woensdag 23 januari 2008

SAP FICO Consultant Nederland

SAP FICO Consultant Nederland

Als medior SAP ERP Financials consultant opereer je op het raakvlak van bedrijfsprocessen en informatietechnologie. Je richt je op prestatieverbetering van de bedrijfsvoering met behulp van SAP-producten. Hiervoor maak je gebruik van je kennis op het gebied van financiën, logistiek, IT en SAP en je deskundigheid om oplossingen ook daadwerkelijk te implementeren. Bij elke opdracht werk je samen en word je ondersteund door ervaren collega’s, zodat je in staat bent om ook zelf te groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat.

Als medior SAP ERP Financials Consultant: 

  • treed je binnen opdrachten op als teamleider en ervaren pakketconsultant; 
  • ben je betrokken bij projecten in complexe omgevingen, vanaf ontwerp tot en met de implementatie en nazorg; 
  • werk je in multidisciplinaire teams waarbij de mens centraal staat;
  • onderhoud je de relatie met opdrachtgevers; 
  • acquireer je adviesopdrachten bij bestaande en nieuwe klanten; 
  • draag je bij aan vakontwikkeling en productinnovatie binnen het focusgebied SAP ERP Financials; 
  • begeleid en coach je junior collega's in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
  • heb je de mogelijkheid om afhankelijk van je capaciteiten en voorkeuren je eigen toekomst vorm te geven.


Servicedesk uitvaartverzekeringen

Voor een jonge, snelgroeiende organisatie op het gebied van uitvaartverzekeringen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de servicedesk verzekeringen. Op deze lijn heb je contact met klanten inzake alle eerstelijns vragen die bij het contactcentrum per telefoon, post, mail en internet (en in de toekomst wellicht via andere kanalen) binnenkomen. Alle inkomende calls met betrekking tot uitvaart verzekeringen worden op deze afdeling beantwoord. Je draagt op deze wijze bij aan de realisatie van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van bereikbaarheid, verkoop en klanttevredenheid. Ervaring in verzekeringen is een pluspunt. Een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau een must. Wil jij een vaste baan en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan! Werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 21.00 uur. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en dat je in de eerste 2 maanden geen vakantie hebt geboekt. Het salaris ligt rond de 10 euro.

PlaatsALMERE
(soort) BedrijfEen werklocatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


1e Medewerker proces- en bedrijfsondersteuning
1e Medewerker proces- en bedrijfsondersteuning Publicatie: 17-01-2008
Einddatum: 24-02-2008

Organisatie:
Ministerie van Defensie, Militaire Geestelijke Gezondheidszorg

Standplaats:
utrecht

Functie omschrijving:
Als eerste medewerker proces- en bedrijfsondersteuning houd je je bezig met de uitvoering van onze planning- en controlcyclus. Je toetst de inrichting en besturing van onze bedrijfsprocessen uit het oogpunt van doelmatigheid en effectiviteit. Je draagt bij aan de informatievoorziening binnen onze dienst en werkt mee aan het afsluiten en handhaven van dienstverleningsconvenanten met leveranciers.

Contactpersoon:
M.R. van der Steen
p.c.d.visser@mindef.nl

Callcentermedewerker outbound

We zoeken enthousiaste Telemarketeers voor een klein call center, gespecialiseerd in outbound telemarketing. * Bellen alleen business to business, geen particulieren. * Bellen zonder belscript De activiteiten behelzen onder andere telefonische acquisitie, onderzoeken en voor een groot gedeelte mystery calling. - Je vindt het leuk vinden om in de huid van jouw klant te stappen - Je hebt snel door wat voor soort persoon je aan de andere kant van de lijn spreekt - Je weet daardoor gemakkelijk de juiste toon te vinden voor een gesprek - Je wilt graag het beste resultaat leveren voor jouw klant en doet daar dan ook net dat stapje extra voor - Je bent flexibel, klantgericht en houdt ervan in een hecht team te werken - Je bent gewend om met computers te werken - Je hebt minimaal MBO werk niveau

PlaatsBREDA
(soort) BedrijfCallcenter
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in High-Tech connectoren en wereldwijd gevestigd zit, zijn wij op zoek naar een aantal Import Sales Coordinators op de Customer Service. Jij komt dan te werken op de vestiging in Eindhoven, waar het Sales & Distribution Centre gevestigd is. Je bent hier verantwoordelijk voor een groot deel van de klantcontacten. Je takenpakket zal bestaan uit: - Per mail en telefonisch klanten te woord staan - Administratieve werkzaamheden - Managen van externe aanvragen en dit intern oplossen en terugkoppelen - Verwerken van orders Functie-eisen: - MBO+ of HBO-niveau - Enige jaren ervaring - Vloeiend Engels - Een andere taal vloeiend spreken is een pré (Spaans, Turks, Frans, Portugees etc.) - Communicatief vaardig - Commerciele instelling - Klantvriendelijk - Kennis van SAP en/of Excel Het is een spin in 't web-functie en je wordt beloond met een goed salaris! Daarnaast heb je uitzicht op een vast dienstverband! Reageer snel!

PlaatsEINDHOVEN
(soort) BedrijfInternationaal bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Verzekeringsdeskundige

Voor een bank in Rotterdam zijn we op zoek naar een Assistent verzekeringsadviseur. De werkzaamheden bestaan oa uit: Het assisteren van verzekeringsadviseurs bij het realiseren van de gestelde doelen. Het adviseren van bedrijfsklanten ten aanzien van verzekeringsproducten en verzorgen van de daarmee samenhangende uitvoeringsproblematiek zoals schaderegeling en commerciële verzekeringsadministratie. Het adviseren van particuliere klanten met niet Interpolis schadeverzekeringen. Competenties: initiatief, luisteren, oordeelsvormingen plannen en organiseren. Diploma niveau: MBO Denk/werkniveau: MBO/HBO Gewenste functiegerichte opleiding: Assurantie A Voldoe je aan het functieprofiel? Neem dan contact op met Danielle Klas of Janneke Nijmeijer.

PlaatsROTTERDAM
(soort) BedrijfRabobank Rotterdam
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Adviseur Managementcyclus (DVS-BV-07-035)
Adviseur Managementcyclus (DVS-BV-07-035) Publicatie: 22-12-2007
Einddatum: 02-02-2008

Organisatie:
Rijkswaterstaat

Standplaats:
Delft

Functie omschrijving:
Als adviseur binnen de directie Bedrijfsvoeringsdiensten behartig je in algemene zin de bedrijfsvoeringaspecten voor afdelings- en districtshoofden. Vanuit je brede bedrijfsvoerings- en grondige primaire proceskennis adviseer en ondersteun je het lijnmanagement om daarmee binnen de Rijkswaterstaatkaders de producten van onze dienst te kunnen realiseren. Ook ben je betrokken bij de producten van onze managementcyclus en heb je met de uitvoering van analyses een belangrijke bedrijfseconomische rol in het PPB-proces. Je bent namens de directie Bedrijfsvoering lid van het managementteam en de staf van ons district, afdeling en projectteamdirectie. In die rol ben je als partner in business medeverantwoordelijk voor een tijdige en kwalitatief hoogwaardige realisatie van onze producten en diensten. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de afdelingshoofden en projectleiders proactief over bedrijfsvoeringaspecten, signaleert risico’s en betrekt daarbij indien nodig andere onderdelen van onze directie. Op basis van aangeleverde managementinformatie verricht je proactief bedrijfskundige en bedrijfseconomische analyses. Tevens verricht je analyses op het totale terrein van de managementcyclus en het PPB-proces. Je levert maatwerkinformatie aan het Bureau Control en Toezicht, afdelingshoofden, accountmanagers, programmamanagers, projectleiders en bedrijfsvoeringsmedewerkers. Je verzorgt het doorvoeren, aanjagen en begeleiden van verbetertrajecten in de brede bedrijfsvoering. Je organiseert mede rapportagelijnen en managementinformatie over de voortgang en verantwoording van de uitvoering. Ook analyseer je de oorzaken van optredende verschillen en adviseer je hoe hiermee om te gaan.

Contactpersoon:

carriere@rws.nl

Callcentermedewerker inbound

Wil jij werken op de leukste telefonische verkoopafdeling van omgeving Rotterdam??? Voor UPC Nederland zijn wij op zoek naar medewerkers voor de afdeling Telesales. Dit is een inbound verkoop afdeling. Als medewerker van deze afdeling wordt je gebeld door klanten die interesse hebben in producten van UPC. Jij gaat deze klanten adviseren over de beste mogelijkheden en verkoopt deze producten vervolgens aan de klant. UPC is op zoek naar mensen die een commerciele en servicegerichte instelling hebben en 32 tot 40 uur aan de slag willen. Interesse? Neem dan snel contact op!

PlaatsCAPELLE AAN DEN IJSSEL
(soort) BedrijfUPC Nederland
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


INDUSTRIELE DEALMAKER
BREDA, Noord-Brabant, Netherlands No Nonsense Consultancy BV Wed, 23 Jan 2008 01:01:17 -0800

Geen opmerkingen: