zondag 20 januari 2008

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Voor een technische groothandel in scheepvaartartikelen zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Verkoop Binnendienst. Je bent bezig met het verwerken van informatieaanvragen. Je maakt offertes en orders op. Hierin word je zeer goed begeleid. Je hebt affiniteit met de scheepvaart en staat open voor techniek. Je vindt het leuk om het assortiment goed in de vingers te krijgen. Daarnaast ben je representatief, enthousiast en klantgericht. Ook heb je gevoel voor commercie. Je bent communicatief sterk; Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Enige werkervaring in deze branche is een pré. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan snel je cv en motivatie of reageer online.

PlaatsSCHIEDAM
(soort) BedrijfBedrijf in scheepselectronica
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Procescoördinator Inkoop
Procescoördinator Inkoop Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 25-02-2008

Organisatie:
De directie Bedrijfsvoering en Communicatie

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Als coördinator inkoop initieer en coördineer je complexe (Europese) aanbesteding- en verwervingsprojecten. Daaraan lever je ook je inhoudelijke bijdrage. Je moet hierbij denken aan brede trajecten, dus interdepartementaal of met betrekking tot meerdere beleidsterreinen van het ministerie van Financiën. Verder assisteer je het management van FD als het gaat om zware complexe inkoopprocessen. Het leiding geven aan geïntegreerde projecten en het coördineren van de werkzaamheden van de Unit Inkoop behoort ook tot je taak.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Kopersbegeleider

De kopersbegeleider is mede verantwoordelijk voor de coordinatie en uitvoering van de verkoopvoorbereiding als ook de communicatie met de kopers van de ( verkoop ) woningen en/ of - appartementen vanaf het tijdstip van verkoop tot en met oplevering. De kopersbegeleider ressorteert onder het hoofd Ontwikkeling en kan binnen een project worden aangestuurd door een projectmanager of ontwikkelaar. Eisen: - MBO- niveau - werkervaring in de bouwbranche - kennis van bouw en installatietechniek - kennis van regelgeving garantie-instituten - commercieel inzicht - kostenbesef in zijn dagelijkse werk en inzicht - representatief voorkomen

PlaatsSITTARD
(soort) BedrijfTempo Team Sittard
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum

Geen opmerkingen: