woensdag 30 januari 2008

Administratief medewerker

Administratief medewerker

Voor een bedrijf in Breda zijn wij op zoek naar een administratieve kracht. De werkzaamheden bestaan uit: - Orderverwerking van A tot Z incl. het regelen van het transport, waaronder het uitmaken van transport documenten voor binnen- en buitenland. - Uitwerken van offertes middels MS Word. - Bediening telefooncentrale. - Behandeling uitgaande post, openen binnenkomende post. - Lichte administratieve werkzaamheden. -Talenkennis: Engels en Duits; Frans is een pré. -Werkervaring is gewenst. -Zelfstandig kunnen werken. -Onder druk kunnen werken. -Parttime functie 2, maximaal 3 dagen.

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfBedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker inbound

Tempo-Team zoekt zowel parttimers en fulltimers. Meld je nu alvast aan, want dit is één droombaan, die goed staat op jouw CV ! Voor een opdrachtgever zoeken wij leuke mensen die willen werken in Capelle a/d Ijssel. Het is de bedoeling dat jij namens KPN telefoontjes opneemt van klanten. Zij bellen dus naar jou om vragen te stellen en problemen te bespreken. Zaak aan jou is om deze bellers te helpen en als klant te behouden. Dit noemen wij "retentie". Functie omschrijving Hoofdtaken * Het beantwoorden van de vragen van de klanten * Het behouden van de klanten die hun abonnement willen beeindigen * Verwerking van klantgegevens in de database * Het voeren van een salesgesprek (cross & upsell in inboundgesprek) Werktijden: Minimaal 16-20 uur per week. Full-time, 40 uur is ook mogelijk. Wertijden zijn tussen 08:00 en 22:00. Minimaal diensten van 4 uur werken. Je mag je wekelijks opnieuw indelen, dus de werktijden zijn zeer flexibel.

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfEen bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Enthousiaste medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor een klein bedrijf. Je werkzaamheden zijn; uitwerken en nabellen van offertes, aanmaken van inkooporders, verwerken van opdrachtbevestigingen, inboeken van ontvangen goederen, facaturatie van verkooporders, uit en inpakken van ontvangen goederen, aanmaken etiketten voor pakketjes en levertijdbewaking. Heb je een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en heb je ook kennis van de Duitse taal. Ben je commercieel, goede kennis van Word en Excel, affiniteit met computers, affiniteit met techniek is een pre & heb je een MBO diploma. Is dit een baan voor jou, reageer dan meteen. Druk op de knop -solliciteer-

PlaatsZOETERMEER
(soort) BedrijfToeleverancier
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Sales Executive

Voor een producent in computeronderdelen in Son zijn wij per direct op zoek naar een sales executive. Functie-omschrijving: Als sales executive ondersteun je je collega accountmanager met het bewerken van je regio (twee of meer landen binnen Europa). Je onderhoudt samen met de accountmanager de bestaande klanten en distributeurs en weet samen nieuwe relaties van de producten te overtuigen. Je verwerkt orders en onderzoekt de markt waar je je op richt. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en verder te ontplooien tot accountmanager. Het betreft een fulltime functie op hbo-niveau. De functie-eisen zijn: - Een jaar ervaring (incl. stage) in een commerciële functie (voorkeur internationaal); - Een sales-gerichte opleiding (bijv: HEAO-CE, NIMA-B, HEAO-EL/IBL) of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk/denk-niveau; - Goede beheersing van de Engelse taal. Pas afgestudeerde commerciële talenten worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

PlaatsSON
(soort) BedrijfProducent Computeronderdelen
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


carrierecoach - vestiging Purmerend/Amsterdam
Purmerend, Noord-Holland, Netherlands Maandag Thu, 17 Jan 2008 23:00:00 -0800

Medewerker debiteuren
Medewerker debiteuren Publicatie: 23-01-2008
Einddatum: 05-02-2008

Organisatie:
Rechtbank Haarlem

Standplaats:
Haarlem

Functie omschrijving:
Je ondersteunt de debiteurenadministratie door onder andere het versturen van de facturen, het afboeken van de ontvangsten van betalingen per bank en het aanmanen en bellen van achterstallige debiteuren. De administratie vindt plaats via het financiële systeem (JURIST=SAP). Je verricht voorkomende archief- en kopieerwerkzaamheden.

Contactpersoon:

sollicitaties.rb.haarlem@rechtspraak.nl

Risk Advisor Treasury
Independent Recruiters / Locatie : Utrecht

Senior adviseur Bureau Bedrijfsvoeringsdiensten (DID-BV-07-003)
Senior adviseur Bureau Bedrijfsvoeringsdiensten (DID-BV-07-003) Publicatie: 21-12-2007
Einddatum: 01-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat Data-ICT-Dienst

Standplaats:
Delft

Functie omschrijving:
Als senior adviseur voor de directie ICT bied je het directiemanagement op basis van gedegen financieel-economische analyses advies en ondersteuning en ontwikkel je aan de hand van die analyses verbetervoorstellen. Vanuit de bedrijfsvoering ben je voor de directie ICT de vaste vertegenwoordiger in het managementteam. Ook stuur je het klantenteam van je directie aan, waarin medewerkers van de clusters Managementcyclus en Administratie zitting hebben.

Contactpersoon:

werving@rws.nl

Geen opmerkingen: