maandag 9 juni 2008

Controleleider bij de Accountantsdienst

Controleleider bij de Accountantsdienst
Controleleider bij de Accountantsdienst Publicatie: 24-05-2008
Einddatum: 01-12-2008

Organisatie:
Ministerie van Buitenlandse Zaken, Accountantsdienst

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:
Je houdt je bezig met de coördinatie en uitvoering van accountantscontroles in delen van de organisatie met een door meerdere factoren beïnvloede beheers- en controleproblematiek. Je geeft leiding aan een team van assistent-accountants. Verder zorg je voor de verbetering van de controleerbaarheid van het financieel beheer bij de beleidsdirecties en op de posten. In projectverband voer je bijzondere onderzoeken uit naar onder andere interne efficiëntie, budgettering en automatisering. Je stelt daarover conceptrapportages op en bespreekt deze rapportages met de leiding van het betreffende dienstonderdeel. Je voert accountantscontroles uit, inclusief de beoordeling van het financieel beheer. Je stelt afwerkingsmemoranda op over de uitgevoerde controles, stelt (delen van) conceptaccountantsrapporten op en doet voorstellen tot aanpassing van controleprogramma's.

Contactpersoon:

hdpo-vacatures@minbuza.nl

Verkoper

Voor een Franse bakkerij in Hilversum zijn wij op zoek naar een verkoper. Het betreft een functie per +/- 1 augustus 2008, voor 32 uur per week (verdeeld over 4 dagen (8 uur per dag)). De werktijden zijn variabel. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het helpen van klanten en de verrichting van eventuele lichte administratieve zaken. Functie eisen: - eventuele verkoopervaring, dit is echter niet vereist - enige kennis van de Franse taal, dit is echter ook niet vereist

PlaatsHILVERSUM
(soort) BedrijfFranse bakkerij
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Telefonist/Administratief medewerker

Leuke dynamische functie bij een internationaal bedrijf. Hoofdkantoor in Amerika gevestigd. Vanuit Warmond export naar Europa, Azië en Afrika. Functie-eisen: · secretariële/administratieve opleiding op MBO niveau · goede kennis van de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal · kennis van de moderne computerprogramma's · flexibele instelling · goede communicatieve eigenschappen · accuratesse en stressbestendigheid · soortgelijke werkervaring Taken: · afhandelen van (internationaal) telefoonverkeer · diverse administratieve werkzaamheden, zoals uitwerken offertes, ondersteuning verkoop binnendienst en financiële administratie. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op!

PlaatsWARMOND
(soort) BedrijfInternationale organisatie
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Payroll Accountant
To record and manage monthly payroll process between ADP and general ledger to ensure reporting accuracy is achieved.

Commercieel medewerker

Voor onze opdrachtgever in Hilversum zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Commercieel medewerker. Belangrijkste taken : Het behandelen en verwerken van orders via het beeldscherm Het geven van technische adviezen Het geven van prijs-, voorraad- en artikelinformatie Het behandelen en begeleiden van offertes alsmede het maken van orderbevestigingen en het begeleiden van die orders Het voorstellen van correcties en het behandelen van retouren Het controleren van de naleverings- en reserveringsstaten Gevraagde ervaring: Middelbaar Technische Opleiding gevolgd richting installatietechniek of elektrotechniek.(is geen pre wel de affiniteit) Gevraagde vaardigheden: commerciële vaardigheden en goede contactuele eigenschappen. Tevens beschik je over een markt-, kwaliteit- en resultaatgerichte instelling en werk je graag in teamverband. Affiniteit met computers is pre. Opmerking: Mogelijkheden om deze kwaliteiten verder uit te breiden middels opleidingen en trainingen.

PlaatsHILVERSUM
(soort) BedrijfTechnisch bedrijf
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum


Loonadviseur
Je werkt binnen een loonteam van circa twintig collega's verspreidt over drie vestigingen voor een uiteenlopende groep van opdrachtgevers binnen het MKB. Je signaleert en coördineert adviesopdrachten...

Commercieel medewerker binnendienst

Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonpapier zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Het bedrijf richt zich op de verkoop van papier en papierservices aan bedrijven en organisaties in de retail en wederverkoop. Je werkzaamheden bestaan uit:: De telefonische en schriftelijke afhandeling van contacten met klanten betreffende: - informatieverzoeken met betrekking tot producten, prijzen en levertijden; - verzorgen van offertes; - verwerking van orders; - nabellen van offertes/mailings; - verwerking salesleads; - verwerking van klachten; - Ondersteuning van de commerciële buitendienst; - Overige voorkomende werkzaamheden in relatie tot de werkzaamheden op de afdeling. Heb jij een afgeronde opleiding op MBO/HBO-niveau, richting Commerciële Economie en minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een relevante functie? Denk en handel je klantgericht en commercieel en ben je communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk)? Reageer dan snel!

PlaatsDIEMEN
(soort) BedrijfGroothandel in papier
Tijdelijk/vastVaste baan (mogelijk)
Datum

Geen opmerkingen: