woensdag 21 november 2007

Financieel-administratief medewerker

Financieel-administratief medewerker

Voor een bedrijf in de financiele dienstverlening zijn wij per direct op zoek naar een assistent. In deze functie ga je projectmatig en veelal bij een client op uiteenlopende taakgebieden te werk. Met een flinke mate van zelfstandigheid verleen je operationele en administratieve diensten. Daarnaast onderhoud je nauwe contacten met de projectleiders en diverse clienten. Vanzelfsprekend ben je onder alle omstandigheden een goede represendant van het bedrijf. Je hebt een bedrijfseconomische vooropleiding op HBO niveau eventueel aangevuld met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring. Ook kom je in aanmerking als je een bedrijfsadministratieve vooropleiding op MBO niveau hebt doorlopen met twee tot vier jaar praktijkervaring. Servicegerichtheid, doelmatig werken, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn onmisbaar voor deze functie. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. Pas jij in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsAMSTELVEEN
(soort) BedrijfBedrijf in de Financiele Dienstverlening
Tijdelijk/vastTijdelijke baan
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Voor een productie- en handelsonderneming in de metaalsector zijn wij op zoek naar een technisch commercieel verkoop medewerker. In deze functie heb je telefonisch contact met klanten, adviseer je op technisch vlak, maak je calculaties, breng je offertes uit en vraag je prijzen aan t.b.v calculaties. Heb je een MTS opleiding of gelijkwaardig en eventueel ervaring met Autocad, Word en Excel reageer dan snel!

PlaatsHEERHUGOWAARD
(soort) BedrijfProductie- en handelsonderneming
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Commercieel medewerker binnendienst

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke specialist voor advies en ondersteuning bij het beheer van licentiecontracten, gebruiksrechten voor software en gerelateerde diensten. Als Account Executive adviseer je klanten met betrekking tot het beheer en de registratie van softwaregebruiksrechten en softwarecontracten. Je onderhoudt veelvuldig telefonisch contact met de klant en bent zijn eerste aanspreekpunt. Je ondersteunt de Account Manager in alle disciplines, zoals bij offertes, correspondentie, bezoekafspraken en statistieken. Daarnaast beheer je je eigen klantenportefeuille in de breedste zin des woords. Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je enthousiast en gedreven en heb je een hbo-opleiding met succes afgerond. Ben jij commercieel ingesteld en communicatief vaardig, neem dan snel contact met ons op!

PlaatsAMSTERDAM
(soort) BedrijfIT Dienstverlener
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


SENIOR BUSINESS ANALIST
Reference : ABVN132762
Noord-Holland - Amsterdam
Interim
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Business Analist die de projectvoorbereiding en mogelijk daarna de projectrealisatie van het project Nieuwe Nota gaat uitvoeren. Het project Nieuwe Nota heeft een andere systematiek ge�ntroduceerd voor ... detail

Geen opmerkingen: