donderdag 31 januari 2008

Account Manager

Account Manager

Als Account Manager Tempo-Team IT Professionals bestaan jouw werkzaamheden uit het invullen van detacheringvraagstukken van gespecialiseerd IT personeel. Tevens haal je nieuwe klanten/opdrachten binnen en verzorg je het relatiebeheer. Door jouw persoonlijke aanpak weet je nieuwe klanten aan je te binden. Je beschikt over een HBO diploma en 2 jaar commerciële ervaring, ervaring in de IT-branche en/of affiniteit met recruitment. Kennis van de IT-arbeidsmarkt is een pré. Je beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden, een sterke persoonlijkheid, een klantgerichte instelling en je deelt onze ondernemersmentaliteit. Je begint met een praktisch inwerkprogramma en kunt rekenen op een marktconform salaris en een zeer compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je tal van opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen! Zie ook www.tempo-team.nl/loopbaan of bel met Saskia Balkaran, Corporate Recruiter, 06-15 955 192, saskia.balkaran@tempo-team.nl

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfTempo-Team IT Professionals
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Callcentermedewerker outbound

Voor een contactcenter in Schoonhoven zijn we op zoek naar echte die-hard verkopers! We zijn op zoek naar een echte doorzetter die weet wat verkopen is. Je laat je niet ontmoedigen door een 'nee'! Je zal voornamelijk ingezet worden op KPN-projecten, daarnaast zul je waar nodig ook ingezet worden op de verkoop van tijdschriften. Ben jij een echte verkoper en geïnteresseerd in deze baan? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsSCHOONHOVEN
(soort) BedrijfContactcenter
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Accountmanager

Voor een bedrijf in Harderwijk zijn we op zoek naar een accountmanager. Je werkzaamheden bestaan uit het werven van opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten. Je onderhoudt een netwerk van opdrachtgevers en vertegenwoordigt de organisatie. Het up to date houden van klantinformatie, signaleren van problemen, kansen en afwijkingen behoort ook tot je taken. Je onderhandelt en stelt offertes op. Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde commerciele HBO opleiding en heb je 3 tot 5 jaar werkervaring in een commerciele functie. Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op! De vacature betreft voor de Randstad (Rotterdam, Den Haag, Utrecht)

PlaatsHARDERWIJK
(soort) BedrijfBedrijf in Harderwijk
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: