserende houding aan. Je voert vooral complexe, niet-gestandaardiseerde onderzoeken uit, waarbij hoge eisen worden gesteld aan je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en de praktische toepasbaarheid van je aanbevelingen. Je richt je op de bedrijfsvoering, het beleidsproces en de uitvoering(sorganisaties). Je werkt meestal in een auditteam, waarvan je de teamleider bent. Daarnaast vervul je een coachende rol en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied binnen de auditdienst.

Contactpersoon:
R Beerthuijzen
r.pijl@minocw.nl

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een relatie in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor de afdeling verkoop. Het betreft een functie voor 3 dagen. De werkzaamheden: - Je ondersteunt de Key accountmanagers bij de werkzaamheden in Frankrijk, Duitsland en de Benelux. - Je handelt orders adequaat af - Je geeft informatie aan klanten - Je draagt zorg voor afrekeningen en zet acties in gang - Je hebt intensief contact met de interne organisatie - Je controleert betalingen, evenals openstaande posten De eisen - Je hebt een mbo+ of hbo-opleiding genoten in een commerciele of administratieve richting - Je beheerst de Franse, Engelse en Duitse taal - Je hebt een goede kennis van MS Office en Duitse computerprogramma's - Je hebt organisatorisch talent - Je bent zorgvuldig, flexibel en kunt goed netwerken Spreekt deze functie jou aan? Neem dan snel contact op met Iris Scheys!

Plaatsde omgeving van Zwolle
(soort) Bedrijfeen relatie in de omgeving van Zwolle
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Wij zijn per direct opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst (rekenmeester) voor 40 uur per week. - Je bent verantwoordelijke voor de uitvoer van administratieve organisatorische werkprocessen van de unit(s). - Je ontvangt werkinstrucites van de account manager en de commercieel manager. - Je bent het aanspreekpunt in de unit voor (telefonische) vragen van klanten en (interim) professionals aangaande commerciële zaken. - Je ondersteunt de AM in het matchingsproces. - Je verzorgt de coördinatie van salesacties - Je verzorgt de afhandeling van de klantencorrespondentie. Eisen: - Mbo+/hbo werk- en denkniveau, - Affiniteit met commercieel-administratieve processen.

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfConsultancy
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Incassomedewerker met overtuigingskracht gezocht!!

Voor een sterk groeiend bedrijf in Heerenveen zijn we op zoek naar een incassomedewerker. Je bent voornamelijk bezig met het telefonisch incasseren van openstaande geldvorderingen in zowel der minne als na een verkregen vonnis. Je onderhoudt contacten met debiteuren, cliënten en met andere externe partijen. Je verzorgt het gehele executietraject na verkregen vonnis (het begeleiden van beslagleggingen zowel naar cliënten als deurwaarder). Verder behoort het informeren en adviseren van cliënten ook tot jouw takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van je agenda en je doet de postverwerking- en behandeling daarvan. Wij zijn op zoek naar kandidaten die: - in het bezit zijn van een MBO-diploma en die beschikken over relevante werkervaring, - beschikken over communicatieve, rekenkundige en commerciële vaardigheden - overtuigingskracht en relativerings- en doorzettingsvermogen hebben, accuraat en flexibel zijn. Interesse? Stuur je CV naar betty.kingma@tempo-team.nl

PlaatsHEERENVEEN
(soort) BedrijfDebiteurenbeheer
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur managementcontrol (DID-BV-07-010)
Adviseur managementcontrol (DID-BV-07-010) Publicatie: 21-12-2007
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Data-ICT-Dienst

Standplaats:
Delft

Functie omschrijving:
Als adviseur binnen ons cluster Managementcontrol toets je de doelmatigheid, onderbouwing en consistentie van producten voor de managementcyclus, zoals de begroting, voortgangsrapportages en de verantwoording. Je toetst ook individuele voorstellen aangaande organisatie- en productontwikkeling, alsmede initiatieven met personele of substantiële financiële gevolgen. Je volgt de geleverde prestaties op basis van ‘key performance’-indicatoren, je vergelijkt ze met de normen en je past deze normen desgewenst aan. Daarnaast voorzie je in advisering en control bij grootschalige projecten of overeenkomsten.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Commercieel medewerker

Voor een relatie in de textielbranche zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker verkoopbinnendienst. Funtieprofiel: -administratief goed onderlegt -communicatief zeer vaardig -nauwkeurig -beheersen van de programma's Excel & Exact Heb je interesse om als commercieel medewerker binnendienst aan de slag te gaan, en ben je 40 uur per week beschikbaar? Reageer dan snel!

PlaatsSoest
(soort) BedrijfTextielbranche
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Wij zoeken financiële talenten
Wij zoeken financiële talenten Publicatie: 14-01-2008
Einddatum: 04-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Justitie, Shared Service Center Noordwest (DJI)

Standplaats:
Alkmaar

Functie omschrijving:
Je maakt deel uit van het team Budgettering & Begroting. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het leveren van financiële rapportages en het opstellen van prognoses voor het lijnmanagement en de budgethouders. Ook stel je (financieel-economische) kengetallen, analyses en rapportages op. Je verricht beleidsondersteunend onderzoek. Je signaleert afwijkende patronen in de administratie of bijzondere ontwikkelingen en rapporteert hierover. Je adviseert over verbeteringen van financiële procedures en richtlijnen. Je stelt concepten op voor interne begrotingen van de afnemers. Je fungeert als het vakinhoudelijke aanspreekpunt. Je bewaakt of er op termijn tekorten en budgetoverschrijdingen te verwachten zijn.


Geen opmerkingen: