dinsdag 22 januari 2008

Commercieel administratief medewerker

Commercieel administratief medewerker

Voor de wereldleider op gebied van rotatiepersen en de tweede grootste persenfabrikant, zijn wij opzoek naar een Commercieel Administratief Medewerker. In deze functie draag jij de verantwoordelijkheid voor de administratieve verwerking en opvolging van orders en leveringen: je noteert en verwerkt de bestellingen van de klant, verzorgt offertes en mailingen en volgt de leveringen op. In deze commerciële spilfunctie heb je veelvuldig telefonisch contact met klanten en (buitenlandse) leveranciers en werk je nauw samen met het magazijn en de expeditie. Je hebt een opleiding op MBO niveau en je hebt bij voorkeur relevante ervaring als commercieel-administratief medewerker. Je bent commercieel ingesteld en werkt graag in teamverband. Je kan vlot overweg met de PC, werkt zelfstandig en nauwgezet. Naast beheersing van het Nederlands in woord en geschrift kun je ook uit de voeten in het Engels. Kennis van SAP en het Microsoft Office pakket zijn een must.

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfGrote Producent van Persen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Medewerker Bedrijfsvoering Financiele Administratie
Medewerker Bedrijfsvoering Financiele Administratie Publicatie: 15-01-2008
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Stichting ICTU

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je levert een actieve bijdrage aan de bedrijfsvoering bij de voorbereiding, beheersing en uitvoering van de diverse programma's die binnen onze organisatie werkzaam zijn. Je bent echt een spin-in-het-web. Je werkt bij het cluster Projectadministratie & Advies. Ervaring in het werken met een geautomatiseerde boekhouding is een must. Het boeken van facturen en het aanbrengen van mutaties in een veelvoud van projectadministraties behoort tot je dagelijkse werk. Je geeft (proactief) advies aan de projectsecretarissen die verantwoordelijk zijn voor de administratie van onze programma's. Je moet je goed kunnen verplaatsen in het betreffende programma en je visie vanuit je vakgebied vertalen naar de praktische uitvoering hiervan. In je functie heb je veelvuldig contact met overige afdelingen binnen de Financiële Administratie en de Programma Support Groep, zoals de crediteurenadministratie, het inkoopbureau, P&O, systeembeheer, facilitaire zaken en control. Je zorgt voor het aanleveren van informatie voor financiële rapportages en bent het aanspreekpunt voor medewerkers voor diverse administratief-organisatorische aangelegenheden. Je functie valt hiërarchisch en functioneel onder het hoofd van de afdeling Financiële Zaken. Je krijgt een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische projectorganisatie.

Contactpersoon:

solliciteren@ictu.nl

Commercieel medewerker binnendienst

Werkzaamheden zijn oa; - het aannemen en administratief verwerken van verkooporders, aanvullingen of wijzigingen daarop en overige relevante informatie - contact onderhouden met afnemer en bedrijfsbureau, verkoop buitendienst en directie over orders - stellen van prioriteiten met betrekking tot levering verkooporders - het correct laten factureren van verkooporders - afhandelen van binnenkomende telefoongesprekken Ervaring/functie-eisen; - commerciele instelling - opleiding op HAVO/MBO niveau, bij voorkeur aangevuld met een marketing en/of PR-opleiding (NIMA A niveau) - liefst ervaring met veelvuldig en telefonisch (klant)contact, prettige telefoonstem - uitstekende kennis van de Nederlandse en goede kennis van Engelse taal (in woord en geschrift) - nauwkeurig kunnen werken, klantvriendelijk en stressbestendig - persoonlijke eigenschappen zoals enthousiasme, doorzettingsvermogen, organisatorische kwaliteiten en creativiteit - kennis van tekstverwerkingsprogramma's (Word en Excel)

PlaatsVELSEN-NOORD
(soort) BedrijfBedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Assistent Project Manager Treasury
Independent Recruiters / Locatie : Region Amsterdam

1e Medewerker proces- en bedrijfsondersteuning
1e Medewerker proces- en bedrijfsondersteuning Publicatie: 17-01-2008
Einddatum: 24-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Defensie, Militaire Geestelijke Gezondheidszorg

Standplaats:
utrecht

Functie omschrijving:
Als eerste medewerker proces- en bedrijfsondersteuning houd je je bezig met de uitvoering van onze planning- en controlcyclus. Je toetst de inrichting en besturing van onze bedrijfsprocessen uit het oogpunt van doelmatigheid en effectiviteit. Je draagt bij aan de informatievoorziening binnen onze dienst en werkt mee aan het afsluiten en handhaven van dienstverleningsconvenanten met leveranciers.

Contactpersoon:
M.R. van der Steen
p.c.d.visser@mindef.nl

Geen opmerkingen: