donderdag 17 januari 2008

Personeelscoordinator

Personeelscoordinator

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een personeelscoordinator voor 24 u.p.w. Je bent verantwoordelijk voor: - Ondersteunen van de servicelijn managers van verschillende afdelingen, vooral op administratief / organisatorisch gebied alsmede ondersteunen voor wat betreft werving en selectie; aanwezig bij gesprekken - Zelf verzorgen van de werving van stagiaires, uitzendkrachten voor toegewezen functies - Vraagbaak op het gebied van personeelszaken; zoals loonstroken en urenregistratielijsten - Verlenen van secretariele ondersteuning aan de servicelijnmanagers. Daartoe ontvangen en selecteren van post, verzorgen van uitgaande correspondentie, beheren van de agenda, opvangen en beantwoorden van telefoontjes, voorbereiden van interne vergaderingen. Functie eisen: Je bent een enthousiaste collega Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau Je hebt ervaring in dienstverlening Pas jij in het bovenstaande profiel en wil jij graag in een commerciele omgeving werken? Reageer dan direct!

Plaats'S-GRAVENHAGE
(soort) BedrijfMultiservice dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Marketing & Communicatiemedewerker

Voor een gespecialiseerd bedrijf in Putten zijn we op zoek naar medewerker voor de marketing & communicatie afdeling. Je werkzaamheden bestaan uit contacten onderhouden met pers en publiciteit, websites onderhouden, ondersteuning bij mailingen en productintroducties. Het organiseren van beurzen behoort ook tot je takenpakket en je ondersteunt de marketingactiviteiten. Je rapporteert aan de marketingmanager. Voor deze functie heb je een afgeronde opleiding in deze richting en 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het betreft een parttime functie voor 3 dagen per week. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel, goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en hebt een enorme drive!!! Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsPUTTEN
(soort) BedrijfBedrijf in Putten
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


(senior) beleidsmedewerker
(senior) beleidsmedewerker Publicatie: 11-01-2008
Einddatum: 01-01-2009

Organisatie:
Ministerie van Financiën, directie Algemene Financiële en Economische Politiek (AFEP)

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
In veel gevallen functioneren AFEP'ers geheel zelfstandig, maar ze werken ook dikwijls samen in een team of in projectverband met medewerkers van andere directies of ministeries. Externe contacten zijn er veelvuldig. Concreet betekent dit dat de medewerker die zich bezighoudt met de gezondheidszorg deelneemt aan diverse werkgroepen waarin voorstellen worden ontwikkeld voor de toekomstige inrichting van de gezondheidszorg. Andere medewerkers dragen bij aan het begrotingsproces met ramingen en analyses, en adviseren de minister en de staatssecretaris van Financiën vanuit een economische invalshoek over inkomens- en fiscaal beleid. In het cluster Economie, marktordening en strategie analyseert een medewerker bijvoorbeeld de economische ontwikkeling en informeert en adviseert de minister hierover ten behoeve van besprekingen met de tweede kamer, met zijn collega's van andere EU-landen of met de president van De Nederlandsche Bank. In dit cluster worden ook (soms op verzoek van het kabinet) analyses en rapporten geschreven over bijvoorbeeld arbeidsmarktbeleid en onderwijs. Daarnaast worden de bewindslieden van Financiën vanuit dit cluster bijvoorbeeld geadviseerd over politiek zeer relevante onderwerpen als de economische aspecten van de regulering van de woningmarkt, en verschillende varianten voor de invoering van de kilometerheffing. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op meerdere beleidsterreinen inzetbaar zijn. Om AFEP medewerkers maximale ontplooiingskansen te geven, is er een platte structuur. AFEP kent traditioneel een vrij grote doorstroming. Daardoor, en ondanks het feit dat medewerkers vaak al elders ervaring hebben opgebouwd, is het een jong team. Ex-AFEP'ers zijn te vinden op vele economische topfuncties in het bedrijfsleven en binnen de overheid. De directie beschikt over een uitgebreid opleidingspakket, dat zowel bestaat uit vaardigheidstrainingen (onderhandelen, presenteren etc.) als uit inhoudelijke cursussen.

Contactpersoon:

recruitment@minfin.nl

Servicelijn hypotheken

Op deze afdeling sta je klanten te woord. Je behandelt vragen en klachten en handelt ze af. Verder maak je indien gewenst een afspraak voor de klant met een hypotheekadviseur. Je bekijkt samen een aantal gegevens vooraf die nodig zijn voor de afspraak. Tevens bekijk je de mogelijkheden voor cross-sellinge ndeep-selling. Je geeft advies inzake het totale producten pakket van de postbank met de focus op producten op basis van specifieke individuele verkooptargets. Er heerst een leuke informele, collegiale en tevens serieuze werksfeer binnen het bedrijf. Belangrijk is dat je minimaal 20 uur beschikbaar bent. Werktijden:Ma t/m vrij tussen 08.00 - 21.00 uur ; (minimaal 1 a 2 keer in de week in de avond beschikbaar zijn) Functie eisen: MBO diploma niveau 3/4 of Havo met economie of wiskunde Ervaring is gewenst.

PlaatsAmsterdam Sloterdijjk
(soort) BedrijfPostbank/ING
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker

Voor een relatie in de textielbranche zijn wij opzoek naar een medewerker verkoopbinnendienst. Ben jij administratief goed onderlegt, communicatief vaardig en ook nog zeer nauwkeurig. En ben jij daarnaast fulltime beschikbaar en kun je goed overweg met excel en bij voorkeur ook met exact Neem dan contact met ons op.

PlaatsBAARN
(soort) BedrijfFalcon International
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: