woensdag 7 november 2007

Ervaren Aangiftemedewerker

Ervaren Aangiftemedewerker
Rousch Financial Professionals / Locatie : 's-Hertogenbosch

Salarisadministrateurs | Vast dienstverband Capelle aan den IJssel

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van de klanten.

Je beoordeelt de aangeleverde mutaties op juistheid en verwerkbaarheid qua wet en regelgeving. Je adviseert je klant over wijzigingen in CAO?s en Wet & Regelgeving en ondersteunt hen bij de implementatie van nieuwe regelingen.
Je bent verantwoordelijk voor de juistheid en tijdigheid van de salarisverwerking van de klanten die aan je zijn toegewezen, de aangiften Loonbelasting en alle aan- en afmeldingen bij diverse instanties.
Om een goede salarisverwerking te kunnen garanderen onderhoud je frequent (telefonisch) contact met je klant.
Daarnaast ben je continu alert op verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden in het salarisverwerkingsproces. Dit kan zowel betrekking hebben op het automatiseren van regelingen als op het verbeteren van het aanleverproces van de mutaties.

Trainee Interne Beheersing Nederland
Je bent in samenwerking met ervaren RegisterAccountants en Senior Proces Consultants verantwoordelijk voor projecten op het gebied van inrichting van beheersingsprocessen rondom bedrijfs- en financi�le processen. Voorbeelden hiervan zijn de opzet en inrichting van controle-raamwerken, het vaststellen dat maatregelen van interne controle werken, en het opzetten van verbetertrajecten. Het gaat hier om het vinden van de balans tussen People, Proces & Control. Als Trainee ben je verantwoordelijk om de AO/IC tool [webbased] verder te ontwikkelen, potenti�le markten te identificeren en presentaties te geven. Hiernaast werk je samen met een team aan het ontwikkelen van 'good practise' per typlogie en markt.

Specialist Hypotheken €500

Vacature: Specialist Hypotheken

Bedrijf:Conclusion All Finance Professionals

Branche:Financieel/Econ.

Bonus:€ 500

Stad:Landelijk

Klik hier voor meer informatie!

MKB Accountant €2500

Vacature: MKB Accountant

Bedrijf:Extendum

Branche:Financieel/Econ.

Bonus:€ 2500

Stad:Zeist/Veldhoven/Drachten

Klik hier voor meer informatie!

Geen opmerkingen: